הייתי רוצה עם אפשר שמישהו יכתוב לי תקציר קצר על העונה השנייה.
תודה לעוזרים![]()
הייתי רוצה עם אפשר שמישהו יכתוב לי תקציר קצר על העונה השנייה.
תודה לעוזרים![]()
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366
|
|
וואו אחי
העונה השנייה :
העונה השנייה מתחילה בכך שליבי עונה לטלפון ושומעת את עצמה.
החבורה (ליבי ,אנה,זואי,טומי,סול) נמצאים בהיסטוריה אחרת מההיסטוריה שהם מכירים.
בהיסטוריה הנוכחית יש שליט (אדי מהעונה הראשונה וגם קיראן בעונה השנייה) שהוא שליט העולם והוא יזם את טכנלוגיית השבבים והקוד על הראש.
אדי רוצה לעצור את החבורה כי הם טיימרים והוא רוצה לחסל את כל הטיימרים בעולם (לא כולל את "המחסלים שלו " ) .
הם נכנסים לחנות השעונים של גורדון מילר (מהמשפחה של בלו ) והוא מסביר להם מה קרה ואיך הם צריכים להציל את עצמם ואת העולם . הוא נותן להם ידית והם בורחים ל 1910 ושם נמצאים ג'יני ,אמה וריק הניצולים היחידים מהתקיפה של קאיראן .
לאחר שג'יני ואמה מלמדים את החבורה (לא כולל ליבי שמתה בפרקים הקודמים על ידי אנה המחסלת ) להיות טיימרים ואיך לנסוע מזמן לזמן הם חוזרים ל 1909 כחודש לפני האסון שאירע בכפר, במטרה לגרום לצ'יף ולג'יני להתאהב לפני האסון ובסופו של דבר לתקן את ההיסטוריה. למרות שהמשימה נראית לכאורה פשוטה, היא מתגלה כמסובכת הרבה יותר ממה שחשבו שהיא. כעבור זמן מה, מתגלה לנו כי צ'יף הוא אותו הצ'יף המוכר לנו מן ההיסטוריה הקודמת, ושכל כפר הטיימרים הם צאצאים של התושבים שגרו באי לאחר השמדת האסטרואיד. צ'יף גם חזר בזמן ולקח את ג'יני ודילן כילדים מאותה ההיסטוריה המוכרת לנו, והביא אותם אל הכפר על מנת להגן עליהם. לכן הם לא זוכרים את החבורה. ב-9.9.1909 אדי מגיע לכפר ורודף את ג'יני. צ'יף מגלה לג'יני את האמת על דילן, ואז דילן מגיע והוא, ג'יני וצ'יף בורחים מקאיראן. אנה הציידת מגיעה למקום ומנסה להרוג את דילן כדי שהיא לא תיעלם מההיסטוריה. אדי מוצא את ליבי מחוץ לבקתה 38 ומאיים על דילן שיהרוג אותה אם הוא לא יבוא איתו. אנה הציידת יורה באדי ומבקשת סליחה מליבי. דילן הורג את קאיראן ואנה הציידת נעלמת. אנה וליבי נפגשות סוף סוף והמשימה הושלמה - בזמן שאנה, סול ומייקי רוצים לחזור ל-2009 כדי לפגוש את זואי שהצילה את בן ממוות.
סוף העונה:
קאיראן משתלט על דילן וכך מנסה להשמיד את הכפר. זואי חוזרת ל-1909 ומראה לחבורה תמונה של דילן בתור המנהיג החדש. ליבי מבקשת עזרה מהלנה, שמסבירה לה שקאיראן נוצר כדי לתקן את ההיסטוריה, לאחר עיוות קוסמי בחלל ובזמן שנוצר לאחר שהאסטרואיד הושמד. הלנה אומרת לליבי שהדרך היחידה לעצור את קאיראן היא להשמיד את יכולת הנסיעה בזמן. ליבי מצליחה לעשות זאת על ידי כיבוי הלפיד, ומצילה עצמה ואת דילן. מפני שאין אפשרות לנסוע בזמן, החבורה נשארת ב-1909. החיים על כדור הארץ חוזרים למסלולם. העונה מסתיימת כמאה שנים לאחר מכן, בחודש אפריל 2009. דויד נראה ממלא טופס טוטו כשעלמה נמצאת לידו. גורדון מילר, ככל הנראה, ששוהה גם הוא במקום - נתקל בעלמה ובעקבות כך ככל הנראה מעניק לה את כוחותיה המיוחדים. עלמה ממלאת את הטופס בעצמה ובכך למעשה חוזר על עצמו הסיפור מהעונה הראשונה, כביכול.
פרק הלולאה:
אשר מסביר על ההיסטוריות ועל האסטרואיד .
יש פה חלק מויקיפדיה וחלק שלי
תהנה.
נערך לאחרונה על ידי Killer4TheGod; 20-12-2009 בשעה 17:14.
יפה
תודה גבר
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366