קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-05-2009, 15:41
  2. [שאלה]לכבוש ו לשמר
    על ידי dhud13 בפורום Travian
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-03-2009, 18:18
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-05-2008, 22:43
  4. יצירת משיכה
    על ידי Boom Shankar בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-12-2006, 20:53
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

לשמר משיכה

ברירת מחדל לשמר משיכה

אוקיי , השלב הראשוני זה להשיג משיכה וליצור אותה ,
    שאחרי שמתנסים מעט כבר לומדים לעשות את זה
    עכשיו , אם אתה רוצה לשמור את הבחורה קרוב אליך ואפילו לקדם את זה למשהו רציני
    איך משמרים משיכה ?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ממשיכים...לא עוצרים.
    תשים את הידיים שלך עליה במקומות יותר ויותר אינטימיים,תגיע לנשיקה,קח אותה הביתה ומשם זה כבר פשוט.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

אבל אחרי שכל זה קורה ..
    הגעת לנקודה מסוימת של משיכה ,
    מכאן היא יכולה לרדת .. צריך לשמור עליה ..
    מה יש לעשות במצב הזה ?

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

על איזה שלב אתה מדבר?
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

על שלב שזרמת עם מישהי , גרמת הל להמשך אלייך , ועברו כבר שבוע , שבועיים .. לאט לאט נגמרים הכלים למשיכה ..
    מה עושים בכזה מצב ?
    שרוצים לשמור על קשר עם אותה אחת

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

לא נותנים לשבוע שבועיים לעבור.
    זה ממש לא אמור לקחת כל כך הרבה זמן...

ואם זה עבר,תמשיך מאיפה שהיית,תמשיך לגעת תמשיך עם ה DHV והכול,אין סיבה שתפסיק.

אבל הכוונה שלי פה , זה שאחרי שהשגת איתה כבר דברים
    והייתם כמה פעמים ..
    יש אפשרות להמשיך את זה בתור קטע - השאלה היא איך שאני בקטע עם מישהי , לשמור על מצב גבוה של משיכה ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מקסים
    לייקים
    3
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    העץ נותן צל גם לאדם הבא לכרותו

ברגע שהיא נמשכת אליך נשק אותה, משם אתה לא צריך לשמר כלום.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

המשיכה קיימת.
    כל עוד לא תדפוק את זה(תעשה משהו מפגר) או שיעבור מספיק זמן בלי שתתראו היא תמשיך להמשך אליך.

אם אתה רוצה קטע של יזיזות הדרך הכי יעילה זה פשוט להגיד את האמת. להשלות בנות שאתה מרגיש כלפיהן משהו כשאתה לא זה לא רק לא יפה, זה גם יכניס אותך לסרטים אחר"כ ואתה תיהיה יותר עסוק בלשקר לבנות מאשר בלהתחיל איתן.

(אחד שיודע)

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    המשיכה קיימת.
    כל עוד לא תדפוק את זה(תעשה משהו מפגר) או שיעבור מספיק זמן בלי שתתראו היא תמשיך להמשך אליך.

אם אתה רוצה קטע של יזיזות הדרך הכי יעילה זה פשוט להגיד את האמת. להשלות בנות שאתה מרגיש כלפיהן משהו כשאתה לא זה לא רק לא יפה, זה גם יכניס אותך לסרטים אחר"כ ואתה תיהיה יותר עסוק בלשקר לבנות מאשר בלהתחיל איתן.

(אחד שיודע)
    במה שאמרת יש בעיה קטנה. לפחות אצלי...
    יש הרבה מקרים, שאם שכבת עם בחורה לפני שאתם חברים, היא תתחיל לפתח אליך רגשות ואם תגיד לה אחרי כל זה שאתה רואה אותה בצורה כזו, היא רוב הסיכויים תיפגע. זה עדיף מלשקר בצורה כלשהיא, אבל עדיין זה ממש יכול לפגוע בה ואם מדובר במישי שהרבה מכירים (רוב הבנות השוות?), אתה תדפוק לעצמך את השם+תשרוף לעצמך מלא אופציות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מקסים
    לייקים
    3
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    העץ נותן צל גם לאדם הבא לכרותו

כל בחורה שאתה תשכב איתה תפתח רגשות אליך, או לפחות איזושהי תלות. אתה צריך לדעת להתמודד, שלוט בכוח שלך.

ועוד משהו, אנשים מפחדים לעשות טעויות וכו' - תשכח מזה, כל דבר שהוא רע אפשר להפוך ואתו לטוב. כל דבר שהוא טעות ניתן לתקן. תלמד להבדיל בין הדברים.
    נערך לאחרונה על ידי HellMax; 07-02-2010 בשעה 17:08.

אתם ממש טועים פה או שלא קרה לכם ..
    לא קרה לכם אפעם שהרגשתם שבאלכם על מישי ואז היא עשתה משו או דיברתם איתה הרבה התקרבתם טיפה כזה וירד לכם ?
    לדעעתי הדרך הכי טוב לשמר משיכה זה תמיד לשחק קרוב-רחוק ,שתיים קדימה אחד אחורה זה מטריף את הבנות אתה לא מביא להם להרגיש שאתה כל הזמן שלהם אלא שהן יכולות להפסיד אותך כמובן שצריך לדעת לא לשחק עותר מדי כי ימאס אבל קצת זה תמיד טוב..
    כמובן עד שתעשו איתה משו ברגע נגיד שאתם ממתנשקים אז עדיין אפשר לשחק אבל פחו ת ואתם צריכים לקחת החלטה אם נגיד זה ייגמר בנשיקה\זיון או שאתה רוצה קשר או שסתם להשאיר את זה ככה..הכל תלוי בך עכשו[:"

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    במה שאמרת יש בעיה קטנה. לפחות אצלי...
    יש הרבה מקרים, שאם שכבת עם בחורה לפני שאתם חברים, היא תתחיל לפתח אליך רגשות ואם תגיד לה אחרי כל זה שאתה רואה אותה בצורה כזו, היא רוב הסיכויים תיפגע. זה עדיף מלשקר בצורה כלשהיא, אבל עדיין זה ממש יכול לפגוע בה ואם מדובר במישי שהרבה מכירים (רוב הבנות השוות?), אתה תדפוק לעצמך את השם+תשרוף לעצמך מלא אופציות.

לא קרה לי שאמרתי למישהי לפני ששכבנו שאני לא בקטע של קשר רציני ואחר"כ "נשרפתי". יכול להיות שלא הבנתי אותך, אבל לא להגיד כלום זה לשקר ולהקטין ראש, בחורה היא בן אדם עם רגשות וכל מה שצריך זה להבהיר דברים לפני זה.

תאמין לי שבחורה שנפגעה ממך כי היא חשבה שיש משהו ביינכם ותגלה שהיא לא ה-אחת שלך.. תשרוף אותך הרבה יותר.

xyzyzxzy: על מה אתה מדבר, למה אני צריך ליצור משיכה עם מישהי כבר נמשכת אלי?
    מה שאתה אומר יכול לנבוע רק מדבר אחד, וזה לא הסיטואציה שהעלנו פה. במידה ודיברת עם מישהי
    במועדון\פאב\כל אזור עם אנרגיות גבוהות, והייתם מאוד מיניים ומאוד קרובים ואז נפרדתם, תמיד
    ואני חוזר, תמיד, זה ירגיש "פחות" גם לה וגם לך. אבל כשהגיים מגיע ממך, ואתה שולט במיניות ובסיטואציה, אבל יודע לשמור על אנרגיות סבבה, ליצור משיכה, ואז לשמור על אווירה נוחה עד שנפרדים כדי שפעם הבאה תוכל להמשיך מאותה נקודה.

