קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-02-2009, 12:36
  2. [טריילר]רישיון נישואין
    על ידי !!nati!! בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-06-2007, 00:33
  3. [סירטון]- 3 ימי נישואין ואז?
    על ידי HLH בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-12-2006, 11:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נישואין

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אילן
    לייקים
    0
    נקודות
    247

ברירת מחדל נישואין

אמריקאי מזמין ישראלי לחווה שלו בטקסס ומשוויץ "אתה רואה את החווה שלי? לוקח למכונית שלי יום שלם לחצות אותה". "כן", משיב הישראלי באדישות, "גם לי הייתה מכונית כזאת".

יושבים הורי החתן, עם החתן, ושומעים את השדכן: "היא קצת קצת פוזלת" "לא מפריע לי" אומר הבחור. אז השדכן תופס אומץ: "היא גם צולעת אבל רק על רגל אחת" "נו, גם זה לא אכפת לי" "והיא לא שומעת טוב" "זה לא משנה לי" בסוף, הוריו כבר לא יכולים יותר, ומתפרצים עליו: "מה זה לא אכפת לך כלום?!!!" למה שיהיה איכפת לי, שיהיה איכפת למי שיקח אותה..

אצלי בבית, אני זה שתמיד אומר את המילה האחרונה. "כן אשתי"

רב מספר לחברו: "אתמול חיתנתי שלושה זוגות וזה עשה לי הרגשה טובה לשמח שבעה לבבות." מתקן אותו החבר: "אתה מתכוון לששה לבבות!" עונה לו הרב: "לא, התכוונתי לשבעה. מה אתה חושב שאני עובד בהתנדבות?!"

תשאלו כל גבר והוא יאמר לכם, שהפנטזיה האולטימטיבית של כל אישה היא, שיהיו לה שני גברים בבת-אחת. הנושא נבדק במחקר סוציולוגי, והתברר שרוב הגברים לא מבינים, שבפנטזיה הזו - אחד הגברים מבשל והשני מנקה!!!

איש אחד חוזר הביתה מהעבודה. שם את האוטו בחניה ועולה במעלית לדירתו, שנמצאת בקומה העשירית. כשהוא נכנס הביתה, הוא מוצא את אישתו ערומה בסלון ושהכל מבולגן - במטבח דברים שבורים בחדר השינה ובגדים זרוקים על הרצפה. כשהוא יוצא למרפסת הוא רואה אצבעות של איזה בחור צעיר שמנסה להיתלות על החלון. האיש העצבני מבין מה קורה פה ומתחיל להרביץ לאיש שתלוי לו במרפסת כדי שהזה ייפול למטה. ובינתיים מתחנן אליו השני, "זה לא מה שאתה חושב, זה לא מה שאתה חושב!" אך הוא עצבני מדי ומתעלם ממנו. הבחור שתלוי מצליח למרות הכל לשרוד את המכות, ולא נופל - גם אחרי שהוא מקבל מספר אגרופים וכמה חבטות עם מקל בייסבול. האיש רואה שהבחור הצעיר עקשן, ולכן הוא אוסף את כוחותיו ודוחף עליו את המקרר שבמקרה היה לידו. הבחור הצעיר שרד את הנפילה גם לאחר שהתרסק על הרצפה מהקומה העשירית, אבל כשהמקרר נפל עליו הוא שבק חיים. בעל הבית, חש לרגע מרוצה מעצמו אבל לאחר מספר שניות, אחרי שהבין שהוא הרג מישהו, הוא התחיל להרגיש דקירות בחזה ולחץ חזק מאזור הלב - זה היה התקף לב. הוא לא שרד ומת לאחר מספר דקות במרפסת. השניים עולים לגן עדן וכל אחד בתורו מתבקש לספר למה הוא מת. הראשון מתחיל, "כשהגעתי הביתה, ראיתי את כל הבית מבולגן, אישתי ערומה - אני רותח מזעם ופתאום אני רואה איזה בחור צעיר ונאה תלוי לי על המרפסת - מייד חשבתי שקורה בינהם משהו! אז מרוב עצבים ניסיתי להפיל אותו מהקומה העשירית, כשהוא שרד את המכות שלי - זרקתי עליו את המקרר. לפתע היה לי לחץ אדיר בחזה, נפלתי על הרצפה והתעוררתי פה." השני מספר את סיפורו, "אני ניקיתי חלונות, כשלפתע מעדתי ומצאתי את עצמי צונח מבניין רב קומות. איכשהו, בנס, הצלחתי להיאחז במרפסת ולהיתלות עליה. פתאום האידיוט הזה מגיע אליי ומתחיל להרביץ לי ולהפיל אותי באגרופים ואפילו עם מקל בייסבול. ממש לפני שהוא התעייף, וחשבתי שאני אנצל, ראיתי אותו דוחף עליי מקרר. אני לא שרדתי - ועכשיו אני פה." ברגע שהוא מסיים לספר, מגיע עוד בן אדם. כשהוא התבקש לספר למה הוא מת, הוא אומר, "להגיד את האמת - אני אפילו לא יודע! רגע אחד אני יושב במקרר ופתאום אני פה..."

אם האישה שלך לא לידך, אז תן לידך להיות אשתך !

אני מופתע", אמר בעלה של המורה ללשון כאשר שב לביתו ומצא את אשתו עסוקה באהבים עם השכן. "לא ולא יקירי", ענתה המורה ללשון, "אני מופתעת, אתה נדהם…"

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של -HAIM-
    שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

תודה רבה אחיי מצחיק

משתמש מכור האוואטר של Elegant
    שם פרטי
    TheKing
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונא את הפועל ! רק מכבי ת"א אני אוהב !

חחחחח נחמד מאוד , תודה !
    בברכה, ניב
    מנהל פורום הומור ובדיחות & סקרים & משחקיה לשעבר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,939 | הודעות: 8,150,521 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect