תראו שלא תבינו אותי לא נכון זה לא שאני בא ואומר לאנשים אל תתגייסו,אני נגד זה ואני ימני אבל אני רוצה לשתף אתכם במשהו שחשבתי..
מה הטעם בכלל לעשות צבא?יש לנו חיילים שנלחמים וכל הכבוד להם ששומרים לנו על הגבולות שנכנסים למבצעים שצריך והכל טוב ויפה..
עד שמגיע לנו איזה ראש ממשלה סלחו לי על הביטוי אבל ממש בן אלף זונה מזדיין בתחת שאלוהים כבר שילם לו על מה שהוא עשה...כל החיילים שלנו נלחמים עבור המדינה ואז בא אותו ראש ממשלה ומחליט על התנתקות!
בשביל מה החיילים שלנו נלחמו?הם נלחמו בשביל להגן על התשובים ובסוף בא ראש ממשלה ומחליט על דבר כזה..תחשבו מזה עושה למשפחות השקולות שאותו הבן שלהם נלחם בשביל להשאיר את השטחים בידינו ובסוף יש התנתנקות תחשבו שאותם הורים חושבים לעצמם וואלה הבן שלנו מת ללא משמעות זה מה שהם חושבים ואני בטוח בזה ושאף אחד פה לא ינסה להאשים אותי ואת הדעה שלי שזה מה שאני חושב כי הכל טוב ויפה כשמסתכלים על זה מהצד אבל קחו את עצמכם באותו מצב שחס וחלילה אתם הורים והילד שלכם נהרג בגלל ההתנקות.
ולעוד מקרה כמו שכולכם מכירים את גלעד שליט,4 שנים הילד הזה כבר בשבי,אתם לא מבינים מזה?זה לשבת ב4 קירות ושיתייחסו אליך כמו לזין,אפילו לזין מתייחסים יותר יפה ,בקושי אוכל הוא מקבל והוא חולה,ואיפה המדינה שלנו בכלל מה היא עושה בשבילו?כלום..אם זה היה כל כך חשוב לה היינו יוצאים לעוד מלחמה ואניא ומר לך אני בטוח במאה אחוז שלא יהיה אחד פה בארץ שיעשו משעל עם והוא יהיה נגד התקיפה בשביל להחזיר אותו,ואני אומר לכם סופו יהיה כמו סופו של רון ארד תראו מה אני אומר לכם יודעים למה כי יש לנו מדינה זבל שלא שווה לתרום בשבילה כלום..ואם נגיד אתם חושבים שגלעד שליט יחזור אז הוא יחזור ו..?אתם חושבים שהוא יחזור שפוי אתם יודעים מזה להיות בתנאים שלו 4 שנים(במקרה הטוב בתקווה שהוא חוזר)בין 4 קירות בלי לראות אנשים בלי כלום...זה גיהנום הבן לא חוזר שפוי...