שוב, זו לא הסיטואציה שהוא מתאר.
    בחורה שאני נפגש איתה באופן קבוע, ואני לא עושה שום דבר שיפגע בה או יעליב אותה, תמשיך להמשך אלי כמו שהיא נמשכה אלי עד עכשיו. לא צריך משחקים ולא כלום. בניית נוחות נטו עד שאתה סוגר מה שאתה רוצה (המטרה היא סקס, לצורך העניין..) ומשם ממשיכים עם הנוחות,זה טבעי לגמרי. לא משהו שצריכים לחשוב עליו.

אתה רואה את עצמך עושה קרוב רחוק ליזיזה שלך? כל היחסים שלכם הם קרוב רחוק אחד גדול מה עוד צריך...?
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 07-02-2010 בשעה 22:37.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    לא קרה לי שאמרתי למישהי לפני ששכבנו שאני לא בקטע של קשר רציני ואחר"כ "נשרפתי". יכול להיות שלא הבנתי אותך, אבל לא להגיד כלום זה לשקר ולהקטין ראש, בחורה היא בן אדם עם רגשות וכל מה שצריך זה להבהיר דברים לפני זה.

תאמין לי שבחורה שנפגעה ממך כי היא חשבה שיש משהו ביינכם ותגלה שהיא לא ה-אחת שלך.. תשרוף אותך הרבה יותר.
    לא לפני, אחרי. :]
    תדמיין את הסיטואציה הבאה..

אתה פותח סט, מתחבר לכל החברות והידידים שלה, יוצר משיכה, בונה נוחות לזמן יחסית קצר,לאחר מכן אתה עושה TIME BRIDGE ולאחר יום נפגש איתה ועם כמה אנשים מהמעגל החברתי שלה/שלך, ממשיך לבנות נוחות אך לא להיות נואש לשלב הS1. בשלב שצריך, אתה נכנס לפורפליי, מתגבר על הLMR (אם יש) ו..שוכב איתה.

פעם הבאה שאתה רואה אותה, היא אומרת לך שהיא אוהבת אותך (קיצר, לא רואה בך בתור יזיז שלה אלא כחבר..ניתן לראות את זה טוב טוב על ההתנהגות שלה). הבחורה בוטחת בך.

לאדע מה איתך, אבל לדחות אותה ברגע זה אחרי ששכבת איתה יכול מאוד לפגוע בה לדעתי. או לפחות להגיד שאני רוצה אותה בתור יזיזה/ידידה/וואטאבר.

סיפור אמיתי אגב, לא דחיתי תבחורה כי היא הייתה שווה שאתן לה צ'אנס בתור חברה וגם רציתי להכיר אותה לעומק...אין לי מושג מה היה קורה אם היא לא הייתה מעניינת אותי, לא היה לי מצב כזה עדיין.

או שאתה מתכוון שצריך..להגיד לה על ההתחלה? ואם כן, באיזה שלב?

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

^ נראה לי הוגן להגיד לה לפני שאתם שוכבים.... בסך הכל לא כל בת שנכנסת איתך למיטה חושבת שאתם בדרך לחופה.

ולפותח האשכול אם הבנתי אותך נכון, אף אחד לא הבין אותך.
    תצאו קצת מהמסגרתף כולם פה אומרים לו לקדם עניינים ולסגור נשיקה. מחפשים ת'זיון שיש הרבה מעבר...
    ממה שאני הבנתי אתה מדבר על איך אתה שומר משיכה אחרי שכבר נפגשתם כמה פעמים ויש סיכוי לקשר? לדעתי אמורה להיות כימיה בניכם, להרגיש שאתם מתאימים שאתם נהנים. כנראה שאתה לא מרגיש שהיא מספיק נמשכת אלייך אז אתה מחפש דרכים לשנות את זה. אבל גם בעזרת כלים מסויימים אם אתה רוצה קשר בסופו של דבר יגמרו לך כל הטריקים ואז תשאר אתה. בגלל זה אם מדובר על קשר אתה לא אמור ליצור משיכה פשוט אמורה להיות משיכה.
    למרות זאת, קרוב רחוק באמת עוזר ליצור משיכה אבל צריך להתאים את זה לשלב שבו אתה נמצא ולא להסחף עם זה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect