קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יחידות מחשבים ועוד.חשוב :)
    על ידי AeeCeeA בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-11-2009, 16:54
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 18-05-2009, 19:11
  3. יחידות מחשבים
    על ידי elgorky12 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-01-2009, 23:56
  4. שאלה על יחידות מחשבים
    על ידי chen_yaniv בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-01-2008, 18:06
  5. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-11-2006, 08:04
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

יחידות מחשבים גאמא וממר"מ

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל יחידות מחשבים גאמא וממר"מ

הולה,
    אני בחור בן 16.5,שמתעסק ואוהב מחשבים.
    יש לי פרופיל נמוך כניראה : קרע מלא ברצועה הצולבת,וכן יש לי עוד איזה משו בבטן ובלב לא משו רציני.

עכשיו אני כיתה יא',מאז ומתמיד אהבתי מחשבים,לפני שנה ( כיתה יוד ) , התחלתי בביה"ס
    ללמוד במגמת מחשבים, מהשיעור הראשון התחברתי והתחלתי לחשוב על דרכים להרחיב את
    ידיעותי בתחום הן בתחום של ביה"ס הן בתחום האישי ( שפות שונות , כלים שונים ).
    עכשיו , אני לא תלמיד מצטיין , משקיע במתמטיקה פיזיקה ומחשבים בעיקר ( 5 יח"ל בכולם,ציונים עדיין לא ידוע אבל החומר בנתיים זורם,זאת אומרת קל >< ).
    עד היום אני למדתי בביה"ס את החומר הרגיל , ובבית הייתי מרחיב את אופקיי בC++ ו C# (בביה"ס אני לומד JAVA ) .
    אני בעיקרון לא הכי מתקדם בעולם, לא יותר מתכנות מונחה עצמים בכל השפות , אולי תקשורת בC\C++.

עכשיו השאלה:
    רציתי לדעת איך כל התהליך בעצם פועל.
    אני רוצה להתמיין ליחידה הכי טובה , או היחידה שתוציא אותי הכי טוב או שאני יתפקד בה הכי טוב. ( מחשבים ).

\\יכול להיות שכל מה שרשמתי על היחידות לא נכון ( למתעניינים XD, אז למבינים , תקנו אותי במידה וטעיתי)\\
    שמעתי על 2 מרכזיות,ממר"מ וגאמא, ואין לי מושג איך המיונים הולכים.
    אמרו לי בביה"ס שלממר"מ זה ממש קל להתקבל יחסית לבוגרי טכ"מ, בגלל שאנחנו יכולים לעשות איזה יג' ולהבטיח את המקום שלנו שם, או משהו כזה.

עכשיו אני יספר מה אני חושב על כל הקורסים והכל הכל הכל .
    בממרמ- יש מבחנים , בהם יש לעשות תוכניות פשוטות וקצת יותר מורכבות ולוגיות , בשפה שהצבא ממציא.קבע של 3 שנים בצבא,קד"צ של חצי שנה.
    בעיקרון אחרי שמתקבלים עוברים קורסים שמעשירים את הידע בתחומים שונים , לא רק שפות עליות .
    ובשירות הצבאי לא ממש יודע תאכלס מה עושים אחרי כל הלמידה.
    אין לי שמץ איזה סוגי שאלות יש במבחנים( שמעתי על מחשב קרב או משו כזה ).
    או כמה קב"א או דפ"ר או כל הציונים האלו . XD

בגממא - שירות הרבה יותר קצת ואולי "נחשב" יותר.
    נורא קשה להתקבל לגאמא בגלל שצריך : ידע כללי עשיר במיוחד בתחומים רבים,
    ציון קב"א נורא גבוהה.
    לאחר שעוברים את המיונים הראשונים יש פוליגרף וראיון אישי מקצועי שאין לי מושג מה יש בו.
    אין לי שמץ איזה סוגי שאלות יש במבחנים
    או כמה קב"א או דפ"ר או כל הציונים האלו . XD
    \\יכול להיות שכל מה שרשמתי על היחידות לא נכון ( למתעניינים XD, אז למבינים , תקנו אותי במידה וטעיתי)\\\

תודה לילה טוב.
    ולמנהלים. מצטער מראש אם אני טעיתי בכתיבה או בכתובת או משו :|
    נערך לאחרונה על ידי partypoper; 24-11-2009 בשעה 22:21.

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

בנוגע לקב"א לגאמ"א - לא צריך קב"א גבוהה בכלל.

אתה צעיר מדי כדי להתחיל להתמיין, אבל בינתיים אתה בכיוון הנכון, אם תגיע אם ידע ב C++\C#, רשתות וניסיון אין סיבה שלא תתקבל לגאמ"א.

לעוד פרטים,
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=522773

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שלום אור,
    תודה רבה שהתייחסת ברצינות לאשכול ( יחסית לשתמשים ).
    ואני אבקש ממך , שתכבד את ההודעה הזאת.
    תשמע כמו שפירטתי באשכול,אני לא ממש הבנתי מה הולך.
    איזה תפקידים יש בפרויקט גאמא? אני מתכוון סוגי תפקידים אין לי שמץ מה אני באמת יעשה חוץ מלימודים. ( ברור שיש את הקטע של העשייה. )

אני שוב מודה לך על התגובה ואשמח שתענה לבקשתי ( מה תאכלס עושים בממר"מ ובפרויקט גאמא).
    האם אני חייב להיות "גאון" בשביל להתקבל?
    הזכרת רשתות ובסיסי נתונים. אשמח אם תפרט ( אני התכוונתי לתקשורת אם לזה אתה מתכוון SOCKETS )...
    תודה רבה,
    ואם אין ברצונך לענות אני אבין.
    המורה במגמה הזכירה משו עם יג' בקשר לממר"מ.
    אתה יכול לפרט?
    אני הבנתי מזה שאם אני לא מתקבל אני יכול ללכת ליג' ללימודים או משו כזה ולהבטיח לי מקום או משו כזה.
    תודה בכל מקרה ויום טוב.
    רועי

תודה אור

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

בוא ניהיה אמיתיים -
    לקורס התוכניתנים בבסמ"ח (מכונה ממר"מ) - אתה לא צריך להיות גאון, קצת הגיון + פרופיל 64 ואתה בפנים.

לקורסי גאמ"א צריך חשיבה קצת יותר מפותחת והבנה בעולם המחשבים הכללי, לחלק מהקורסים דרוש ידע בכתיבת קוד, רשתות, אבטחת מידע ועוד.

מחר אני אכתוב בפירוט על מסלולי גאמ"א ועל קורס התוכניתנים בבמס"ח.
    אל תיהיה לחוץ יש לך עוד לפחות חצי שנה עד המיונים, בינתיים תמשיך להתעמק ב C# וC++, תעבוד גם עם סוקטים ותתפתח, זה לא רע ומעניין.

לילה טוב

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה רבה אור
    המשך יום נעים

טוב אז ככה:
    אני הייתי בציפיה הרבה זמן שמישהו יפתח אשכול כזה מכיוון שגם אני בתהליכי מיון כאלה.
    לפני כחודשיים קיבלתי מכתב מפרוייקט גאמא שאני מועמד למבחנים.
    הם ביקשו שאכנס לאתר שלהם ואמלא דברים בנושאים השונים , כגון רשתות C# בקיצור הם רצו לראות את הידע שלי ואת כמות היחידות שאותן אני לא לומד בבית הספר.
    בתום השליחה של הנושאים שאותם אני יודע קיבלתי הודעה שזה נשלח וממש לאחר כמה ימים מעמדי התעדכן למועמד.
    לפני שבועיים היה לי את המבחנים לגאמא שאלות כאלו ואחרות וכעבור 5 ימים קבלתי מכתב שעברתי את המבחנים וכל מה שנשאר לי בכדי להתקבל זה הראיון האישי ותחקיר בטחוני.
    עכשיו נגיע לעינינך, לפי סיפורים ושאלות שבדקתי יש הרבה מחלוקות לגביי איזה תפקיד עדיף.
    המיונים נעשים דרך הבית ספר והצו ראשון כלומר: אם תגיד בצו ראשון שאתה מעוניין בשרות שלך לעשות משהו שקשור למחשבים ובאימות נתונים תציין שאתה לומד מחשבים שאפו אתה אמור לקבל זימון לגאמא וכל שנשאר לך לעשות זה לחכות לזימונים ולהפציץ במבחנים ובראיון האישי.
    למיטב ידיעתי קשה היום להתקבל לגאמא וכמו כן גם לממר''ם מכיוון שתפקידים אלו דורשים אנשים שהם קצת יותר מאנשים אחרים הן בחשיבה והן ברצינות ובמטוביציה שלהם.
    כמו כן אם אתה באמת רוצה לעשות בשירות שלך משהו שקשור למחשבים יש הרבה דרכים בשביל שתיהיה במחשבים בצבא: יש לך אפשרות לעשות עתודה, גאמא, יג' יד' , חבצלות שחקים,ממר''ם בחייל התקשוב.
    כמובן שלכל אחד מהמסלולים האלה יש התרונות ויש חסרונות.
    כאן אני מצטרף לשאלה שלך מכיוון שאני עדיין ממוין לגאמא אם יש כאן בפורום אנשים שעשו את הראיון האישי ויכולים לתת המלצות לאיך לדבר ועל מה לדבר או מה בעצם קורה שם הודה מראש, ובלי שום קשר לספר על החייל בעצמו הודה מאוד.
    מקווה שעזרתי D:

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

שואלים בריאיון האישי מס' שאלות עליך והרבה שאלות טכניות, ההמלצה הכי טובה היא לכתוב כמה תוכניות בדברים שבהם אתם חזקים, לעבור טוב על הסינטקס, מונחים ברשתות ותקשורת נתונים (ממש לדעת להסביר), להכין רשימה של דברים שעשיתם והייתם רוצים להציג, ובכללי להתחזק בדברים שלדעתכם בלטתם בהם במבחנים בכתב.

בעיקרון תיהיו עצמכם, ותספרו על כל דבר שקשור למחשבים שעשיתם, המראיינים פתוחים להכל ושמעו הכל, אז אין ממה להתבייש או מה להסתיר, הכל פתוח ושמור ביניכם ובין המראיינים.

בכללי מסלולי גאמ"א טומנים בתוכם עולם מרתק ומעניין, תפקיד ייחודי ואיכותי מאוד וכמובן נקודת התחלה מעולה לעתיד.

דברים שעשיתי זה טוב D:
    אני חושב שיש כמה דברים ממש טובים להציג על מנת שיראו שאכן אני רציני.
    תודה על ההסבר.

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

אם אתה הולך לי"ג אתה לא מבטיח את המקום שלך בקורס תכנות.
    בי"ג אתה עושה עוד מבחן שממיין אותך לקורס תכנות, ובשקלול כלשהו של המחשבון קרב והמבחן הזה מחליטים אם אתה מתקבל..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,130 | הודעות: 8,151,712 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect