יש לי יציאה כזאת בכ. מסך וגם בממיר של HOT, האם אני יכול לחבר בינהם ולראות סרטים מהמחשב על גבי מסך הטלויזיה?
יש לי יציאה כזאת בכ. מסך וגם בממיר של HOT, האם אני יכול לחבר בינהם ולראות סרטים מהמחשב על גבי מסך הטלויזיה?
אולי יש לי כומתה כחולה, אבל זה לא אומר שאני מ.צ
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לדעתי מה שיש לך בממיר זאת יציאת HDMI ולכן זה לא הגיוני לחבר בין יציאת ה HDMI של הכרטיס לבין יציאת ה HDMI של הממיר כי אף אחד כאן לא מקבל ולא מקרין שום דבר (אף אחד מהם הוא לא מסך!) מכאן המסקנה שאל תעשה זאת!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אם יש לך במסך לעומת זאת, אז אתה יכול לחבר בין המסך של המחשב לממיר (לא שאני רואה סיבה הגיונית לעשות את זה)
מה שאתה כן יכול לעשות זה לבדוק אילו כניסות יש לך לטלוויזיה, לקנות את המתאם הנכון ולחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה, וככה בקלות לראות סרטים מהחשב על הטלוויזיה
אין לי S-VIDEO בכ. מסך... איך אני מחבר אותו לטלוויזיה? הייתי אתמול האופיס דיפו לא מצאתי שום מתאם נורמאלי
אולי יש לי כומתה כחולה, אבל זה לא אומר שאני מ.צ