קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 27-12-2011, 10:51
  2. צריך עזרה בשיר שאני מחפש כבר הרבה זמן..!! הינה סירטו אם השיר הזה..
    על ידי Mr.OReN בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-02-2006, 20:33
  3. [בעיה]יש לי שאני רואה משחקים...כנסו שניה..
    על ידי guy555 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 20:05
  4. בעיה מפורסמת של האינטנרט שאני משתגע כבר
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 05:29
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

בערך חודש שאני יבש כבר..כנסו ותגידו לי את דעתכם

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ברירת מחדל בערך חודש שאני יבש כבר..כנסו ותגידו לי את דעתכם

תקשיבו כבר חודש לא הייתי עם מישהי ואני משתגע,יעני אמרתי לכם שהייתי מתחיל עם כל מה שזז ופשוט מה הקטע אז היה לי כח להשקיע בבנות,יעני אתם יודעים להתקשר אליהם להיפגש איתם בחוץ,הכל בכדי לשבות אותם.
    עם כל האלה שהייתי אתם סיימתי את הקשר ולא רציתי יותר להיות איתם אז הם לא מדברו איתי ועכשיו יש מלא בנות חדשות,אבל הקטע שאיבדתי את החשק אני מכיר בנות נגיד במקושרים או בפייסבוק ואנחנו מתחילים לדבר ואחרי יום יומיים של שיחה אני אומר לה:"באללך לבוא אליי"? ויעני זה בגלל שאין לי כח להשקיע כמו אז,לכל החפירות האלה כבר אין לי חשק,ואני יודע שאני אשם בזה כי אין לי כח כי תראו לי בחורה שתכירו אותה לפני יום יומיים ותגידו לה לבוא אליכם והיא תבוא..מה אני יעשה?(למרות שאני יודע את הפיתרון אני רוצה לשמוע ממכם)

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אני יענה לך רק כי אני אוהב אותך ובגלל שאתה ישיר ( אמרת "שאני יודע את הפיתרון אני רוצה לשמוע ממכם" ).

הבעיה פה היא שהיה לך משהו חדש והתלהבת ממנו ועשית הכול בשבילו ועכשיו אתה עדיין רוצה אותו,אבל לא כמו פעם.

נשווה את זה ל XBOX ...אתה תעבוד חודשים בשביל לקנות אותו ולנקות לו משחקים ושלטים ומה לא...העיקר שתיהנה...את לא חושב "בשביל מה אני משקיע כל כך? " כי אתה יודע בערך מה אתה הולך לקבל ואתה ממש מבסוט מהעובדה הזאת.
    אחרי בערך 5 חודשים,נגיד ה XBOX התקלקל ואי אפשר לתקן...אתה לא תרוץ ותעבוד עוד כמה חודשים בשביל לקבל אחד חדש,אתה כנראה תעדיף משהו חדש ואחרי כמו פלייסטישן או טלויזיה חדשה.

אותו דבר לגבי בחורות,זה היה חדש לך,עשית הכול בשביל זה,ועכשיו אין לך ממש מוטיבציה להשיג את זה מחדש כי אתה יודע בדיוק מה תקבל וזה כבר דיי רגיל בשבילך...למרות שזה כיף והכול.

בקיצור,אתה צריך למצוא את ה"פלייסטישן" שלך ,שזה בעצם,מישהי שממש תעשה לך את זה.
    תתן לזה את הזמן,תחפש בחורות...בשלב מסויים תגיד בחורה שתדהים אותך מכל הבחינות,ואתה תרצה להשיג אותה ורק אותה,המוטיבציה תחזור אליך ברגע.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

כן אחי אני מבין על מה אתה מדבר,אבל לא דיברתי פה על בחורות כאל משהו רציני,הכוונה היא לסתם סטוץ לסתם הנאה,ככה זה תמיד היה לי הייתי רואה מישהי אפילו שהיא לא נראית משהו הייתי עושה הכל בשביל להקסים אותה הכל,כמו שמארתי קודם נפגש איתה בחוץ מדברים בטלפון הודעות(וזה לא רק עם מישהי אחת אלא עם הרבה וכולם באותו הזמן)ועכשיו זו אותה הרגשה שסתם באלי סטוץ עם בנות אבל עכשיו שלא כמו פעם אין לי כח להתאמץ ולבנות קשרים,אני רוצה ישר להביא מישהי בלי כל החפירות המיותרות ואני יודע שזה בלתי אפשרי..כי בינינו למי יש עוד כח שוב להתחיל לחפור למישהי שאין לך רגשות אליה להתחיל להיפגש איתה ולדבר איתה בטלפון וכל הזה..אז היה לי את המוטיבציה הזאת והייתי משקיע בכל אחת,אבל המוטיבציה הזאת נעלמה
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 15-01-2010 בשעה 14:38.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אז מה שאתה אומר לי זה...שאתה צריך שרמוטה ?

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

אתה סתם מתסבך את עצמך..
    אם אתה לא נמשך למישהי, למה שתבזבז את הזמן
    ואם אתה נמשך למישהי, אתה כבר לבד תרגיש את
    הצורך לדבר איתה ולקדם עניינים.
    ואם אתה רוצה זיון, תנסה להשיג זיון אני לא רואה
    בזה משהו רע.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

פשוט מאוד זה בסדר שיהיו לך 1000 ידידות.
    אבל אתה צריך למצוא את "האחת" שיש לך רגשות כלפיה ולא סתם "סטוץ".
    תמצא קשר רציני אם זה מה שאתה מחפש. אם אתה לא רוצה בשלב הזה קשר אז תשאר עם הידידות שלך.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

כן תראה,יש איזה מישהי ששמתי עליה עין ומכל הבנות היא "זכתה" להיות המיוחדת שהיא לא תהיה עוד סתם ילדה שהיתה איתי,אני רוצה אותה למשהו רציני אבל ברור לנו שלא כל מה שרוצים מקבלים,לא שאני לא מאמין בעצמי אבל צריך להישאר ריאלי,אז אני לא רוצה להתנתק מהכל בשביל משהו שהוא לא בטוח,אבל כנראה לא הבנתם אותי ואת פתיחת האשכול,התכוונתי לזה שאני יבש כבר חודש זאת אומרת שלא הייתי עם בחורה חודש ואני משתגע..

שמע אחי הפיצרון הוא זיון.אפילו אם זה שרמוטה..אני במצב כמו שלך אני מת לחברה אבל משהו רציני ולא סתם עוד איזה אחת אלא משהי רצינית, ילדה טובה לא עוד איזה שרמוטה ונאהב באמת. עד אז, עד שתמצא את האחת או שתחשוב בכלל העל האחת זה רק זיונים..מידידות לא יצא לך כלום אלא אם כן הם שרמוטות שעם טיפה אלכוהול הם יעשו הכל

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

נו תראו את הזיין העולמי שבלי בחורה חודש לא מצליח לשלוט בעצמו... הלו תרד מהעץ ומהסרטים שאתה חי בהם! כולנו עוברים תקופות יובש בחיים וחודש זאת התקופה הכי קצרה שזה יקרה לך אז תתחיל להתאפס על עצמך! אין לי כוח להשקיע? אתץה מדבר כמו בנאדם בן חמישים, מי ישמע כמה עברת בחיים וכמה בנות עשית שאתה בכלל יכול להגיד את המשפט הזה... ואם אתה באמת חושב ככה אז תקופת היובש שלך חביבי תהיה ארוכה מתמיד! אתה תרגיש כל יום שעובר כמו שנה וזה רק יהיה גרוע יותר כי זה יהיה גם יגיע לשנה ויותר אז קח את עצמך בידיים כל החיים עוד לפנייך ותמצא מישהי אמיתית ולא את החארטות שאתה מאכיל אותנו כאן.

וחוץ מזה וזאת דעתי האישית אם באמת היה לך ניסיון של יותר מאחת (אם בכלל עשית מישהי אי פעם) לא היית פותח בכלל את האשכול הזה אבל אני אגיד שוב זאת דעתי האישית מניסיון, כי מי שבאמת מזיין לא מספר!
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

חחחח חודש זה הכל כפרה עליך הלוואי עלי חודש תעשה טובה אני כרגע במשבר עולמי לעומת החודש שלך
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 17-01-2010 בשעה 09:06.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    נו תראו את הזיין העולמי שבלי בחורה חודש לא מצליח לשלוט בעצמו... הלו תרד מהעץ ומהסרטים שאתה חי בהם! כולנו עוברים תקופות יובש בחיים וחודש זאת התקופה הכי קצרה שזה יקרה לך אז תתחיל להתאפס על עצמך! אין לי כוח להשקיע? אתץה מדבר כמו בנאדם בן חמישים, מי ישמע כמה עברת בחיים וכמה בנות עשית שאתה בכלל יכול להגיד את המשפט הזה... ואם אתה באמת חושב ככה אז תקופת היובש שלך חביבי תהיה ארוכה מתמיד! אתה תרגיש כל יום שעובר כמו שנה וזה רק יהיה גרוע יותר כי זה יהיה גם יגיע לשנה ויותר אז קח את עצמך בידיים כל החיים עוד לפנייך ותמצא מישהי אמיתית ולא את החארטות שאתה מאכיל אותנו כאן.

וחוץ מזה וזאת דעתי האישית אם באמת היה לך ניסיון של יותר מאחת (אם בכלל עשית מישהי אי פעם) לא היית פותח בכלל את האשכול הזה אבל אני אגיד שוב זאת דעתי האישית מניסיון, כי מי שבאמת מזיין לא מספר!
    מה הקשר יא חתיכת מסכן אני זה בנאדם אחר ואתה זה בנאדם אחר כל אחד איך שהוא מתנהג,אני מתנהג ככה ואתה מתנהג ככה אם לא היה לך תגובות אחרות במקום להיות ציני אז לך חפש מי יבוא לך מאחורה ואל תגיב

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

מה הקשר אתה בנאדם אחר? אולי תסביר לי? שים לב להתנסחות שלך כל האשכול אתה מדבר כאילו כל יום יש לך מישהי אחרת... אתה לא מבין בכלל איך את מצייר את עצמך ועוד אתה בא בתלונות על תגובות כאלו שאתה מקבל?! ומה זה אתה מתנהג ככה ואני ככה? תסגל לך התנהגות נורמלית ולא תהיה בעיה תפסיק לדבר מגבוה והכל יהיה נחמד.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    מה הקשר אתה בנאדם אחר? אולי תסביר לי? שים לב להתנסחות שלך כל האשכול אתה מדבר כאילו כל יום יש לך מישהי אחרת... אתה לא מבין בכלל איך את מצייר את עצמך ועוד אתה בא בתלונות על תגובות כאלו שאתה מקבל?! ומה זה אתה מתנהג ככה ואני ככה? תסגל לך התנהגות נורמלית ולא תהיה בעיה תפסיק לדבר מגבוה והכל יהיה נחמד.
    אמיר מה אתה לוקח קשה הוא סך הכל ילד מתוסכל שלא מסוגל להבין שמה שאנחנו אומרים לו זה לטובתו..
    אתה לא זוכר איך זה להיות בגיל הזה כל העולם טועה ורק אתה הצודק הגדול השיגעון הזה יעבור לו מתישהו (אני מקווה, כי יש כאלו שזה נתקע להם )

קיצור GeTALL או שתלמד לקבל תשובות ולתת כבוד לאנשים שהגיל שלהם הוא בערך כפול מהגיל שלך או שפשוט אל תפרסם פה תגובות יותר תודה

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

חחח ממש אין לי כח להתווכח עם שניכם,אתם חושבים שאתם צודקים ו"גדולים" ויודעים הכל?תחשבו מה שבאלכם..בסופו של דבר אני חי את החיים שלי ולא אתם ככה שזה ממש לא מעניין אותי מה אתם חושבים ומה לא...

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

אני לא רוצה לחיות את החיים שלך ומסכן הבנאדם שהיה רוצה לחיות חיים של מישהו אחר! אני רק מנסה לתת לך משהו לחיים אתה לא רוצה אל תיקח אני לא מכריח!
    ולא אני לא חושב שאני גדול וחכם אני רק יודע שיש לי נסיון יותר ממך ואני הייתי בסרט שלך יותר ממה שאתה מדמיין אז אני מנסה רק לשנות את הקו חשיבה שלך למרות שאני יודע שאתה בסופו של דבר תעשה בדיוק את אותן טעויות שכולנו עושים ורק כך תלמד מהן ואתה יודע מה הכי מצחיק זה שכשאתה תעבור את זה ותרצה להדריך מישהו אחר אתה תקבל בדיוק את אותה חומה שאתה מעמיד עכשיו.
    אבל מה אני מתאמץ כבר הבנתי שאין עם מי לדבר כל דבר שאני אומר לך בקטע שתשנה קו וגישה אתה שולל אותי כי אני יוצא עלייך וכן אני יוצא עלייך כי אתה לא מבין בכלל איך אתה מצייר את עצמך, אתה עוד אומר שלא מעניין אותך אנשים בפורום אוקיי אין בעיה אבל אני בטוח שזה בדיוק הציור שאתה מצייר גם בחוץ! וזה יהיה בעוכריך בסופו של יום אתה פשוט עדיין לא מבין את זה.
    טוב בקיצור אני אשחרר אותך תרצה תבין לא תרצה לא תבין אני סיימתי.
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 17-01-2010 בשעה 23:28.

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,818 | הודעות: 8,150,400 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect