יש לי כמה שאלות נגזרות בעבודת חקר על תפיחת הבצק ואני צריך לענות עליהם
אני צריך למצוא 3 מאמרים על כל שאלה ולחבר אותם
זה ממש דחוף
אתם יכולים להביא גם מאמרים באנגלית אבל לא יותר מדי ארוכים
זה השאלות שנשארו לי:
1. מה ההבדל במרכיבי הקמחים הנפוצים באפיית הלחמים?
2. האם שמרים גורמים לבצק לתפוח בכל הסוגים של הבצק (בצק מחיטה מלאה, בצק לבן)?
3. מה גורם לבצק לתפוח? מה כמות השמרים שצריך בשביל שהבצק יתפח?
4. מהם הגורמים המשפיעים על תפיחת הבצק?
זה דחוף
תשלחו תמאמרים
אני משלם לפי כמה שיעזור לי, אם אני כבר מצאתי את מה שאתם מביאים אז אני משלם 5 נק' ואם לא מצאתי אז אני יראה אם זה עוזר ואני ישלם עד 150 נק'(למאמר אחד)
אפשר גם מאמרים באנשלית אבל רוב הסיכויים שאני לא יבין(חיפשתי קצת באנגלית ואני לא הבנתי שום מילה)
מי שמביא 3 מאמרים טובים לשאלה אחת(שזה לא יהיה מאמר אחד לכל שאלה) מקבל 600 נק'



ציטוט ההודעה