טירונות של רוכב שמיים נחשבת לממש קשה? אני חושב על לנסות להיתקבל לשם ואני רוצה לדעת איך הקטע הפיזי שם.... מכניסים אותך לכושר בהדרגה או שאם אתה לא סוס עבודה יהיה לך קשה בטרוף? אם אני לא טוב בפק"לים(שכיבות שמיכה) יהיה לי קשה שם? יש הרבה הקפצות בלילות?
טירונות של רוכב שמיים נחשבת לממש קשה? אני חושב על לנסות להיתקבל לשם ואני רוצה לדעת איך הקטע הפיזי שם.... מכניסים אותך לכושר בהדרגה או שאם אתה לא סוס עבודה יהיה לך קשה בטרוף? אם אני לא טוב בפק"לים(שכיבות שמיכה) יהיה לי קשה שם? יש הרבה הקפצות בלילות?
|
|
אל תסתכל על הטירונות בתור מדד, ממש קשה היא בטוח לא, ותמיד מכניסים אותך לכושר בהדרגה, גם ביחידות הכי מובחרות. זה שירות מעניין, בטוח יותר מעניין מגדוד בתותחנים, אז אם אתה יכול לעשות גיבוש, תעשה.
אל תדאג יותר מידי מהקפצות, זה סתם נראה מי יודע מה לפני שאתה מתגייס, אני מבטיח לך שתישן במשך הטירונות ממש טוב בלילה. הרבה יותר טוב מבסדיר, בכל אופן...
הטירונות ברוכב שמיים היא רובאי 04' נשיאת משקלים של 50 קילו. תברר מה הם עושים תבין מה אתה סוחב.
חחח מה זה רוכב שמיים? פעם ראשונה שאני שומע את זה
יחידה של מפעילי מזל"טים בשטח, שייכת לתותחנים.
ברור, זו יחידה להשכרה, קצת כמו עוקץ. פלוגה של גולני לוקחת איתה רוכב שמים ומזל"ט והוא נותן למפקד תמונת מצב עדכנית של האזור שהוא מתכנן להכנס אליו. הוא לא יצטרף לפעולה אמנם, אבל הוא בלי ספק לוחם.
המקום הכי טוב שאתה יכול להגיע אליו בתותחנים. שומדבר לא קשה אם אתה יודע שבבסוף מחכה לך שירות של חמשושים בפלמחים.
אני חושב שהקושי העיקרי שם זה מסעות משקלים אל תפחד מהקפצות בלילה זה באמת שטויות, בהרבה מקומות בצבא אתה תסחוב משהו מאד כבד על הגב אבל תהיה בטוח שזה לא יהיה מזלט עם טכנולוגיה מטורפת.
קח בחשבון שיש גיבוש ליחידה הזו רק פעם בשנה בנובמבר אם אנלא טועה