האתר פועל על קונספט גאוני, נרשמים(בחינם), מקבלים סנט, ועל ידי כך שמנצחים שחקנים אחרים במשחקים מכפילים את הסנט הזה
ל2 סנט, שנהפכים ל4 סנט, 8 סנט וכך הלאה עד 10,737,418.42$.
מדרגות הזכייה הם בכפולות של 2, כלומר אם הגעתי למצב שבו יש לי 32 סנט אני לא חייב לסכן את כל הסכום אלא יכול לסכן 1 2 4 6 8 או 16 סנט.
זוכים בכסף על ידי משחק עם שחקנים אחרים ברמה שלך (אם בחרת משחק של 6 סנט וקופה של 18 אז המשחק מחפש מישהו שאונליין באותו רגע ומעוניין לשחק על אותו הסכום) כאשר המשחקים פשוטים ביותר וכוללים את המשחק האבן-נייר ומספריים המיתולוגי כלפים ועוד אחד מתוחכם שצריך לנסות כי קשה להסביר אותו ועוד כמה.
במקרה ופשטתם רגל, המשחק נותן לכם עוד סנט ככה שאי אפשר להפסיד.
למי שמתעניין, הכסף מגיע מפרסומות שיש באתר ומהעובדה שאתם צופים בפרסומת של חברה מסוימת (דל,סוני) לפני כל משחק.
הקטע הוא, שכרגע שליחת הצ'קים מתבצעת רק לארה"ב אבל אני בטוח שזה דבר זמני בלבד כיוון שהמשחק נמצא בשלבי בטא וכשהוא יגדל ויתרחב יהיו עוד אופציות תשלום, ואז לא יזיק שיהיו לכם כמה שטרות בחשבון (הם משלמים גם לPAYPAK ככה שאתם יכולים גם למשוך את הכסף לחשבון פייפאל שלכם ולקנות עם הכסף דברים בEBAY!!)
ההרשמה בינתיים היא באמצעות הזמנות בלבד(ג'ימייל סטייל).
אפשר כמובן לבקש הזמנה מהאתר אבל אם אתם מקבלים הזמנה ממשתמש קיים, אתם מתחילים עם 0.32$ ולא עם 0.01.
מי שרוצה לקבל הזמנה שירשום פה את המייל שלו![]()

ציטוט ההודעה

ספוילר: