שלום,
יש לי צו ראשון עוד שבועיים ורציתי לדעת מה הולך שם... מה עושים שם?? איזה מבחנים צריכים לעשות??
אני עולה חדש ואין לי שום ניסיון בכל הנושא הזה וגם המשפחה שלי לא יודעת כלום...
תודה,
בריין
שלום,
יש לי צו ראשון עוד שבועיים ורציתי לדעת מה הולך שם... מה עושים שם?? איזה מבחנים צריכים לעשות??
אני עולה חדש ואין לי שום ניסיון בכל הנושא הזה וגם המשפחה שלי לא יודעת כלום...
תודה,
בריין
|
|
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא להכנס לפה: http://www.aka.idf.il/Main/giyus/gen...px?catId=58436
מאוד מאוד חשוב מניסיון אם יש לך בעיות עם השפה העיברית או שאתה יותר טוב בשפה אחרת
בפסיכוטכני תבקש שאלון בשפה שאתה רוצה תתעקש על זה כי איאפשר לעשות חוזר
אוקיי תודה... ועוד משהו מורידים לי פרופיל על דלקת בברך?? או על בעיות גב??
- 72: בעיה בינונית (לדוגמה: בעיות ברכיים או גב, אסטמה, אלרגיות או דיופטר גבוה במיוחד (מעל 7 או צילינדר) במשקפיים) - בלתי כשיר לשירות בחי"ר אך כשיר לשירות קרבי ביחידות כמו חיל השריון, חיל התותחנים, מערך הנ"מ חיל מודיעין השדה וגדוד קרקל.
יש לי בעיה.... יש לי תור אצל אורטופד ב 12/10 ויש לי צו ראשון ב 15/10
עכשיו הרופא בטח ישלח אותי לעשות בדיקות.. כי לפני כמה שנים היו לי בעיות גב אבל לא עשיתי אם זה כלום (הייתי אמור ללכת לפיזותרפיה) ולפני 4 ימים יש לי כאבים בברך והמאמן אתלטיקה שלי אמר לי שזה כנראה דלקת, ואני לא יודע אם אני אספיק לעשות את כל הבדיקות... מה לעשות??
אתם חושבים שהרופא שלי יאמין לי (כי אני פתאום בא אליו 3 ימים לפני צו ראשון עם שתי בעיות) או סתם יחשוב שאני רוצה שיורידו לי פרופיל?? (אני לא רוצה שיורידו לי)
אם לא הספקתי לעשות את כל הבדיקות?? מה הצבא יאמר לי?? יש אפשרות לשלוח להם עדכונים? או לקבל עוד זימון??