קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני קורא לכל מי שבכה כשמופסה מת!
    על ידי CrazyIsraeli בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 10-12-2005, 19:26
  2. שאלה-אני dark evenger ואני לא יודע איפה ליקנות..
    על ידי Shoker בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 19:54
  3. אני קורא לכל פורום אטרף להיכנס !
    על ידי ליאו מנהיג הצבים בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 23:20
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 07:59
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 54

ילדים!!! אתם אמיתיים?!? אני קורא פה ואני בהלם!

ברירת מחדל ילדים!!! אתם אמיתיים?!? אני קורא פה ואני בהלם!

מה קורה פה?!

כל ילד וילדה בני 15-16 מדברים פה על סקס, תנוחות, עצות, אוראלי, אנאלי!?

מה קורה בעולם הזה?
    זה לא אמור להיות ככה! ילדים בגיל הזה לא צריכים לדעת בכלל על הדברים האלה, אני ממש מזועזע ממה שאני קורא פה עד לרמה שאני מתחיל לתהות אם הכל פה אמיתי או שמא אנשים כותבים דברים לשווא?

לאן נעלמה תמימות הנעורים?! מה זה ההתפתחות הזו?! המצב הזה הוא לא תקין! זה לא עולה על הדעת שילדה בת 16 מספרת שהיא כבר שוכבת עם חבר שלה תקופה ושהם מקיימים סקס אנאלי, זה לא הגיוני שילדים בני 15 שוכבים עם ילדות כשהם עצמם לא מודעים בכלל לסכנות הכרוכות בכך, קראתי פה ילד שכתב משהו בסגנון: "אם היא לא במחזור אין לה סיכוי להיכנס להריון" - אלה הדעות של הילדים האלה שהולכים ומקיימים יחסי מין בגיל 15?

אם לכך הגיע מצב הנוער בארץ - יום הדין קרוב משחשבתי.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

חחח ברוך הבא לעולם הדפוק אחרי שתעבור את ההלם הראשוני תנסה קצת לתת יד במקום רק להגיד מהצד שאתה בהלם!
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

ברירת מחדל זה כותב האשכול,

לא היה לי מושג שזה המצב וזה כואב לי ועצוב לשמוע את זה,
    עכשיו אני כבר מסתקרן ושואל את עצמי האם מדובר בתופעה מקומית? או בתופעה בקנה מידה ארצי? האם יש לזה שורשים סוציו-אקונומיים? או שמא התופעה לא בוחלת במעמדות וכן הלאה? למה מערכת החינוך לא עושה דבר בנידון? עצם העובדה שהמצב הגיע לכך מעיד על חומרת תפקודה הלקוי של מערכת החינוך בארץ, זו שאמור לחנך, לגדל ולטפח את דורות העתיד שיקבעו את פני המדינה.

כל האשכולות שקראתי כאן נכתבו על ידי ילדים וילדות בגילאים מגוחכים, עם עושר לשוני ברמה בלתי נסבלת, ושגיאות כתיב שהיו מביישות ילדים בגיל הרך.
    ואותם כותבים, עוסקים בנושאים הרחוקים מהם, בעיניי, שנים רבות.
    הניגוד החד הזה בין רמת הכתיבה לתוכן הכתוב - צריך להיות נורה אדומה לכל.

Subaru Rally Team Member
    VTK Project
    האוואטר של SkyAgric
    לייקים
    11
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    ההיסטוריה תהיה אדיבה כלפיי, מכיוון שאני עומד לכתוב אותה.

שמע לגיב שגיאות כתיב אצלי זה מדסלקציה אוקי

ודבר שני הנוער של היום זה לא כמו הנוער של הלילה
    תתעורר כל העולם השתנה
    היום זה כבר לא בקנה מידה ארצי עלה עולמי!

נ.ב התפתחות הילדים היום קצת יותר מהירה מההתפתחות של פעם

בו ניכך לדוגמה את סיגנון להבוש
    פעם הוא היה צנוע היום לא
    פעם ילדים היו עושים מה שההורים היו אומרים היום הם שמים זין
    שמע העולם זז והנוער זז איתו
    נערך לאחרונה על ידי SkyAgric; 19-01-2010 בשעה 01:09.

ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי

דובדבן נוב 05
    כבוד עד המוות

ברירת מחדל בן כמה אתה?

אם מקור שגיאות הכתיב שלך הוא ממצב רפואי כזה או אחר, כמובן שאני לא מאשים אותך, אבל אני בטוח באומרי שאתה החריג מבין הכותבים כאן - ושמקור השגיאות אצל שאר הכותבים בפורום הוא מפאת גילם והשכלתם.

אתה מציג פה טענה ואני מבין מצורת כתיבתך שאתה גאה בטענה?
    אם כן, אז דע לך שאתה מצדד בטענה שלילית ביותר, זה לא תירוץ ולא סיבה - אלה התסמינים של ההתדרדרות המוסרית בעולם ובנוער.

"פעם ילדים היו עושים מה שההורים אומרים, והיום הם שמים זין"
    זו תכלית הצרה! זו אחד משורשי הבעיה ולדעתי המדינה ומשרד החינוך מחוייבים לעשות צעדי ענק ומאמץ מירבי על מנת לטפל בבעיה הזו!
    מה שאתה מכנה "עושים מה שההורים אומרים" נקרא בעברית יפה: חינוך! זה מהות החינוך, ללמוד מהדורות הקודמים את הערכים והנורמות ואת המוסר ודרך החיים.
    כשאתה אומר "היום הם שמים זין" אתה מתכוון שהילדים היום לא פתוחים לקבל את החינוך והערכים וכן הלאה, וזה גרוע מאוד. מצב שבו ילדים מתפתחים ללא חינוך והכוונה ועל דעת עצמם - "יצר האדם רע מנעוריו", ועל כן ללא החינוך וללא קבלת הנורמות ומידות המוסר מהדורות הקודמים - יצר האדם הרע יתפוס חלק עיקרי וגדול מידי באופי הנוער.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

כנראה שבבצפר כלשהו לא ביקרת לאחרונה.
    מורים מכים תלמידים, תלמידים מכים מורים. זה לא חדש.
    הממשלה מושחתת מהיסוד, אתה מצפה שחינוך יהיה בארץ?

ללא כל קשר, זהו לא דיון לייעוץ מיני אני מאמין.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

מאיפה החוכמה ואיך כל החיים את איתי
    תמיד בזמן..

אה אופס טעות באונה כולם פה מרגישים מוכשרים אז האונה השמאלית שלי התחילה לקנא..
    בכל מקרה אדוני היקר פותח האשכול המלומד והמשכיל שפה גבוהה והקשר תוכן לא רלוונטי אולי מבחוץ מרשים אבל בתור אחד שבילה את מירב זמנו בילדות בלמידה והתבוננות ואף חיקוי התנהגות מתנסית למדתי להבדיל ולדעת איפה עובר הגבול בין דאגה לסתם התנשאות..
    תראה למרות שמירב דבריך אכן נכונים ואף נוגעים בנקודה באופן מדוייק, כל הדיון הזה בכלל לא במקום התיקון לא מגיע מהתנשאות והדגשת התפל אלא מלמידה מטעויות הדורות הם אינם מה שהיו פעם החינוך הוא לא באותו הפורמט אולי זה לטוב אולי זה לרע אבל מה שבטוח המציאות הקיימת מבוססת על מה שאתה שומע ורואה היום במו ענייך...
    ואולי הנתונים האלו קשים ולא ניראים הגיוניים לאדם בא בימים כמוך אשר חייו לימדו אותו את המירב ותם מסעו על פני האדמה ולכן הוא החליט לחלוק עימנו הנחותים ממנו בידיעות ובניסיון מקצת מחוכמתו הבלתי נדלית והנדירה.

אה איזה מגניב גם אני מדבר כמו פרופסור

עכשיו לתכלס תראה אני יכול להבטיח לך ששום דבר שתגיד למתבגר לא באמת יקלט אצלו בקלבסה כי מה לעשות הם עושים מה שבזין שלהם והחוקים והתקנות בשבילם הם בקושי בגדר המלצה וככל שתתאמץ להסביר להם את ההגיון ככה פחות הגיוני זה ישמע להם ואתה בתור אחד שכניראה גם בגיל הזה מבין את זה הכי טוב פה..
    אז לך תיפטר מהשדים הפנימיים שלך לפני שאתה מטיף למושלמות

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

אתה צודק לחלוטין! אני חושב שהמקור לתופעה לא קשור למעמד כלכלי כזה או אחר, אלא להשפעת החברה. אני בא מחברה של דתיים לאומיים, הדת כמובן מייחסת קדושה מסויימת ליחסי יישות בין גבר לאישה ובאופן כללי החינוך הדתי מעניק ערכים עשירים יותר. אני רואה בתופעה הזו דבר בהמי, ממש כמו הכלבים האלה שנדבקים לאנשים לרגליים וכל מה שהם מחפשים זה רק סיפוק מיני. אני מאמין שאתה לא בגילי (15) או בגיל של רוב אנשי הפורום, ושגם אתה רואה דבר פסול מאוד בתופעה הזו. אבל בגלל שבחול זה ככה, גם בארץ הבינו שאפשר לעשות את השינוי הנוראי הזה. אנשים שמקבלים חינוך דתי ויש להם שמץ של מושג בערכים יהודיים יישמרו על האופי החזק של הערכים האלו ולא יגררו לדברים האלה. התורה היהודית כוללת בתוכה ערכים של דרך ארץ כמו חיי נישואים , כבוד למבוגרים וכו` . אני בטוח שרוב האנשים כאן, לא רואים את הדבר הפסול שבעניין בגלל ה"עיוורון" שעשתה להם החברה, אבל אתה בטח מבין. אני ממליץ לך גם אם אינך מאמין גדול להכניס את הילדים שלך למסגרת דתית,לא בהכרח שתהפוך אותו להיות דתי מן המניין, אבל שלפחות תקנה להם את הערכים האלה, כי בחינוך אחר הילד שלך פשוט לא יעמוד בלחץ החברתי (וההורמוני) שיועמד בפניו.

Subaru Rally Team Member
    VTK Project
    האוואטר של SkyAgric
    לייקים
    11
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    ההיסטוריה תהיה אדיבה כלפיי, מכיוון שאני עומד לכתוב אותה.

שמע קרתי פה את התגובות ואני יגיד לך מה באמת אני חושב

שמע גדלתי בישראל מגיל צעיר מאוד
    אני עליתי לישראל בשנת 92 והיום אני בן 22 חונכתי על ידי 2 הורים שלמדו חייו בברית המעצות
    אני כן רואה שוני בילדים של היום מהילדות שלי
    אני כן רואה בעיה גדולה שיש לחלק מבני הנוער של היום שזה סמים ואלכוהול
    כן אני רואה אנשים ללא חינוך ולא תרבות
    אך אני מבין שאני לא יכול לשנות כלום וגם לא משרד החינוך ולא הממשלה
    השינוי מתחיל בבית ולא בבית הספר
    אם האבא יחנך את הילד שלו לתת כבוד לאנשים מבוגים הילד ילמד
    לדוגמה
    שהאיתי בתיכון והאיתי נוסע ללמוד והיו נכנסים קשישים האיתי קם מיד ונותן את המקום שלי
    היום אני לא רואה את זה
    עוד משהוא
    שהאיתי לומד הינו קמים שהמורה מנהל או כל נציג של בית בספר היה נכנס כדי לעשות כבוד
    היום איפה אתה רואה את זה?
    יש פה אנשים בפורום שכל שני וחמישי מסולקים , מתחצפים למורים , זורקים כסאות וכו....
    אני מבין שאתה דועג לעתיד של הילדים
    אבל לא אתה אמור לדעוג אלה ההורים!!!
    איך שאבא שלי היה אומר
    בית זה גם מסגרת כמו מדינה משל אצמה
    כל מה שאבא שלי היה אומר לא יכולתי להגיד לאמא אבל למה
    כי אבא הוא "ראש הממשלה בבית"
    שהאיתי צריך כסף אבא היה אומר לך לאמא כי היא מתפלת בעניין של הכסף "שר העוצר"
    אתה מבין גם בית זה מסגרת אם איררכיה
    והיום זה לא ככה היום עושים מה שבא להם ולא מכבדים את ההורים

התגובה הזות לא משקפת פה כלום זות רק דעתי

ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי

דובדבן נוב 05
    כבוד עד המוות

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    לא היה לי מושג שזה המצב וזה כואב לי ועצוב לשמוע את זה,
    עכשיו אני כבר מסתקרן ושואל את עצמי האם מדובר בתופעה מקומית? או בתופעה בקנה מידה ארצי? האם יש לזה שורשים סוציו-אקונומיים? או שמא התופעה לא בוחלת במעמדות וכן הלאה? למה מערכת החינוך לא עושה דבר בנידון? עצם העובדה שהמצב הגיע לכך מעיד על חומרת תפקודה הלקוי של מערכת החינוך בארץ, זו שאמור לחנך, לגדל ולטפח את דורות העתיד שיקבעו את פני המדינה.

כל האשכולות שקראתי כאן נכתבו על ידי ילדים וילדות בגילאים מגוחכים, עם עושר לשוני ברמה בלתי נסבלת, ושגיאות כתיב שהיו מביישות ילדים בגיל הרך.
    ואותם כותבים, עוסקים בנושאים הרחוקים מהם, בעיניי, שנים רבות.
    הניגוד החד הזה בין רמת הכתיבה לתוכן הכתוב - צריך להיות נורה אדומה לכל.
    תגיד היתה בתרדמת או משהו?

מה לא היה לך מושג שזה ככה אני מגיל 12 יודע שזה המצב אחי, זה כבר ככה שנים "
    Erik Lamela 8

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

אורי... הוא צודק
    ילדים בני 12 שואלים איך הכי כדאי לאונן
    זה פשוט רע
    זה דפוק לגמרי
    ואנשים בני 18 ו-19 צריכים להיות פה לעזרה
    לא 13-16

חבל שהמדינה נראית ככה.. אבל כאילו שאחרות לא
    אנחנו המדינה במקום השני באחוזי השתייה אצל קטינים..

אוי לעבור כבר לאוקלהומה..
    וערסים זאת התוצאה של העניין......?
    נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 19-01-2010 בשעה 09:00.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

פאק שיט מי רוצה מכות?!
    מה זה השטויות האלה?! אתה נדפקת לגמרי! ממתי למשרד החינוך יש קשר כלשהו לחינוך?! אתה בכלל יודע מה זה חינוך? חינוך זה לא השכלה!! צא מהסרט שאתה חי בו! לא המדינה ולא משרד ה "חינוך" יכול להוציא אותנו מהבוץ הזה אלא רק אנחנו! כן הבתים שלנו, המשפחות שלנו! אם כשאתה בונה משפחה תבנה אותה נכון אתה לא תראה את זה אצלך וקיבלת את זה כאן במגוון תשובות שאני אנסה לאחד לתשובה אחת.
    הבית הוא המסגרת היחידה לחינוך! בית ספר הוא המקום האחרון שמחנך בצורה מכוונת וזה בגלל שהוא לא בנוי לכך הוא בנוי לתת השכלה בלבד! החינוך שבית הספר נותן הוא עקיף בלבד והרסני ביותר ואם תרצה אני אראה לך כמה דוגמאות מאלפות בנושא.
    שים לב לשיעורי מין בכיתות ה' ו' וכו' וזה נראה לך נורמלי? שים לב שאין שיעור אחד במסגרת משרד החינוך שמדבר על ערכים! על כבוד בין אדם לחבירו! על כבוד למבוגרים! ואתה חושב שמשרד החינוך מחנך? תראה איך הטלוויזיה שלך בבית נראית! תוכניות בתת רמה שכל מה שמדובר שם זה רק על תככנות, תחמון, בגידה, אלימות, מין וכמובן שאר הדברים הרדודים של רכילות נטו, יש שם איזה ערכים כלשהם? תראה את הפירסום שמופיע בכל הרחוב תראה את האופנה שמביאים לנו מכל חור על פני תבל תפקח עיניים ותראה איך הורים בלי משים ובשאט נפש נותנים לילדים שלהם לטעום מכל החרא הזה ואח"כ שואלים למה הילדים מתנהגים כך!
    אוף אתה פשוט מוציא אותי מדעתי אתה אטום ועיוור ברמות שאני לא מבין בכלל!
    רק תעשה לי טובה במקום לבלבל לנו במוח תנסה לעזור במה שאפשר ואולי להכניס קצת שכל למי שאפשר במקום לבוא ולדבר על כמה חרא וללכת!
    מה נראה לך אני עושה במקום הזה? משחק בגוגואים? תפשיל שרוולים ותתחיל לעזור, זאת לא חוכמה להסתכל מהצד ולראות אנשים טובעים ובמקום לעזור, להגיד להם שהם טובעים...
    יום טוב!
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

אחלה תגובה!!!! ואני תומך בך לא במאה אחוז באלף אחוז!!!!

אבל תראה אחינו זאת לא עובדה חדשה שהנוער של היום הוא דפוק בכל כך הרבה מובנים שזה פשוט מגעיל!!! פשוט נוער מטונף!
    לא פעם ולא פעמיים שומעים פה על ילדים בני 12 שרוצים לעשות סקס או מנסים בפעם הראשונה בגיל כל כך צעיר לאונן וכל החרא הזה...אני לא תומך בזה בשיט ופני הדור כפני הכלב והנה ההוכחה החותכת שלך לאימרה הזאת ,תאמין לי שאני הייתה בהלם בדיוק כמוך ...זאת תופעה לא ארצית , עולמית ולצערי ואין דרך לשנות את זה אז מה שנשאר זה רק לעזור ולתת את העצות הכי טובות כדי שלפחות הם יעשו את זה מוגן כי אם תגיד להם לא הם פשוט ישימו פס!

וכן אם זה המצב יום הדין קרוב משחשבנו!
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 19-01-2010 בשעה 13:11.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    פאק שיט מי רוצה מכות?!
    מה זה השטויות האלה?! אתה נדפקת לגמרי! ממתי למשרד החינוך יש קשר כלשהו לחינוך?! אתה בכלל יודע מה זה חינוך? חינוך זה לא השכלה!! צא מהסרט שאתה חי בו! לא המדינה ולא משרד ה "חינוך" יכול להוציא אותנו מהבוץ הזה אלא רק אנחנו! כן הבתים שלנו, המשפחות שלנו! אם כשאתה בונה משפחה תבנה אותה נכון אתה לא תראה את זה אצלך וקיבלת את זה כאן במגוון תשובות שאני אנסה לאחד לתשובה אחת.
    הבית הוא המסגרת היחידה לחינוך! בית ספר הוא המקום האחרון שמחנך בצורה מכוונת וזה בגלל שהוא לא בנוי לכך הוא בנוי לתת השכלה בלבד! החינוך שבית הספר נותן הוא עקיף בלבד והרסני ביותר ואם תרצה אני אראה לך כמה דוגמאות מאלפות בנושא.
    שים לב לשיעורי מין בכיתות ה' ו' וכו' וזה נראה לך נורמלי? שים לב שאין שיעור אחד במסגרת משרד החינוך שמדבר על ערכים! על כבוד בין אדם לחבירו! על כבוד למבוגרים! ואתה חושב שמשרד החינוך מחנך? תראה איך הטלוויזיה שלך בבית נראית! תוכניות בתת רמה שכל מה שמדובר שם זה רק על תככנות, תחמון, בגידה, אלימות, מין וכמובן שאר הדברים הרדודים של רכילות נטו, יש שם איזה ערכים כלשהם? תראה את הפירסום שמופיע בכל הרחוב תראה את האופנה שמביאים לנו מכל חור על פני תבל תפקח עיניים ותראה איך הורים בלי משים ובשאט נפש נותנים לילדים שלהם לטעום מכל החרא הזה ואח"כ שואלים למה הילדים מתנהגים כך!
    אוף אתה פשוט מוציא אותי מדעתי אתה אטום ועיוור ברמות שאני לא מבין בכלל!
    רק תעשה לי טובה במקום לבלבל לנו במוח תנסה לעזור במה שאפשר ואולי להכניס קצת שכל למי שאפשר במקום לבוא ולדבר על כמה חרא וללכת!
    מה נראה לך אני עושה במקום הזה? משחק בגוגואים? תפשיל שרוולים ותתחיל לעזור, זאת לא חוכמה להסתכל מהצד ולראות אנשים טובעים ובמקום לעזור, להגיד להם שהם טובעים...
    יום טוב!
    היי זאת התשובה שלי רק הרבה יותר תוקפנית ופחות פלצנית

משתמש ותיק האוואטר של Uiop
    לייקים
    2
    נקודות
    211
    משפט מחץ
    ציפור קטנה לחשה לי שאתה קורא לי את משפט המחץ

בסדרות בערוץ הילדים מתחרמנים ומזדיינים..האי. השמנייה..
    בתקופה שלי היה נשיקות בלחי

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,884 | הודעות: 8,151,466 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect