ככה הלכתי לאיזה חבר לעבודה..הייתה לי מטרה #close עם העובדת שם..לפני שהגעתי עשיתי חימום שאלתי איזה 15 איש שאלות סתם לחדד את האינטרקציה..
קיצור באתי כדי לקנות משהו משם..וישבתי שם עם החברים מחוץ למקום..
שאחד מהם הוא סוג של ווינג שלי...
חיכיתי שהיא תצא לכיוון ופתחתי איתה (שאלתי את הדעה שלה על משהו היא לא זרמה אמרה כן ועוד 3 מילים ככה ונכנסה חח..)...אחרי כמה דקות היא יצאה עוד פעם..אמרתי לה משהו ואז ניסיתי לעשות לה קסם היא צחקה ולא שיתפה פעולה ונכנסה שוב...בקיצור שיחקה איתי..
אחר כך ישבנו אני והווינג בחוץ לבד...היא יצאה לדבר בפלאפון הוא הלך ואני גם התעסקתי במשהו(שלא יראה כאילו שאני מחכה לה)חיכיתי שהיא תסיים עשיתי משהו של קינו+נג עליה..דיברנו והייתה נוחות סבבה והתעניינתי בה אבל לא מספיק בשביל לבקש את הפלאפון שלה...לא קיבלתי שום סימן משיכה..ולא יצרתי שום קינו..הייתי קצת מתוח עם שפת גוף סגורה..היא נכנסה שוב(חזרה לעבודה)..
חיכיתי שם עם החבר ואחרי זה נכנסתי פעמיים אליה נגעתי בה אמרתי לה בואי רגע החוצה..היא הייתה כאילו באמצע עבודה..לא עזר.
הכל היה לחוץ ..היא כל שנייה הייתה צריכה לחזור לעבודה..ואני רציתי לסגור וללכת..לא הצלחתי לגמור את הסט והתחלתי כל פעם עד לאמצע וזה נעצר..
אחרי זה היא הלכה למכולת הלכתי גם ..באמצע עצרתי אותה אמרתי לה שאני צריך ללכת ושלא הספקנו כל כך לדבר..ואם אפשר תפלאפון שלה...היא אמרה לא יודעת.ואז אמרה שאני יקח את הפלאפון שלה מהחבר..(בדיוק אבא שלה יצא מהרכב לכוון שלנו אולי יש קשר חח)והלכה הלכתי אחריה כמה צעדים-פה הייתה טעות גדולה זה היה בשפת גוף כאילו אני רודף אחריה..אמרתי לה אנחנו לא הולכים להתחתן וזה בסדר..הייתי צריך לסגור פה ולהגיד לה טוב אני יקח ביי
בקיצור סט שרוף או שיש סיכוי?
אני רוצה לקחת את הפלאפון שלה וקצת להחזיר לה על הפאקינג קרוב רחוק שקרה לי פה..
בכל זאת אני הדבר הכי טוב שיכול להכנס לה לחיים(ככה אלפא אמור לחשוב לא?)

)
ציטוט ההודעה

Iverson