קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך]המדריך המלא לSuper Beginner
    על ידי linegames בפורום Maple Story
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-07-2007, 20:53
  2. המדריך המלא לפריצת פוטושופ cs2 9
    על ידי CrAzY_BoY בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 28-05-2007, 21:19
  3. |מדריך|המדריך המלא ל-Ludibrium PQ -
    על ידי tzah7 בפורום Maple Story
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-05-2007, 14:47
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 19-03-2007, 15:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[מדריך] המדריך המלא לפריצת ה HDD לאחר קבלת באן.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כסף הוא סבל,אז תנו לי אותו ואני יסבול במקומכם

ברירת מחדל [מדריך] המדריך המלא לפריצת ה HDD לאחר קבלת באן.

מדריך מפורט למתחילים על איך לפרוץ את חסימת הארד דרייב (HDD) במכשיר ה XBOX360.
    זהו המדריך הכי מפורט שקיים כיום ברשת והוא בעצם מאחד 3 מדריכים גדולים עם תוספות שלא מופיעות בהם שמאוד יעזרו לכם ויאפשרו פריצה קלה ונוחה (יחסית כמובן).

המדריך מיועד לבעלי לוח אם ג'אספר 16MB ומטה (כלומר ישנים יותר כגון: פאלקון ו xenon), למי שיש ג'אספר עם זיכרון פנימי של 256 או 512 עדיין יכול לפרוץ אבל בדרך קצת יותר קשה וארוכה- אם יהיה ביקוש אני אפרט את ההבדלים בהמשך- אותה שיטה רק בלי התוכנות שעושות בשבילכם את העבודה.

איך יודעים האם יש 16MB אם יש יותר כל פעם שמפעילים משחק והXBOX שואל לאיפה אתם רוצים לשמור את השמירות אם יש יותר מ 16MB אז תיראו בנוסף ל HDD גם זיכרון פנימי .INTERNAL MEMORY
    אם בכל זאת אתם לא בטוחים, תיכנסו להגדרות של האקס בוקס ומשם לזיכרון ושם תיראו את כל הזיכרונות שיש לכם (עם יש רק 16MB תיראו רק את הHDD).

חשוב לציין: הפריצה לא מבטלת את הבאן ואחרי הפריצה אסור לנסות להתחבר ללייב כי הדבר יגרור חסימה מחודשת של ה HDD.
    הפריצה מחזירה פונקציונליות מלאה לHDD ולא צריך להתקין מחדש משחקים שהותקנו לפני קבלת הבאן- פשוט לחזור לשחק מהארד דרייב ולהתקין משחקים.
    שימוש ב HDD מומלץ מהסיבות הבאות: משחקים עולים מהר יותר, המשחקים פועלים באופן חלק (אין 'תקיעות') ואורך החיים של הכונן עולה משמעותית, במיוחד בקונסולות פרוצות שמקצרות את אורך חיי הכונן לדוגמא: מי שניסה לשחק ב GTA EPISODES FROM LIBERTY CITY ישר מהכונן (בלי HDD) בטח שם לב שלמשחק לוקח זמן ממושך להיטען והמשחק ניתקע הרבה באופן ממש מעצבן שמפריע לרצף המשחק ולהנאה- זה היה בשבילי "הקש ששבר את גב הגמל".

לכל הילדים שלא מבינים: אם אין לכם באן אתם לא צריכים לבצע את הפריצה (בעצם אם אתם ילדים שלא מבינים בכל אופן המדריך הזה לא יעזור לכם ואתם רק תהרסו את המכשיר)
    זאת ההזדמנות להגיד שביצוע המדריך הינו באחריותכם הבלעדית- אתם לא בטוחים? לא הבנתם את המדריך? אין לכם הרבה סבלנות? יש לכם שאלות טיפשיות? לכו לבעל מקצוע!!!!

דבר אחרון אני רוצה לתת קרדיט ל: TMBINC ו-TIROS ולכל מי שעזר להם למצוא את הפירצה של MS והביאו לנו את המידע.
    Thwack שכתב מדריך בנושא באתר xbox-scene (הוא לא המציא את השיטה אבל הוא בין הראשונים שכתבו מדריך מקיף בנושא באנגלית.
    sabbath_dude שכתב מדריך קצרצר עם טיפים ותמונות לבניית כבל ה LPT.
    לאתר FREE 60 שפירסם מדריך לבדיקת היתכנות של הNAND.
    ולמספר גרמנים שכתבו 2 תוכנות ממש טובות שיחסכו לכם הרבה זמן וכאב ראש בשליפת ה SECDATA.BIN ולשיכתובו על מנת להחזיר את הפונקציונליות למכשיר- לא תמצאו את התוכנות באף מדריך באנגלית- מצאתי אותן במקרה באיזה פורום בדף מספר 200 ומשהו ככה שהסיכוי שאתם מכירים אותן הוא מאוד נמוך (גם למקצוענים שביניכם).

וכמובן לי שהשקעתי המון בכתיבת המדריך, בתירגום, בהבאת הלינקים והתמונות והידע מניסיוני האישי.

מה צריך:
    ציוד ואביזרים:
    מחשב עם וינדוס XP 32 ביט עם פורט למדפסת (PARALLEL PRINTER PORT)
    חיבור DB25 25-way זכר
    כבל CAT5
    מתאם CAT5 (נקבה משני הצדדים)- לא חובה, תלוי בסוג החיבור שאתם מעוניינים בו-ראו תמונות בהמשך.
    5 נגדים של 100 אום.
    דיודה 1 (Switching diode) מסוג 1N914 או 1N4153 או אחר כל עוד היא בעלת מפסק (SWICHING)- אני הישתמשתי ב 1N914 וה NAND ניקרא ללא אף שגיאה ולכן אני ממליץ.
    מלחם +חוט בדיל + פלאקס (FLUX) , שימו לב שיש סוגי בדיל שה"פלאקס" נימצא כבר בתוכם, אם אתם לא בטוחים פשוט תיגעו עם המלחם החם על חוט הבדיל ואם נוצר אפקט ה"בעבוע" והבדיל נמס אז יש לכם את החומר כבר בתוך הבדיל, במידה ולא פשוט תצטרכו לטבול את החוט בדיל בתוך אבקת הפלאקס- אני השתמשתי בבדיל שהחומר כבר היה בתוכו.

את כל רכיבי האלקטרוניקה ניתן לקנות בכל חנות אלקטרוניקה- בסביבות ה 30 - 40 שקל סה"כ (לא כולל המלחם והבדיל שכבר היו ברשותי).

תוכנות:
    360 flash tool v0.91:
    התוכנה לא תומכת בלוחות אם של 256 ו512 MB
    למי שיש זיכרון פנימי של 256 או 512 עדיין יכול לפרוץ אבל בדרך קצת יותר קשה וארוכה- אם יהיה ביקוש אני אפרט את ההבדלים בהמשך.

Nand pro
    תומכת בכל לוחות האם (כולל 256 ו 512).

Hex work shop
    את התוכנה הזאת כבר לא צריך כי הוספתי בהמשך תוכנות שעושות את כל העבודה הקשה אבל לאלה שיש להם ג'אספר 256,512 יכול להיות שתהיה בעיה אז תורידו את הקובץ ובמידה ויהיה ביקוש אני ייצור תוספת למדריך שתסביר איך לערוך את שפת ה HEX- אל תדאגו זה אולי יותר ארוך אבל לא כזה מסובך.

Secdata scan v0.2

360 HDFR 1.03

TOTAL COMMANDER

DEGRADED V1.1

את התוכנה הזאת תורידו מהר כי משום מה כל ההורדות שלה ברשת נעלמו וממש קשה למצוא אותה- חיפשתי ממש הרבה ואם הקישור ישבר תצטרכו לחפש לבד.

יש פה הרבה תוכנות אבל בדקתי אישית את כולן והן כולן תוכנות קלות מאוד שיעשו לכם חיים קלים.
    נתחיל:

חלק 1: פירוק מכשיר ה XBOX
    קודם כל צריך לפתוח את הבוקס ולזה יש כבר מדריכים בעברית ולכן אני מביא לינק של Blackened(תודה על המדריך) שילמד אותכם איך לפתוח את הבוקס:
    http://www.***.co.il/showthread.php?t=2828761

אחרי שפתחתם תוציאו את הכונן לגמרי אחוצה (נתקו את החוטים שלו מהלוח אם) ולפניכם מונח הלוח הירוק שזהו הלוח אם של הבוקס שלכם.

חלק 2: הכנת הכבל והלחמתו לללוח אם של הxbox360:
    אנחנו נכין כבל בצורה נקייה ומסודרת שתאפשר לנו לחבר את האקסבוקס מתי שנירצה למחשב על מנת לקרוא את ה NAND מבלי שיהיו כבלים מסורבלים שיצאו מהXBOX החביב שלנו.

קחו את הכבל CAT5 וחיתכו אותו לשניים- צד אחד יהיה לכבל LPT וצד שני להלחמות של הלוח אם.
    חישפו את החוטים בנק' החיתוך (החוטים דקים לכן היו זהירים- מומלץ להשתמש באקדח לחשיפת חוטי חשמל (מפריד בין כיסוי הפלסטיק לחוטים בצורה קלה ביותר)- למי שאין שינסה עם סכין יפנית אבל ממש בעדינות.
    אתם צריכים רק 7 חוטים ויש לכם 8- חיתכו או קפלו את זה שאתם לא צריכים- שימו לב שהחוט שאתם מורידים (הלא פעיל) משני הכבלים (זה שהולך לLPT וזה שללוח אם) הוא באותו הצבע.
    פעלו לפי ההוראות בהמשך המסבירות כיצד צריך להלחים את הכבל הראשון לראש LPT והכבל השני ללוח אם.

נמחיש מהתמונות הבאות של sabbath_dude.

חובה שהכבל יהיה כמה שיותר קצר- לא יותר מ 25-30 ס"מ מהחיבור CAT5 ל DB25 הזכר.
    http://img229.imageshack.us/img229/8...6090441484.jpg

זהו הכבל המוכן- במידה ולא רוצים את המתאם CAT5 אפשר פשוט לחתוך אותו ולרתך את החוטים החשופים ישר ללוח אם- אני כן עשיתי בצורה המוצגת מטעמי נוחות.
    שימו לב שהוא חתך את הבוקס בשביל שהוא לא יהיה צריך לפתוח את המכשיר יותר-לא חובה כמובן.

http://img237.imageshack.us/img237/2...6089798996.jpg

http://img526.imageshack.us/img526/3...6089814293.jpg

מימין לשמאל: הכבל CAT5, מתאם ל CAT5 נקבה משני הצדדים, ראש DB-25 זכר ובתמונה האחרונה ה'בית' של החיבור DB-25.

http://img215.imageshack.us/img215/9...6089827165.jpg

ממליץ לגשת לחנות עם התמונה הזאת -זה ימחיש לאנשי המכירות מה אתם צריכים.

גם אורך החוטים מהלוח אם לחיבור CAT5 צריכים להיות כמה שיותר קצרים-ממליץ לא יותר מ 10-15 ס"מ.

http://img222.imageshack.us/img222/1...6089848057.jpg

http://img222.imageshack.us/img222/7...6089856045.jpg

חיבור DB25 זכר, שימו לב לאופן הלחמת הנגדים לראש ה DB25 -ישנם 5 נגדים כאלו

http://img187.imageshack.us/img187/7...6089881132.jpg

שימו לב להערות בגוף התמונה: היו זהירים בהתאמת הפינים על ה DB25 לנקודות על הלוח אם, צבע לצבע.
    את הנגדים מלחימים על נקודות 1,2,14,16,17 בצמוד לחיבור DB25והדיודה בצמוד ללוח אם כאשר הפס השחור הינו לכיוון הלוח אם על החוט המחבר בין פין 11 לנקודה הכתומה על הלוח אם.
    יש אנשים שהצליחו לפרוץ ללא הדיודה ויש כאלו אפילו ללא הנגדים!- אני ביצעתי לפי הספר והכל עבד יופי.

http://img246.imageshack.us/img246/444/126089992035.jpg

טיפים להלחמה:
    פעולת ההלחמה נעשית ע"י מלחם שבהגיע לטמפ' יחסית נמוכה ממיס את חוט הבדיל וזוהי פעולה מאוד נפוצה בטיפול בלוחות אלקטרוניים- אל תפחדו הפעולה מאוד פשוטה ואחרי קצת ניסויים אתם תתפסו את הפרנציפ.
    אני מעולם לא הלחמתי לוחות אם או כל רכיב אלקטרוני אחר עד לפני כמה ימים.
    הכי חשוב תעשו ניסיונות, תתמקצעו ותפסו ביטחון לפני שאתם ניגשים להלחמות של הלוח אם.
    אחרי הניסיונות תתחילו עם הלחמת הנגדים לראש DB-25 בנקודות 1,2,14,16,17.

רק כדי שלא תתבלבלו במספרי הפינים על חיבור ה DB25
    http://img215.imageshack.us/img215/5...6090195873.jpg

לא להגיב!!

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ועכשיו ללוח אם:
    לעבודה הזאת צריכים להיות זהירים מאוד והרבה סבלנות.

סובב את התיל החשוף בקצה החוט
    במידה ואין לך בבדיל פלאקס שים בקצה החוט ובנקודה אותה את רוצה להלחים.
    על הלוח אם בנקודות אותן צריך לרתך שים טיפה טיפה של בדיל הפעל את המלחם מעל לנקודה, - תדאג שאתה יציב ושנוצרת גבעונת של חומר בדיל בנקודה הרצויה- אסור שהבדיל יגע בנקודה אחרת אבל הוא יכול להיות מאוד קרוב-רק שלא יגעו- במידה ונוגע לא להיבהל פשוט תנקו עם המלחם החם את האזור- מאוד נוח לעבוד עם בדיל חם.
    עכשיו תמרחו בדיל על החוט החשוף של הכבל-לא צריך הרבה אבל צריך לכסות את הקצה.
    שים את התיל מעל לנקודה הרצויה ורתך אותן ביחד- החום פשוט ימיס את הבדיל וברגע שהוא מתקרר החוט יתחבר לנקודה..
    במידה ואתה מתקשה נסה להוסיף עוד קצת בדיל לנקודת הריתוך עצמה או לקצה החוט.
    חשוב: אחרי כל הלחמה תיבדוק שאין נקודות מפגש עם נקודות או חוטים אחרים

שימו לב לתמונה הבאה-ככה זה צריך להיות.

http://img525.imageshack.us/img525/8...6090129569.jpg

אחרי שסיימתם בידקו את הדברים הבאים:

האם כל החוטים מחוברים לפינים הנכונים כמו בשירטוט?
    האם יש נקודות הלחמה או חוטים חשופים שנוגעים זה בזה?
    האם השארתם שאריות או ציוד שלא שייכים לXBOX?

עכשיו שכל החיבורים מוכנים נעבור לשלב הבא:

שלב 3: קריאת ה NAND.

פיתחו את קובץ הראר של תוכנת NANDPRO ליחצו על: start\ run ויפתח לכם חלון ה RUN ולתוך שורת הפקודה הקלידו CMD ותקבלו את חלון הDOS הבא:
    http://img246.imageshack.us/img246/9...6090324766.jpg

שימו לב שבמחשב שלי הכתובת הראשית שלי היא ב ADMINISTRATOR- במידה ומופיעה לכם כתובת אחרת רישמו אותה על דף c:\ documents and settins\ ….other address….
    והעבירו את הקבצים שבתוך הקובץ ראר לכתובת שמופיעה לכם: במקרה שלי לתיקיית ה ADMINISTRATOR.
    C:\Documents and Settings\Administrator.

הקבצים חייבים להיות בתוך התיקיה הראשית –אל תקבצו אותם בתיקיות משנה לדוגמא אצלי התיקיות ישבו בתוך תיקיית ה Administrator. ולא Administrator\nandpro
    עכשיו הריצו את קובץ 'port95nt.exe' ותנו לו לעשות את העבודה- אחרי שהוא מסיים עשו ריסטרט למחשב וגשו להגדרות ה BIOS של המחשב (עם הדלקת המחשב לחצו על כפתור Delete – משתנה ממחשב למחשב, אם לא מצליח נסו ESC או F1,F2,F3 או חפשו באינטרנט- אמור להיות ממש פשוט.
    עכשיו כשאתם ב BIOS חפשו את הגדרות ה Parallel Printer Port (Or LPT) ותוודאו שהוא מופעל.
    עכשיו ההגדרות של הפורט משתנות ממחשב למחשב אז אין צורה ספציפית מיוחדת בה ההגדרות צריכות להיות ופשוט תצטרכו לבצע ניסויים- תראו בהמשך.
    אצלי ההגדרות הם:
    Mode Enable
    DEVICE ADDRESS: 378
    Channel SPP
    No' 3
    עשיתי המון ניסויים עד שהצלחתי.
    לאחר הפעלת הפורט תצאו מה BIOS (לא לשכוח לשמור את השינויים כמובן)
    קחו את הXBOX שמחוברים אליו כל החוטים וחברו אותו לספק כוח שלו (אל תפעילו את הXBOX).
    עכשיו חברו את החיבור DB25 שמחובר לXBOX למחשב דרך הפורט LPT.
    כנסו שוב ל start\ run והקישו CMD בשורת הפקודה.
    בחלון הDOS שניפתח כיתבו: nandpro lpt: -r16 nand.bin

לחצו על ENTER וקריאת ה NAND תתחיל באופן הבא.

Testing LPT device address:0378
    Using LPT device at address:0378
    FlashConfig:01198010
    Starting Block:0x000000
    Ending Block:0x0003FF

אם יש לכם ג'אספר 256 או 512 החליפו את ה –r16 ב –r256 או –r512 בהתאמה.
    הערה חשובה: אם יש לכם ג'אספר 256 או 512 הקריאה יכולה לקחת הרבה מאוד זמן רק עבור קריאה אחת ואתם צריכים לפחות 2 (1 לגיבוי).
    אם יש לכם: FlashConfig: 0012000 תנסו להלחים את הדיודה בצמוד ללוח אם (במידה ולא פעלתם לפי המדריך שלי והלחמתם אותה בצד החיבור DB25.
    לחצו על ENTER והקריאה צריכה להתחיל לקרוא כתובות 000-001-002..........
    אם אתם מתחילים לקבל פלט של:
    "Error 0 .. blah blah"
    "Error 0 .. blah blah"
    וכו' משהו לא בסדר.
    זה אפשרי שישנם מספר בלוקים פגומים ב NAND שלכם אז אל תיבהלו אם אתם מקבלים שגיאה אחת או 2.
    במידה והשגיאות הם בבלוק גדול מ 200 אז רוב הסיכויים שהNAND תקין (שגיאה אחת או 2).

אל תפעילו ברקע תוכנות כבדות (כמו אימיול או צפיה בסרטים כי הדבר יכול להוביל לשגיאות בNAND).
    במידה ויש לכם שגיאות או אפילו אתם לא מצליחים לקרוא את הNAND (הוא לא מזוהה) תנסו את הדברים הבאים: קודם כל תבצעו ניסויים בהגדרות של הBIOS, נסו את כל הפוזיציות האפשריות- במידה ולא עוזר תיבדקו שוב שכל ההלחמות תקינות ושאין 'קצר' בין הנקודות המולחמות ועל הכבל DB25.
    במידה ואין נסו להוריד את הדיודה ו\או את הנגדים- יש אנשים שזה הצליח להם- בידקו שהחוטים לא ארוכים מידי ( עם פעלתם לפי המדריך שלי אין לכם בעיה)- אם שמתם מתאם CAT5 לנוחות (כמוני) תנסו להפוך את הכיוון שלו (לי זה עבד אחרי אינספור ניסיונות ושינויי הגדרות בBIOS) –- בסוף תצליחו- כולם מצליחים בסוף (לפי הפורומים) אבל אם אתם לא וכל זה לא עוזר תנסו מחשב אחר.

אחרי שהקובץ סיים לרוץ פעם אחת תקבלו את NAND הראשון שלכם באותה תיקייה ששמתם את ה NANDPRO
    הריצו שוב את שורת הפקודה אך הפעם עם הקוד:
    nandpro lpt: -r16 nand2.bin
    כלומר הפעם הקובץ ישמר תחת השם NAND2(גיבוי).
    (לא לשכוח לשנות את ה 16 ל 256 או 512 אם יש לכם לוח אם עם זיכרון גדול יותר).
    ברגע שסיימתם סיגרו את חלון ה DOS.

שלב 4: בדיקת תקינות ה NAND.

בשלב זה ניבדוק האם הNAND שלנו תקין ואנחנו יכולים להמשיך לשלב הבא.
    הפעילו את התוכנה 360 FLASH TOOL.
    ליחצו על OPEN FILE וביחרו בקובץ ה NAND.BIN ששמרנו בתיקיה ADMINISTRATOR.
    במידה ועולה הודעת שגיאה והקובץ לא עולה ה NAND שלכם לא תקין.
    במידה והקובץ ניפתח וחלון התוכנה מתמלא בפרטים כמו בתמונה הבאה הכל תקין: יאללה לשלב הבא

http://img237.imageshack.us/img237/5...6090390496.jpg

הפעילו את התוכנה TOTAL COMMANDER

כנסו ל FILE וליחצו על COMPARE BY CONTENT

תקבלו את המסך הבא:
    http://img209.imageshack.us/img209/9...6090594528.jpg

1: ביחרו בקובץ הNAND הראשון (איפה שמופיע הסיפרה 1 בצבע ירוק ואדום)
    2: ביחרו בקובץ הNAND השני (איפה שמופיע הסיפרה 2 בצבע ירוק ואדום)
    3: ליחצו על כפתור COMPARE.
    אם קיבלתם חלון כמו זה שבתמונה עם ה V הירוק שני הקבצים זהים והכל תקין- עכשיו אתם יודעים ששני הקבצים זהים לחלוטין –שימרו את קובץ הגיבוי בצד ומעכשיו תעבדו רק עם הקובץ הראשי.
    אם המסך מתמלא במידע (בחלוניות הימנית והשמאלית) הקבצים לא זהים והיתה תקלה במהלך הקריאה של ה NAND.

במידה ויש לכם בעיה קיראו שוב את הקבצים מחדש.
    במידה ולא-מצויין בואו נמשיך עם הבדיקה.

הריצו את התוכנה DEGRADED V1.1
    כנסו ל SETTINGS ובשורת 1 BL KEY הקלידו את הקוד הבא:
    DD88AD0C9ED669E7B56794FB68563EFA
    בשורה התחתונה ב: FILE SYSTEM START הקלידו את המספר 39
    ליחצו על OK.
    http://img260.imageshack.us/img260/9...6090612956.jpg
    חזרתם למסך הראשי ליחצו על הכפתור העליון מימין (זה עם ה 3 נקודות...)
    וביחרו בקובץ ה NAND (אחד מהם) והמסך יקבל את הנתונים כמו בתמונה למטה:
    http://img245.imageshack.us/img245/227/126090627384.jpg

שימו לב לשורת ה NOTE: bad block @ 0x3CB
    זה אומר שבבלוק 300 ומשהו ישנה שגיאה- במקרה הספציפי הזה השגיאה לא מפריעה ואם יוצאות לכם שגיאה או 2 שגיאות אחרי בלוק 200 (מ 2xx והלאה) אתם יכולים להיות די שקטים.
    לי לא יצאה שום שגיאה- כמו בתמונה הבאה.

http://img260.imageshack.us/img260/3...6090644157.jpg
    ואם גם לכם אז אפשר להמשיך הלאה לשלב הבא- ה NAND תקין ושימרו על הגיבוי לכל מקרה שלא יהיה היום או בעתיד כי ברגע שאנחנו נבצע את הפעולה הסופית שהיא כתיבה לNAND בxbox זוהי נק' האל חזור ואם משהו משתבש הגיבוי יציל לכם את המכשיר.

לא להגיב!

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

שלב 5: תיקון ה NAND.

תמיד תעבדו עם הקובץ הראשי ואת קובץ הגיבוי שימרו בלי לגעת בו.
    פיתחו את התוכנה SecdataScan_v0.2
    ביחרו בקובץ הnand ע"י כפתור ה OPEN NAND FILE.
    לחצו על הכפתור SCAN.
    והתוכנה תיקרא את הנתונים ותיתן לכם את הנתון ה HEX המחושב מכתובת ה SECDATA.BIN מהעידכון האחרון בו MS דפקו לכם את ה HDD- נכון פשוט- התוכנה עשתה את כל העבודה של החיפוש בשפת הקוד HEX וביצוע חישובי תאריך בשפת HEX וחישוב הכתובת לחלק ב 004200 .
    הנתון התצאתי מוקף בעיגול בתמונה למטה במקביל לנתון: "Max" Adress / 0x4200 :
    תירשמו אותו- לי יצא 0xed אבל לפי מה שראיתי בפורומים לרובם יוצא 3 אותיות: 0x3rt (כן יכול להיות שיהיו מספרים ביחד עם האותיות ויכול להיות שיהיו רק מספרים- לא להיבהל הכל תקין.
    http://img222.imageshack.us/img222/2...6090657945.jpg

ועכשיו לחלק בו אנחנו רוצים לאפס את נתוני הבאן מהNAND ולגרום לXBOX היפה שלנו לקרוא SECDATA.BIN ישן יותר שעליו אין את נתוני הבאן וככה נוכל לחזור להשתמש בHDD.
    כבר יש לנו את הכתובת בה יושב ה SECDATA.BIN המבונבן ועכשיו נפעיל תוכנה אחרת שתיכנס לNAND ותעשה לנו את העבודה השחורה- (איזה קל- כל ילד יכול לעשות).
    חשוב לי לציין שאת הפעולה הבאה אין באף מדריך מסודר באנגלית ברשת (וחרשתי הרבה- נכון לעכשיו)
    הפעילו את התוכנה 360HDFR.

http://img222.imageshack.us/img222/9...6090681171.jpg

1. ליחצו על דגל אנגליה בצד שמאל למטה כדי להפוך לאנגלית.
    2. ליחצו על BROWSE וביחרו בקובץ ה NAND.
    3. לאחר בחירת הקובץ התוכנה תסרוק אותו ותקבלו פרטים על מספר העידכונים ועוד כל מיני נתונים.
    4. הקליקו על כפתור ה EXTRACT ZERO FILLED FILE FOR NANDPRO.
    5. יפתח לכם חלון שמירת קובץ: שימרו בשם שהוא נותן לכם Secdata_Patch.bin.
    6. לאחר השמירה יפתח חלון שמודיע על הצלחת הפעולה על נתון ה SECDATA.BIN
    7. שימו לב שגם פה הוא ייתן לכם את שורת הכתובת אותה מצאנו עם התוכנה הקודמת והשורה חייבת להיות אותו דבר: במקרה שלי היא הכן 0xed.

פעולה סופית: לפני פעולה זאת וודאו שהגיבוי קיים ושהכל תקין כי זוהי נק' העל חזור.
    כנסו שוב לחלון הDOS ע"י הקשת START\RUN. ובשורת הפקודה הקישו CMD.
    הפעם רישמו את השורה הבאה:

nandpro lpt: -w16 Secdata_Patch.bin 0xed 1""
    את מה שמסומן בצהוב החליפו לפי הנתונים שלכם כלומר אם יש לכם מכשיר 512MB והכתובת שיצאה לכם היא 0x03d רישמו את הקוש הבא: nandpro lpt: -w512 Secdata_Patch.bin 0x03d 1""
    שימו לב לסיפרה 1 בסוף השורה- חובה.
    הפעולה הזאת בעצם לוקחת את הקובץ המטופל שלנו: Secdata_Patch.bin ומעתיקה את הsecdata.bin המטופל שלנו בכתובת 0xed (במקרה שלי) לXBOX עצמו באותה הכתובת.
    הפעולה לוקחת כמה שניות כי פועלת רק על בלוק 1 ספציפי ובשאר הNANAD היא לא נוגעת.
    שימו לב שהאקסבוקס מכובה אבל מחובר לספק הכוח שלו.

זהו סיימו
    עכשיו ה HDD שלכם כמו חדש.
    בשרת של MS אתם עדיין בבאן אז אל תנסו להתחבר ללייב כי שוב תצטרכו לבצע את העבודה השחורה.

יאלה אפשר להגיב!!

קרדיט לפורום אחר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,420 | הודעות: 8,151,002 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect