הייתי אתמול במועדון ואני פשוט לא עשיתי כלוםם היו לי כמה בנות ככה שזרמתי איתם ריקודים אבל לא משהו שבא ממני אלא יותר מהם..והיו מלא בנות שם שהיו לבד אם זה על הבר או סתם רוקדות והיו מלא מבטים ואני פשוט לא עשיתי כלום! וגם מישהי הבאיה לי ברקס רציני אז זה טיפה הוריד לי אבל שכחתי מזה אחרי כמה זמן..היו שתי שנות שרקדו ביחד ואחת מהן נכנסה בי כזה עם הגב ועלתה עליי עם העקב שלה(די כאב) אז לחשתי לה באוזן את יודעת את יכולה לבוא אליי מפנים את לא צריכה להתבייש משהו כזה אני לא זוכר בדיוק ואז היא הסתובבה ודחפה אותי כזה כאילו לך לא ניסיתי גם עוד פעם כי לא היה נראה שיצא משהו ממנה..אני לא יודע למה אבל זה פשוט נראה לי מוזר לבוא למישהו וסתם להגיד לה "היי" כאילו אנחנו באמצע מועדון אני צריך משהו יותר טוב מזה לרוב אני מתחיל לזרום עם הבחורה בריקוד אם היא כבר רוקדת מה שמקל ואז מתפתחת שיחה אבל אם היא על הבר אז אני לפעמים אומר משפטים כמו של ילד למה את לבד לא יודע פשוט לא עולה לי משהו שיראה עקיף משהו שיתאגר את הבחורה. אני גם לא יכול לבוא לבחורה שיובת על הבר ויש רק מוזיקה אני בקושי שומע את עצמי ולשאול את דעתה על משהו כאילו זה לא ילך אני יגיד ואז היא "מה" "מה" כאילו זה לא יעבוד..תנו לי טיפים איך להתחיל בקטנה במועדון ואז לזרום..אגב זה לא שיש לי בעיה אני נראה ממש טוב כמו שאתם אומרים שיש לכם את הדירוג של 1-10 אז אני בין 8.5 ל10 אם זה עוזר..