אוקיי ..
אז שלום אני כיתה ח' בן 13.6
האם בגיל הזה יש לי סיכויי הצלחה בפיקאפ???
באיזה מקומות צריך לנסות פיקאפ ? בבית הספר, במסיבות, ברחוב
איפה????
ומה השיטה הכי טובה להשתפר
אני חכם(בטח תגידו לך ותתחיל לנסות )
אז יש לי בעיה אני קצת ביישן
אוקיי ..
אז שלום אני כיתה ח' בן 13.6
האם בגיל הזה יש לי סיכויי הצלחה בפיקאפ???
באיזה מקומות צריך לנסות פיקאפ ? בבית הספר, במסיבות, ברחוב
איפה????
ומה השיטה הכי טובה להשתפר
אני חכם(בטח תגידו לך ותתחיל לנסות )
אז יש לי בעיה אני קצת ביישן
|
|
הכל חוץ מבצפר...המקום הכי מסריח לפיקאפ לדעתי, בעיקר למתחילים.
יפה שאתה מתחיל בגיל כזה אחי! הלוואי לי הייתה תאפשרות להתחיל מגיל 13 וחצי..
אתה ביישן? יש לי פתרון בשבילך.
קח חבר וסעו לת''א. זה די רחוק מנתניה וזה מקום טוב לסארג'.
עכשיו, תן לחבר את כל הכסף שלך ואת כל הרכוש שלך (כלומר, שלא תהיה לך יכולת לחזור הביתה).
אתה אומר לחבר שלך "אם אני לא ניגש לX בנות/קבוצות, אתה שורף לי את כל מה שהבאתי לך ונוסע הביתה לבד". אם אתה רוצה, אפשר לעשות דברים קיצוניים יותר אבל לא כולם יסכימו לזה...
יש גם אפשרות לעשות את שיטת המדרגות(או שקוראים לזה אחרת לא יודע XD), נראה לי סנופקין פרסם אותה.
הנה: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=515684
וTYLER DURDEN הדרך שלך יכולה לעזור לחלק מהאנשים אבל יש אנשים שזה ילחיץ אותם.
תודה רבה דרך אגב אני לא גר בנתניה אני גר במושב קרוב אני לא אוהב ערים
קיצוניות זאת התרופה הכי טובה לביישנות..עברתי כבר תדבר הזה על בשרי.
זה ילחיץ אותם אם מדובר בזמן מוגבל (לדבר עם X בנות בY דקות) ומטרה גדולה מדי. אנלא אומר לו לסגור FC עם כל בחורה שניה (כי זה מטומטם להציב מטרה כזאת למישו שרק מתבייש), אלא לדבר לכולה 10 בנות למשל...לגשת ל10 בנות שונות. ההמשך לא חשוב, העיקר לגשת.
המטרה היא להשתחרר מהביישנות לגמרי. לא יותר.
כשתדע שמישו ישרוף את כל מה שהבאת לו ולא תוכל לחזור הביתה ותתקע בעיר שאתה לא מכיר, אתה תעשה הכל כדי למנוע תמצב. כשיש סכנה שעולה על הAA, הAA נעלם.
תתחיל להתנסות בית ספר זה אפשרות פחות טובה להתחיל עם פיק אפ תתחיל ברחוב ואח"כ שיש לך יותר בטחון תעבור למסיבות(אל תשתה הרבה שיהיה לך שליטה על המצב)
Iverson
לשתות חחחחחח
אני כולה 13.6 איזה לשתות
גם אם היית בן 30...מה החוכמה בלשתות ואז ללכת לעשות את זה? כל אחד, אפילו ההכי ביישן יכול לעשות את זה עם טיפת אלכוהול. הקטע זה להיות עצמך (לא, לא גישת הלוזרים של "תהיה עצמך", אלה 2 דברים שונים לגמרי) תוך כדי שאתה לוקח תביצים שלך וניגש. בלי סמים ובלי וודקה ובלי ויטמינצ'יק.
שמע לי, אל תשתה..הפסקתי לשתות בגלל שהתחלתי עם זה. לפחות כשאני יוצא לסארג'...
ומה אתה מדבר מסיבות זה פי כמה יותר קל מברחוב.. (אם אתה מדבר על NIGHT GAME לעומת DAY GAME).