קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [משחק] המשחק eRepublik - כנסו ועיזרו לישראל לכבוש את העולם!
    על ידי NeverGotIt2 בפורום משחקי פלאש ודפדפן
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-01-2010, 16:16
  2. פרסום| המשחק eRepublik - כנסו ועיזרו לישראל לכבוש את העולם!
    על ידי NeverGotIt2 בפורום משחקי פלאש ודפדפן
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-01-2010, 16:08
  3. [הורדת המשחק] WOW - כנסו לפה!
    על ידי israeliviper בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 118
    הודעה אחרונה: 10-05-2008, 12:15
  4. כנסו להצביע לישראל ב SKY NEWS
    על ידי Sound Forces בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 17-07-2006, 18:13
  5. בעיה עם המשחק.. בבקשה כנסו לעזור
    על ידי MuGi בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 15:01
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

פרסום| המשחק eRepublik - כנסו ועיזרו לישראל לכבוש את העולם!

ברירת מחדל פרסום| המשחק eRepublik - כנסו ועיזרו לישראל לכבוש את העולם!

eRepublik הוא משחק שבו אתה מגלם תושב במדינה שאתה רוצה (יש הרבה מאוד ארצות,ישראל ביניהם), ובשביל להיתקיים אתם צריכים לאכול ולעבוד.
    כמו כן במשחק ישנה ממשלה, כלומר ראש ממשלה ו"חברי כנסת" שגם הם חשובים לא פחות.
    אני חבר כנסת במשחק, ואני מצביע בעד ונגד הצעות חוק מסויימות, כמו כן, אני יכול לאשר אזרחות של משתמשים.
    עם הזמן אפשר להתפתח ולהרוויח יותר ויותר כסף, לקנות בתים,נשקים,מתנות ,אוכל ואפילו לפתוח חברות ומפלגות משלך.
    למה אני אומר בואו לעזור לישראל? ככה שיש יותר אנשים במדינה הכלכלה יותר טובה, יש למדינה יותר כסף והיא חזקה יותר.
    כעת, המצב של ישראל במצב לא מדהים, והדרך הטובה ביותר לחזק את ישראל, היא להוסיף עוד משתמשים - קחו לדוגמא את פולין - לא מזמן פולין הוסיפו 10 אלף שחקנים למונה השחקנים שלהם - כעת הם 30 אלף, והם נלחמים נגד 9 מדינות ביחד ומנצחים!
    מה שכיף במשחק הזה, הוא שמלחמות הוא דבר יומ-יומי, אני בטוח שכל אחד מכם רוצה לטובת ישראל, כעת אנחנו כמעט כבושים לגמריי על ידי הטורקים, במידה ויצטרפו הרבה שחקנים נוכל לכבוש את טורקיה ולהראות להם מי הבוס!

לינק להרשמה: כאן
    אני לא אשקר, הלינק הוא דרכי, אבל בהמשך תוכלו להבין שהמשחק הוא משחק קבוצתי, וכל אחד מכם רוצה בטובת האחר - שבמדינה שלו, כמובן שאם תצטרכו כרטיסי טיסה \ אוכל \ מתנות אני יביא לכם בלי לחשוב פעמיים!
    מומלץ להתחיל בישראל[Israel] בירושלים[Jerusalem District], יש שם בית חולים רמה 5 (אתם תבינו למה צריך אותו בהמשך).
    מדריך להרשמה[שרשמתי לפני שבועיים]:
    אתם אמורים לקבל את המסך הבא:

ב-location, תשנו את המדינה ל-Israel

ותשנו את המיקום בארץ לירושלים - אני מניח שיצוצו אנשים ויגידו "אבל אני אוהד באר-שבע" או משהו כזה.. בישראל, יש רק בית חולים אחד באיכות 5[הכי גבוה], והוא נמצא בירושלים, אם אתם רוצים לעלות מהר החל מרמה 5, עדיף שתירשמו לירושלים.

בחלק הבא הרשתי לעצמי לסבך עניינים, ושמתי יותר משינוי אחד

באדום - תורידו את ה-V שיש ב- Sign up for weekly newspapers, ותוסיפו V ל-I agree with the Terms of Service.
    בכחול - איפה שרשום "השם שלכם - באנגלית" תרשמו את שם השחקן שבו אתם מעוניינים - באנגלית בלבד.
    איפה שרשום "האימייל שלכם" תרשמו את האימייל שלכם - שימו לב - יש לאשר את האימייל ולכן צריך שזה יהיה אימייל שקיים ותוכלו להיכנס אליו ולאשר את ההרשמה.
    בשחור - הסיסמא שלכם, לפי מה שאני יודע, הפריצה לאנשים ב-eRepublik לא כל-כך נפוצה, אבל אל תסחפו ותרשמו סיסמא כמו 123456, לאחר רשימת הסיסמא, תרשמו אותה שוב.
    בכתום - תאריך יום-הולדת, הקו החום מציין יום, הקו האפור מציין חודש, הקו הוורוד מציין שנה.
    בירוק - המין שלכם, צד ימין = נקבה, צד שמאל = זכר.
    סיימתם?
    מעולה, לחצו Become a citizen.
    כעת תצטרכו לאשר את המייל, תיכנסו לאימייל שלכם ותאשרו את המייל שלכם, אני לא יכול להביא תמונה מכיוון ואסור להירשם פעמיים באותו מחשב.
    אחרי שנרשמתם הנה כמה דברים שצריך לעשות בהתחלה:

1) להצטרף לחברה ולעבוד
    הסבר: אתם צריכים לעבוד כל יום כדי להרוויח כסף, אתם בעצם עובדים אצל אנשים אחרים, ומכינים מוצרים עבורם, הם משלמים לכם משכורת, ומוכרים את המוצרים בשוק, בניית תעשייה עולה הרבה כסף ומומלץ להיות בקיא בעניין לפני פתיחת חברה.
    איך עושים את זה:
    קודם כל, אתם צריכים למצוא עבודה.. כדי למצוא עבודה, תעקבו אחרי המדריך הבא:
    כדי למצוא עבודה, נצטרך ללכת לשוק העבודות.
    היכנסו ל- Market

לחצו על Job Market

כפי שאתם רואים, הסקילים שלכם עכשיו הם על 0, מכיוון ועוד לא עבדתם ולא צברתם ניסיון, ולכן תצטרכו ללכת לעבודה של מתחילים, יותר מאוחר, תעברו עבודה.
    לחצו על "All"

כעת נפתח לכם רמות סקילים, ביחרו את הרמה שלכם - 0 -0.99

יש לכם כמה אפשרויות, כמובן שאתם רוצים את האפשרות שמרוויחים בא את כמות הכסף הגדולה ביותר, ולכן היכנסו לראשון ברשימה, ולחצו Apply
    במקרה הזה החברה היא - Smiley Weapons שזוהי חברה של Zaib Atsu - השחקן מקום ראשון בישראל, על Zaib Atsu[מישה] עוד תשמעו הרבה, הוא עושה המון בשביל המדינה, וכמות העובדים שלו ממש לא רווחית, אבל הוא מעדיף לעזור לחדשים מאשר להרוויח.

-מומלץ בהתחלה לעבוד בחברה רמה 1 (כוכב 1) כדי שהחיים שלכם לא ירדו מהר - על כל רמה של החברה - יורד לכם יותר וולנס - כוכב 1 = 1 וולנס, כוכב 5 = 5 וולנס.

דברים יומיומיים:
    1. לעבוד
    אחרי שתצטרפו לחברה יהיה לכם לחצן Work, תלחצו עליו כדי לעבוד.

2. להתאמן
    הסבר: צריך להתאמן כל יום כדי להעלות את כוח (אחד מהדברים שמשפיעים על הנזק שתעשו במלחמה)
    כדי ללכת להתאמן לחצו My Places באפשרויות למעלה ואז Army

יש לכם 4 אפשרויות, 3 מהאפשרויות עולות GOLD, בנתיים, אנחנו משתמשים באפשרות הסטנדרטית שמעלה את כמות הכוח ברמה המינימלית, כלומר - לחצו על Standart Training

שוב, יש לכם מידע על האימון, כל מה שחשוב זה שעליתם 2 EXP ואיבדתם 1 wellness.

My Places ואז מתחת לCompany כתוב Army, תלחצו
    אחרי זה לוחצים שם על Train וזהו התאמנתם.

3)לשים תמונה לשחקן:
    הסבר: בשביל לקבל קצת EXP
    איך עושים את זה:
    My Places > Profile
    בצד ימין למעלה יהיה לכם Edit profile
    ליד Citizen Avatar אתם תוכלו לבחור תמונה מהמחשב שלכם
    הערה: אפשר להעלות תמונות בפורמט jpeg בלבד.
    את התמונה תוכלו לשנות בכל זמן ולכן לא חשוב מה תשימו.

4) לקנות אוכל:
    הסבר: בשביל לחיות D: .. השחקן שלכם אוכל אוכל אוטומטית כל יום ב-10 בבוקר, אם לא יהיה לכם אוכל ירדו לכם חיים
    אז מה עשינו בנתיים? אכלנו ועבדנו, איבדנו מזה 2 wellness, ואסור שנרד מתחת ל-40 wellness, ולכן, נלך לקנות Food כעת.
    בשלב הזה, נבזבז כמעט את כל הכסף שהשגנו בעבודה כדי לקנות אוכל.
    קודם כל, לחצו על Market ואז Market Place

עכשיו, צריך לבחור מה אנחנו צריכים לקנות, אז תלחצו על הסימן שאלה.

ואז תלחצו על Food

כעת זה נתן לנו את הסדר של האוכל, מהזול, ליקר, ולכן מומלץ לקנות את ההכי גבוה, תקנו 2 Food כדי שבמקרה ותשכחו מחר, יהיה לכם 1 ספייר, ותלחצו Buy.

כעת זה נתן לכם מידע, כמה NIS = שקלים בזבזתם על האוכל.

בכל יום, בשעה 10 בבוקר שעון ישראל, האזרח שלך יאכל את ה-Food ויעלה 1 wellness, יכול להיות שיהיה התעכבות של כ-5 דקות, ב-10 בבוקר, העולם "מתאפס" ואתה יכול לעבוד ולהתאמן שוב, על מנת לעלות עוד רמות.

זהו.. תזכרו לעבוד, להתאמן ולקנות אוכל כל יום

וזאת רק ההתחלה! תוכלו גם להקים חברה, להיות בכנסת, להתמודד לראשות הממשלה ועוד מיליון אפשרויות!
    אחרי שתירשמו אני יצור איתכם קשר כדי לעזור לכם להמשיך ולהתחזק!
    סקייפ - NeverGotIt
    מסן - NeverGotIt@hotmail.com
    שם במשחק - NeverGotIt

התקדם לשלב 5?
    השתמשו במדריך הבא כדי להילחם:
    כדי להשתתף בקרב צריך להיות רמה 5, עם 40 wellness ושקרב יתקיים כאשר המדינה שלך לוקחת חלק ממנו.
    קודם כל, כנסו ל-My places > Army
    http://up198.siz.co.il/up1/jtkiokomzn2g.bmp
    מכיוון וכבר התאמנתם, במקום לבוא להתאמן, אתם באים לראות מידע על עצמכם, יש לכם אפשרות של "Show active wars", לחצו על זה.
    http://up193.siz.co.il/up3/qz2ylxyg2uvw.bmp
    עכשיו יש לכם שני אפשרויות, לקוות שתמצאו את Israel, או לחפש אותה, הדרך הראשונה זה פשוט להסתכל בשתי הצדדים ולראות אם Israel משתתפת במלחמה, יכול להיות שהמלחמה בעמודים הבאים ולכן יש בעייתיות.
    http://up197.siz.co.il/up3/mwmyvmxyilnv.bmp
    או, לעשות חיפוש בישראל על ידי לחיצה על הגלובוס, ואז על ישראל.
    http://up198.siz.co.il/up2/z2ljdjzyyxkc.bmp
    כעת, תראו כמה מלחמות, ניתן להילחם בקרב, אך ורק אם יש בו active battle!
    http://up198.siz.co.il/up1/zvozibmgjtwm.bmp
    כעת, כנסו לשטח הקרב
    http://up192.siz.co.il/up2/23muextnmqxn.bmp
    ועל מנת לתקוף, ליחצו Fight
    http://up192.siz.co.il/up1/0ntekzyj2vzn.bmp

2. קישורים ממומנים

האוואטר של MartiNi
    לייקים
    654
    נקודות
    2,600
    משפט מחץ
    Schrodinger's cat walks into a bar... and doesn't.

בפעם הבאה אתה תענש בחומרה!
    ציטוט נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
    To me, beauty is the wonder of wonders. It is only shallow people who do not judge by appearances. The true mystery of the world is the visible, not the invisible.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,976 | הודעות: 8,151,558 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect