http://www.razerzone.com/gaming-mous...azer-exactmat/
שווה להביא אותו?
אני ירגיש הבדל במשחקים או סתם בגלישה באינטרנט?
וזה נכון שפאד חוסך בצריכת החשמל של העכבר?
פשוט הפעם האחרונה שהיה לי פאד לעכבר זה לפני איזה 10 שנים שהיה לי
עכבר עם גלגלת
http://www.razerzone.com/gaming-mous...azer-exactmat/
שווה להביא אותו?
אני ירגיש הבדל במשחקים או סתם בגלישה באינטרנט?
וזה נכון שפאד חוסך בצריכת החשמל של העכבר?
פשוט הפעם האחרונה שהיה לי פאד לעכבר זה לפני איזה 10 שנים שהיה לי
עכבר עם גלגלת
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
|
|
איזה עכבר יש לך?
לא, זה לא חוסך חשמל.
והפדים של רזר בשביל גיימינג וכו'..
The Pod
![]()
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אין צורך בפד כזה כל פד בצבע מט יתאים ויתן את אותם ביצועים אלא אם כן אתה מאלה שאין להם על מה לבזבז את הכסף או שהם גיימרים גרועים וחושבים שפד יתן להם איזה אקסטרה ביצועים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
שמע זה תלוי בעכבר שלך גם, וגם לשימושים שלך בעיקר.
אם אתה צריך בעיקר FPS אז תקנה איזה פאד של QCK הם מעולים ל FPS GAMES השליטה נוחה והכל
לאינטרנט יש לך SPEED זה פאד על מהירות יותר לאינטרנט לגלישה וכו.
לפד הזה יש 2 צדדים, SPEED ו- CONTOL שזה ההיתרון שלי בעיקר, עם כרית עולה 140שקל בלי 120 בערך.
פאד מעולה לדעתי אבל שוב זה תלוי לעכבר שלך, אם יש לך עכבר מהסופר זה לא שווה את ההשקעה, קודם שיהיה לך עכבר טוב אחרי זה מחליטים פאד.
אם זה מלוקרז עדיף להביא משהו אחר לדעתי במקום פאד שעולה 120שקל
לפי דעתי זה לא שווה
תקנה את steelseris QCK או משו כזה פשוט ברך לי השם
הוא מעולה ויותר זול תראה כתבות והמלצות
קרא חוקי חתימות
![]()
חאלס כבר לדבר שטויות, לא שאני מצפה שתדע פחות או יותר על פדים, אבל אם לא יודעים לא זורקים דברים לאויר.
בכל מקרה יש המון סוגי של פדים,רוקומים,מסיבים שונים, מסוגי גומי שונים שכל סוג של חומר משפיע על הדיוק על מהירות התזוזה והרגישות. בכל מקרה זה תלוי בהרבה דברים.
ולכל אלה שהולכים להגיב אחרי ולהגיד כמה אני מושפע וכמה כסף יש לי לבזבז על שטויות שיחסוך את זה ממני.
נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 16-01-2010 בשעה 22:29.
The Pod