האם יכול להיות מסך למחשב 21.5 " עם נתונים דיי מרשימים ב700 ש"ח? הנה המסך שמראה שגם מסכים זולים יותר יכולים לתת בגדול והכל בא מחברה קטנה ולא מוכרת-OKITEC, כדי לדעת עוד קראו את הסיקור הבא:

----------------------------------------------------------------------

שם המוצר: OKITEC V2150
מחיר: 700 ש"ח
גודל באינצ'ים: 21.5
חברה: OKITEC

זהו אחד ממסכייה של חברת OKITEC חברה קטנה ולא ממש ידועה לציבור הרחב, החברה לא מפרוסמת כמו חברות טובות וידועות כמו LG, Samsung, Dell ועוד... החברה מסתפקת במועט וממשיכה ליצור עוד מסכים טובים!
אבל היום לא יסוקר על החברה OKITEC אלה על מסכה V2150.
המסך V2150 מסך דיי טוב שמתאים לגיימינג כבד למסך יש נתונים דיי מרשימים אבל יש גם "נפילות" למשל בניגודיות- 1:1000 בעייני אם OKITEC רצו ליצור מסך שישמש לבעלי תקציב נמוך הייתי חושב להשקיע טיפה יותר בניגודיות אחרי הכל זה חלק חשוב ממה שרואים לבסוף במסך...
אבל הינה גם יש חלקים טובים במסך זה למשל זמן התגובה, זמן התגובה של מסך זה הינו 2MS כדי לגרום לכך שלא ימרח צבע בעת המשחק, עיצוב או גלישה פשוטה באינטרנט.
חשוב לציין שאת המסך יש לי ובדקתי איך הוא במשחק GTA IV (משחק בו הניגודיות והזמן תגובה חשובים!) וראיתי שאין מריחות צבעים במסך אבל מה שאיכזב אותי זה ניגודייות המסך ראיתי שלמסך קשה לעבור משחור ללבן ושחקני המשחק GTA IV יודעים טוב מאוד כמה חשובה ניגודייות המסך במשחק.
המסך נותן ביצועים מרשימים מאוד ורק מי שישתמש במסך וינצל אותו עד הסוף ידע שהוא בעצם מסך טוב.

תכונות המסך:
מסך "21.5 רחב OKITEC V2150 FULL HD
מהירות תגובה 2ms
ניגודיות 1:1000
רמקולים מובנים
יחס תצוגה 16:10
רזולוציה 1920X1080
כניסות: VGA + DVI
צבע שחור.
אפשרות לתליה על הקיר.

יתרונות:
2MS
רמקולים מובנים
ניתן לתלות על הקיר
Full HD
כניסות VGA + DVI
זול יחסית למסכים אחרים

חסרונות:
ניגודיות 1:1000
סוג הפאנל לא ידוע

סיכום + דעה אישית + ציון:
המסך הוא מסך דיי בסדר וטוב יחסית למחירו הייתי משקיע יותר בניגודיות אבל חוץ מזה המסך דיי טוב וזול מה שגורם לו להיות נמכר עוד יותר בקרב הציבור הרחב.
אהבתי את המסך ואני ממליץ עליו אישית לכל בעלי התקציבים הנמוכים של פחות מ-1000 ש"ח.
כמובן שיכול להיות מסך יותר טוב ממנו, תמיד יש, אבל המסך עצמו הוא טוב ונמכר אז למה לא?

החלטתי לתת למסך הזה:
8\10
המסך הוא מסך דיי טוב וזול אבל הניגודיות מפריעה לי וגם סוג הפאנל לא ידוע לאחר חיפוש מקיף! ואלו הורידו את ציונו.

מדיה:

המסך-חלק, מבריק ויפה גם מבחוץ.

מה מראה המסך בסוף?

לסיכום ודיון:
אני אישית התרשמתי מהמסך וביצועיו, לדעתכם איך הוא?
הייתם קונים אותו?
מה הייתם משפרים בו?

שאלות בנוגע למסך יתקבלו בברכה (: