העיר חיפה חיכתה לרגע הזה ארבע שנים וביום שני ב-20:00 זה יקרה: הדרבי של הכרמל, מכבי חיפה מול הפועל חיפה. משחק על כבוד, יוקרה וגאווה.
כבר הרבה זמן שהליגה שלנו לא נתקלה באווירה שכזו לפני משחק דרבי וזה כולל גם את התל-אביבי. הקרבות בין מחנות האוהדים בירוק ובאדום כללו לאורך השבוע כתובות גראפיטי הדדיות בגנות היריבה, פריצות לאתרי האוהדים והקנטות בכל פלטפורמה אפשרית.
הבוקר (שבת), יום לאחר תצוגת התכלית של אוהדי הפועל חיפה באימון הקבוצה, הקהל הירוק לא נשאר חייב ודאג באימון האלופה לאווירה מדהימה שלא היתה מביישת אצטדיונים באיטליה ובארגנטינה.
כמאה מאוהדי מכבי חיפה פקדו את מתחם האימונים בכפר גלים, זרקו אבוקות וזיקוקי דינור לכר הדשא, ובמקביל שמרו על סדר יחסי מבלי לפרוץ למגרש.
האוהדים הירוקים כבר לא יכולים לחכות למשחק ולמרות שמכבי חיפה היא הקבוצה האורחת, לאוהדיה יהיה רוב ביציעים. האוהדים יישבו ביציעי 14-19 ו-6-8.
שחקני מכבי חיפה בטירוף לקראת המשחק ולא מוכנים לשמוע על תסריט אחר מ-3 נקודות. "עם כל הכבוד להפועל חיפה, המשחק הזה תלוי רק בנו. יש פערים ברורים לטובתנו ואנחנו צריכים לנצל אותם עד הסוף", אמר ל-ONE אחד השחקנים הבכירים בירוק.
קרדיט לONE
הולך להיות קרנבל מבחינת מחנות האוהדים, כול השבוע האחרון היה מתח אדיר, הדרבי הזה יהיה טירוף.










