קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה - מה הראפידשייר החדש דחוף חברים
    על ידי ali270 בפורום פורום בקשות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-06-2008, 06:42
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-12-2007, 19:57
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-05-2007, 15:51
  4. עזרה דחוף חברים
    על ידי Dog בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-08-2006, 10:56
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-04-2006, 15:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

עזרה -דחוף חברים

ברירת מחדל עזרה -דחוף חברים

השבוע הלכתי עם חברים למסיבה ושם חיכו לנו כמה בנות שהכירו את החברים שלי אבל אותי לא.
    הקיצר התחילה המסיבה פתאום קלטית אחת יפיפיה וחבר שלי אמר שהיא גם מהחבר'ה שלהם והוא חושב שיש לה חבר ,ובמסיבה רקדנו כולם כזה ביחד והיא שלחה לי מדי פעם מבטים הסתכלה עליי גם אני עליה וזה הייתי מת ללכת עליה אבל לא ידעתי עם חבר שלה במסיבה או לו. ולא יצא לי לדבר איתה לקראת סוף המסיבה היא וחברה שלה רצו ללכת לבית הם הביאו לחברים שלי נשיקה אתם יודעים נפרדים וזה ואז היא באה עליי נותנת לי נשיקה ואומרת לי בי
    והולכת מאז לא ראיתי אותה שהיא הלכה מזה היתבאסתי כבר לא היה חשק לרקוד לא כלום
    הקיצר מה אתם אומרים אני יחפש איך ליצור איתה קשר כי אני בטוח יכול להשיג אותה היא ידידה של חבר שלי
    ומה להגיד לה. על מה לדבר איתה אנחנו בקושי מכירים אפילו שמות אנחנו לא יודעים אחד של השני
    נערך לאחרונה על ידי ochion; 12-10-2009 בשעה 12:21.

2. קישורים ממומנים

אתה לא צריך לתכנן על מה לדבר איתה. ככל שתתרגל לאלתר ולדבר משום מקום ככה תשתפר.

תבקש תפייסבוק/אייסי שלה מחבר שלך אם אתה רוצה ותתחיל ליצור איתה קשר.
    נערך לאחרונה על ידי tttooommm112233; 12-10-2009 בשעה 15:25.

הכי קל דרך הפייסבוק.
    חבל שלא הלכת לרקוד איתה כשהיא שלחה לך מבטים, זאת הייתה ההזדמנות שלך.
    פעם הבאה כשאתה במצב כזה, תגיד 3 לעצמך מילים: "על הזין שלי", ולך לרקוד, יהיה מה שיהיה - על הזין שלך.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    81
    משפט מחץ
    How does it feel,To be without a home, Like a complete unknown, Like a rolling stone?

אוווו למה לא רקדת איתה, דיברת איתה, סתם רקע נגיד, היי אני X, תגידי מאיפו את מכירה את Y חבר שלי ואז תגיע ותשאל אם יש לה חבר.
    הכל שלי^^

אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה

מצאתי אותה דרך הפייסבוק ויש לה חבר שלחתי לךה הודעה בפייסבוק היא אישרה אותי ושאלתי אם יש לה איסי היא אמרה שלא
    וזהו לא דיברתי איתה מאז ניראה לי אני ירד מזה

דבר אחד שלמדתי זה אף פעם, אני חוזר, אף פעם על תוסיף בחורה שאתה אפילו לא מקיר בפייסבוק!
    עם אתה לא מקיר אותה, אפילו לא יודע איך קוראים לה... עם לא היו לך ביצים ללכת אליה ואז אתה מוסיף אותה בפייסבוק, זה אומר:
    1. פחדן (יותר קל לכתוב טקסט מאשר לבוא ולדבר כי אפשר לערוך את הדעות שלך לפני שאתה שולח)
    2. עשית מחקר ושאלת הרבה שאלות אליה ומצאת אותה בפייסבוק (מה שאומר ששמת על זה זמן ושאתה נואש)
    3. אתה יודע שיש לה חבר ושניכם יודעים שאתה רוצה אותה אז אתה מוסיף אותה בפייסבוק? למה לא להתקשר, תשיג מספר מחבר שלך..

אני במכומך הייתי מחכה לפעם הבאה שאני רואה אותה.. (כי כבר החמצת מצב אחד)

תראה, אני לא מקצוען בתחום, אני גם רק לא מזמן התחלתי רציני עם העניין, אבל אני הגיד לך משהו כזה, אני רואה שינויים.
    אני לא מתייחס לבחורה אחרי שאני לוקח ממנה מספר ושולח לה הודעה אחת שהיא תוסיף את המספר שלי. זה גורם להן לרצות אותך מוות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,970 | הודעות: 8,150,552 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect