כול הסיפור התחיל בערב שתינו והיו בחורות והגעתי למצב שחבר שלי יושב על ספסל ומישהי לידו (כול מי ששתה כולל אני מסטול באותו זמן) ואמר לי לשבת איתם ולאותה בחורה יש דעות קדומות עלי היא לא מכירה אותי ביכלל אז הוא אמר בו שבת איתנו וישבי לידו כי אני יודע לגבי הדעות שלה בקיצור הוא מר שאני פנוי והיא פנויה והיא קמ כאילו אני לא שווה את הדיבור שלה ואני היתעצבנתי באותו רגע ואמרתי שהיא לא שווה את הטחורים בתחת שלי (אני לי פשוט יצאנו לי ולעוד 2 לדבר על זה לא יודע איך) בקיצור היא גם היתעצבנה וזהרקה מילים שאני מכוער ואמרתי לה שתיראה את הגוף המכוער שיש לה (יש לה גוף מעוות) בקיצור עברו איזה שעתיים וירדה לי הסאטלה והלכתי לכולם והיא ועוד כמה בנות היו שמה בקיצור ניפתחה השיחה לא זוכר איך ויצא לנו וויכוח ובווכיוח היא כול הזמן אמרה יענו אני מכוער ודברים בסיגנון ואני אמרתי לה כמה דברים שלמדתי מפה (פורום פיק אפ) שכול האנשים שווים (שהיא לא שווה יותר ממני ואני לא יותר ממנה) שגבר לא צריך להיות חתיך כדי להתחיל עם בחורה אבל בחורה צריכה להיות כוסית כדי שיתחילו איתה בקיצור כול הוויכוח על זה ועוד דברים שוליים וניגמר בזה שהשפלתי אותה
עכשיו למה אני רושם את זה פה ביגלל שבפורום הזה העלתם לי את הביטחון (והשתייה העלתה לי גם כדי להוריד את זה מהלב אבל מפה גיבשתי דעה סופית) ועזרתם לי לגבש דעה שאף אחת לא יותר טובה ממני ואם בחורה חושבת שהיא יותר טובה ממני להשפיל אותה לא משנה אם אני רוצה לזיין או לא

ציטוט ההודעה