קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כנסו כנסו אני בבעיה
    על ידי chitty_chitty_bang__bang2 בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-03-2006, 21:41
  2. אחים שלי על תיצחקו אבל אני בבעיה
    על ידי Shoker בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-01-2006, 21:47
  3. אני בבעיה רצינית, חבר'ה! 3 מבחנים ביומיים!
    על ידי tough-guy בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 15:44
  4. נווו אני בבעיה..
    על ידי N0br0s בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 27-10-2005, 09:51
  5. אני בבעיה קשה בביצפר... מה כדאי לי לעשות? S:
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 19:22
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

אני בבעיה..

ברירת מחדל אני בבעיה..

ככה, הייתה לי איזה ידידה(ממש טובה) דיברנו עלינו ובסוף החלטנו שלא יהיה ביננו קשר. אפילו אחרי נשארו ידידים הכי טובים. לא מזמן היא שכבה עם חבר שלי(הם לא בקשר אפילו) ומאז אני לא מדבר איתה. זה לא בגלל שזה חבר שלי או משהו לא משנה לי מיזה העיקר מה שהיא עשתה ואיך שהיא התנהגה. ואיך אני יגיד את זה, נראה לי שהיא די נפגעה מזה שהפסקנו לדבר וכבר כמה שאנחנו לא מדברים בכלל ואני מתגעגע אליה. אבל כל פעם אני נזכר במה שהיא עשתה ואומר לעצמי שמגיע לה. מה הייתם עושים? הקטע אני אמרתי לה שעדיף שלא נדבר ודי יצאתי עליה גם.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

מי אתה שתשפוט אותה עם מי היא שוכבת? במיוחד שאתה לא איתה ועוד דיברתם על זה והסכמתם.
    בקיצור אתה לא הבוס שלה אז תרגע. היא לא עשתה שום דבר רע.

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש כבוד האוואטר של ירדן
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

לא הבנתי מה זה קשור אליך?!, היא רצתה לשכב עם מישהו אז שתשכב, מילא הייתם חברים..
    אתם רק ידידים והיא לא שייכת לך..
    100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

נכון אחי מחזק את אלה שמעליי למה שתשפוט אותה אם אתה לא חבר שלה או אין לך שום רגש אליה...או שתנסה להשכיב אותה גם חח או שתמשיך לדבר איתה כאילו זה לא אמור להפריע לך כי זה באמת לא..היא לא חייבת לך כלום היא תעשה מה שהיא רוצה כמה שהיא רוצה עם מי שבא לה ומתי שבא לה

אתם צודקים, אבל מה שמעצבן אותי זה שאת יודעת לבוא לשגע אותי כל היום אבל ללכת ולהזדיין כמו איזה זונה את גם יודעת? עוד פעם אין לי בעיה שתעשה מה שהיא רוצה שתשכב כמה שהיא רוצה, הקטע הוא איך שהיא עשתה את זה זה מה שמפריע לי ממש לא חשבתי שהיא אחת כזאת ודי התאכזבתי ממנה אחרי הקטע הזה, ולפי מה שאני רואה היא רק נפגעת מאותו אחד..אז אני רוצה שהיא תלמד סוג של לקח להבא

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

תגיד מה אתה אהבל או סתם עושה את עצמך? נכון אני מבין את הקטע של גילוי פרצוף חדש אצל מישהו שחשבת שהוא אדם אחר והתברר שטעית אבל הסיבות שלך הן אחרות אתה פשוט מקרה קלאסי אמיתי של "ידידות" ואתה רוצה אותה ואתה מקנא עד כדי ירוק בקבוק בערך... אני באמת משתתף בצערך אבל אתה חייב להבין היא לא בבעלותך אלא אם כן שמת לה טבעת על היד (ואני לא ארחיב בנושא הזה אז בלי הערות מטומטמות של בעלות בנישואים) אבל עד אז תאכל את העניין של הידידות בשקט. אתה בישלת את הארוחה הזאת אז תאכל אותה בשקט ותחזור לדבר איתה, כי במקום לעשות איתה מהלך אתה מחכה בצד והיא אוכלת עם אחרים, למה ציפית? שהיא תבוא ותיפול לרגלייך? זה לא יקרה! תפסיקו להאמין בשטות הזאת "ידידות" זה לא עובד מישהו תמיד רוצה יותר!
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

אני יודע טוב מאוד שאין דבר כזה ידידות וזו מילה נרדפת "לחברים", חוץ מזה אני אף פעם לא התאהבתי בה ורציתי יותר מהידידות הזאת היה לי מאוד כיף איתה והעברתי איתה הרבה זמן בכיף(ככה זה כשמשעמם) ונכון יש מצב שאני מקנא אבל לא בגלל הסיבה שהיא לא שכבה איתי או משהו כזה, אלא בגלל שתראי מה עשית מעצמך, ולאיזה בדיחה הפכת להיות. יותר חשוב לי שהיא תבין מה היא עשתה בקטע של חברה טובה ושבאמת איכפת לי ממנה ושוב פעם לא בקטע של שייכת לי או משהו כזה..

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

נגיד ואני מאמין לזה שאתה ירוק מקנאה שהיא היתה עם מישהו בכלל והיא הפכה להיות בדיחה לפי דברייך אבל אם באמת זה חשוב לך בקטע של חברה טובה אתה לא אמור לנטוש, דווקא אז אתה אמור לתת לה יותר תשומת לב ולדאוג שהיא לא תעשה שטויות ותעשה את זה נכון.
    אבל אני לא קונה את זה, התחושה שלי אומרת שזאת קנאה מכיוון אחר, אתה חש אליה רגשות יותר מכפי שאתה מוכן להודות בין בפניי ובין בפנייך, במקום מסוים אתה כן חושק בה אולי לא מכיוון של למה היא שכבה איתו ולא איתי אבל עצם העובדה שזה מפריע לך שהיא עשתה זאת בלי אהבה כדברייך מצביעה על תחושת רכושנות כלפיה וזה כשלעצמו מעיד על רגש לא רגיל כי אחרת מה היה אכפת לך עד כדי ניתוק קשר?! מילא אם היית כועס עליה שזה לא מתאים לה וזהו אז הייתי אומר מילא, אבל ברגע שאתה יוצא מהגדרים ומנתק קשרים זה כבר אומר הרבה מעבר להצהרות שלך כאן.
    אני חושב שכדאי שתשקול את היחסים שלך עם הבחורה ומה באמת מפריע לך במעשה שהיא עשתה ולמה ואז הכל יהיה ברור יותר גם לך וגם לי.
    לילה טוב בינתיים.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

אחרי שקרה מה שקרה דיברתי איתה ואמרתי לה מה כולם חושבים עליה עכשיו והיא ממש נפגעה, התחילה ממש לבכות. אחרי שדיברתי איתה אמרתי בסדר כאילו נמשיך להיות ידידים אבל לא יכולתי עם המחשבה שהיא בעצם הייתה סוג של זונה והידידות הטובות שלי ממש לא יכולות לכאלה אבל ממש לא. היא ראתה שאני לא עונה לה ולא מתקשר שאלה אותי מה קרה אמרתי לה שכדאי שלא נדבר יותר ושננתק קשר. שוב פעם לא חשבתי אף פעם לכיוון של קשר איתה ממש לא אפילו לא בתור זיון(לא שהיא לא מושכת, אבל פשוט אני רואה אותה בתור ידידה טובה)

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

זונה ?!
    אחי היא כולה שכבה עם מישהו,תירגע !

ברור כאן שזה לא איך היא עשתה את זה ובאיזה נסיבות והכול,זה נטו קנאה.
    תתנהג בבגרות,תסביר לה שהיית אידיוט,פשוט קינאת ולא התכוונת לפגוע בה ולגרום לה לבכות.

אני יתן עוד פרטים אולי זה ישנה קצת את החשיבה..היא הייתה מסטולה ושכבה עם מישהו באיזה מגרש חניה בחוץ על איזה קיר. תסכימו איתי שזו לא צורה, ונכון זכותה לעשות מה שהיא רוצה דיברתי איתה והסברתי לה מה אני חושב עליה עכשיו. בעיניי מי שעושה דבר(מילא בבית, תהי איתו בקשר אפילו ברכב פור גוד סייק!) אבל בחניה על קיר?ראבק..

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחחחח וואלה אחי גם לי הייתה בעיה כזאת ...ממש כזאת

אין מה לעשות תשלים עם זה..
    נערך לאחרונה על ידי skiper; 19-01-2010 בשעה 01:37.
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

אולי הפסדתי ידידה, אבל לדבר איתה אני לא חוזר(לא מעוניין בידידות מהסוג הזה) ועם הזמן אני ישכח אותה..חוץ מזה אני די בטוח שעוד מעט היא בעצמה תבוא ותדבר איתי..לא יודע יש לי הרגשה כזאת..

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פששש שובבה קטנה על קיר הא חחחחחחחחחחח.

ואני רואה אתה באותו ראש כמו שלי... קשה להיות ידיד טוב של ילדות מסוג האלה .. זה מגעיל
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    תגיד מה אתה אהבל או סתם עושה את עצמך? נכון אני מבין את הקטע של גילוי פרצוף חדש אצל מישהו שחשבת שהוא אדם אחר והתברר שטעית אבל הסיבות שלך הן אחרות אתה פשוט מקרה קלאסי אמיתי של "ידידות" ואתה רוצה אותה ואתה מקנא עד כדי ירוק בקבוק בערך... אני באמת משתתף בצערך אבל אתה חייב להבין היא לא בבעלותך אלא אם כן שמת לה טבעת על היד (ואני לא ארחיב בנושא הזה אז בלי הערות מטומטמות של בעלות בנישואים) אבל עד אז תאכל את העניין של הידידות בשקט. אתה בישלת את הארוחה הזאת אז תאכל אותה בשקט ותחזור לדבר איתה, כי במקום לעשות איתה מהלך אתה מחכה בצד והיא אוכלת עם אחרים, למה ציפית? שהיא תבוא ותיפול לרגלייך? זה לא יקרה! תפסיקו להאמין בשטות הזאת "ידידות" זה לא עובד מישהו תמיד רוצה יותר!
    יא זין אני שומר המלכות של המושג "ידידות זה חרטא"!!
    עכשיו אין לי משהו רשע לכתוב לו..
    תודה באמת

יודע מה במחשבה שניה יש לי מה לכתוב לו!
    תשמע לי בחור יקר!
    אתה בונא לעצמך אשליה של מצב אפלטוני אשר בימינו ניקאר ידידות אבל האמת הקרה שבעולם לא מושלם כשם שלנו הדבר הזה לא בא באופן ריאלי במציאות (אולי באגדות זה עובד אבל רק שם) כי אם להודות על האמת כל קשר לא משנה מה הוא לא משנה עם מי הוא הוא קשר של אינטרסים, אבל כדי לעטוף את הצרה הזאת בעטיפה יפה עם סרט אנחנו נותנים לו שם בלתי מזיק "ידידות" ומנסים לחיות מיום ליום מבלי להסתכל באמת לתוך הקופסא..
    אבל!
    תמיד מגיע היום שבו המציאות נותנת לנו לטמא לפרצוף ואומרת הי זוכר את הקופסא היפה תנחש מה אולי היא יפה מבחוץ אבל היצור רוצה לצאת החוצה ולשחק לך קצת עם הרגשות (ממש הדימוי הנצחי לתיבת פנדורה)..
    עכשיו אחרי
    שביהרנו את כל הסיפור החמוד אז תבין לבד מה אני מנסה להסביר
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-01-2010 בשעה 06:40.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,139 | הודעות: 8,150,721 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect