The Lord Of The Rings:the Return of the
שר הטבעות: שיבת המלך
סיקור
זהו הסרט השלישי בטרילוגיה וגם האחרון. פרודו וסאם מגיעים אל מורדור אבל בשביל שיוכלו להיכנס למורדור בלי למשוך הרבה תשומת לב מוביל אותם גולום אל מעבר אחר בטענה כי זה יותר בטוח אך תוכניתו המקורית של גולום היא להתגבר על 2 ההוביטים ולחטוף את הטבעת מפרודו. בנתיים שאר אחוות הטבעת שוהה ברוהאן צבא רוהאן מתכונן למערכה שנייה במלחמה וגנדאלף ופיפין הולכים לגונדור להזהיר את דנתרון שליט גונדור הזמני מהאורקים ההולכים אל כיוונם דנתרון לא מוכן לקבל שום עזרה מרוהאן או ממקומות אחרים ולכן יוצא למלחמה ראשית עם צבא גונדור בלבד שבראשו עומד פארימיר בנו ואחיו של בורמיר גנדאלף שמעוניין לחסוך בהרוגים נעזר בפיפין על מנת הדלקת המשואה של גונדור לקריאה לתגבורת מרוהאן. רוהאן אשר מתחילים להגביר את ההכנות ולגייס צבא מכל בני האדם שנשארו בחיים מגיעים לצבא אשר מספרו קטן בכדי לעמוד לרשותם של גונדור לכן בעזרת שיחה של אראגורן עם אביה של אהובתו מבין אראגורן כי התקווה תלויה בו ועליו לשכוח את הייותו מי שרצה להיות ולהיות מי שיועד להיות באמת מלך גונדור ויורשו של איסילידור ולכן הולך עם גימלי ולגולאס לגייס את צבא הר הרוחות אשר נשבעו לגונדור אמונים ונתונים לקללה המחייבת אותם לעשות כל מה שיורשו של איסילידור יגיד להם וכך אראגון יכול לעזור לגונדור בחזית ולנצח את צבא האורקים המאיים. האם בני האדם ישרדו? ופרודו וסאם יצליחו להתגבר על כל המכשולים הניצבים להם במורדור וסוף סוף להשמיד את הטבעת?.
טריילר
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=I7YllAOqpF4"]YouTube- Lord of the Rings: Return of the King trailer[/ame]
חוות דעת אישית
זוהי רק דעתי אבל הסרט הזה זה אחד מהסרטים הטובים ביותר שראיתי נכון שוב כל הקטע של הנופים והפסקול חוזר על עצמו כי זה באת מה שעוזר לסרט להיות כל כך טוב אבל גם העלילה בה כל הזמן הייתי מרותק יש הרבה אקשן בסרט הזה יחסית ל-2 הסרטים הקודמים ואני אישית שמחכה לסצנות המלחמה מאוד התרשמתי ואהבתי אותם מאוד אני ממליץ בחום למי שיש זמן וסבלנות לקחת ת'ישבן שלו ולצפות בכל הטרילוגייה.
דירוג
:דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג:

ציטוט ההודעה