ג'י היא בת 28 מרמלה, והיא חושבת שהיא האישה הכי סקסית שקיימת, התכונה הכי טובה (ורעה) שלה, זה חוצפה, ואם יקרה משהו קטן לבן שלה היא תמות.
ג'י שמש ב-5 מילים:
יפה, רגישה, אינטליגנטית, סוחפת ומדהימה
מוטו:
כל מה שרציתי השגתי ואם לא השגתי כנראה לא רציתי מספיק.
מהי לדעתך התכונה הכי טובה שלך?
חוצפה.
מהו החלום הכי גדול שלך?
אני לא חולמת חלומות. אני בנאדם, שמגשים את שאיפותיו וכיום לזכות ב"האח הגדול" זה השאיפה שלי.
מהי הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך?לא הייתה.
מהו הפחד הכי גדול שלך?
שיקרה משהו לבן שלי, שון.
מי הבן אדם הכי קרוב אליך?
אחותי מדונה.
אם היית יכולה להתחלף עם מישהו ליום אחד - במי היית בוחרת ולמה?
אני לא רוצה להתחלף עם אף אחד, לכל אחד יש צרות משלו. אני שמחה ומאושרת ומודה לאלוהים על החיים שלי, ובנוסף החיים שלי מספיק מאתגרים ומעניינים.
היית רוצה לשנות בעצמך משהו?
מבחינה חיצונית הייתי רוצה להיות גבוהה יותר בכמה ס"מ, אבל מבחינה פנימית, בלי ספק, לא הייתי משנה כלום!
מהו הבילוי המועדף עלייך?
אני ממש אוהבת ללכת לים, לא משנה מתי, בבוקר, בערב, העיקר ללכת לים.
מתי קיימת יחסי מין בפעם הראשונה?
בגיל 18.5
מי לדעתך האישה הכי סקסית בעולם?
אני.
מי רצית שיינצח בעונה הראשונה של האח הגדול, ולמה?
רציתי שעינב בובליל תנצח בגלל שהיא הייתה הכי כנה ואמיתית ואמרה את כל מה שהיא חשבה.
מה הכי מעצבן אותך?
אנשים שקרנים.
מתי בכית בפעם האחרונה ולמה?
היום אצל הפסיכולוג.
אם תזכי, מה תעשי עם הכסף?
עוד כסף.
מה את מוכנה לעשות כדי לזכות באהדת הקהל?
להיות הכי אמיתית וכנה שאני יכולה, ואז אני מאמינה שאני אזכה לאהדת הקהל.
דעתי עליה:
ג'י היא נראית לי קצת פריחה, והיא קצת חושבת את עצמה יותר מדי, שהיא חושבת שהיא הכי סקסית בעולם (בכל זאת, בר רפאלי עדיין לא מתה חחח..) אבל אני עוד לא הכרתי אותה לעומק, כי ראיתי אותה רק פרק אחד.. אני חושב שהיא תגרום ללא מעט ריבים באח הגדול, והצופים יאהבו אותה, והיא תגיע רחוק, בגלל המתח והריבים שהיא תיצור.
תמונות:
ג'י בילדותה.
*קרדיט לי ולMako.

) אבל אני עוד לא הכרתי אותה לעומק, כי ראיתי אותה רק פרק אחד.. אני חושב שהיא תגרום ללא מעט ריבים באח הגדול, והצופים יאהבו אותה, והיא תגיע רחוק, בגלל המתח והריבים שהיא תיצור.

ספוילר:
ציטוט ההודעה