תקשיבו היום אני יוצא למועדון פעם רישונה מאז שאתחלתי לילמוד פקאפ אני לא יוצא במכוון לאתחיל עם בנות אני יוצא עם חברים קיצר עם יש לכם טיפים להביא לי יעזור לי רצח![]()
תקשיבו היום אני יוצא למועדון פעם רישונה מאז שאתחלתי לילמוד פקאפ אני לא יוצא במכוון לאתחיל עם בנות אני יוצא עם חברים קיצר עם יש לכם טיפים להביא לי יעזור לי רצח![]()
|
|
תמיד תראה שאתה נהנה אל תיהיה מדוכא תעיז להתחיל עם בנות זה לא שהם יזכרו אותך אחרי זה
תשתמש בהרבה קינו ובהצלחה בחור :]
אהמ אהמשמעו אני לא חושב שהפורום הזה מיותר בכלל לא אבל זה דיי מטומטם אתם יודעים זה כולה בנות אני משתגע איזה רחוק אנשים הולכים פה עם כל המושגים האלה וכל זה זה כולה בן אדם כמוך רק במין השני ותאמינו לי שהם חרמניות והם רוצות את זה בדיוק כמוכם אז מה כל הקטע הזה של התרגילים וזה פשוט לא להתבייש בטחון עצמי וקצת להראות טוב וזהו באמת שמישו יסביר לי כי אני איבדתי אותכם ממזמן מה זה השטויות האלה עוד מעט יהיה מדריכים איך להשתין ולאכול . זה סהכ בנות
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
טיפים
תתחיל עם בחורותעוד בדרך למועדון לשבור תקרח .
תתחיל עם בחורות מחוץ למועדון (פני הכניסה או איפה שקונים כרטיס או משלמים ) כי אחר כך אתה תראה אותן ויהיה לך קל יור\תר לדבר איתן לרקוד איתן , הן לא יסרבו לבחור שדיברו איתו לפני כמה רגעים .
שאתה רוקד ברחבה שים לב מי עושה לך עיינים גש ותרקוד אחרי כמה זמן נסה להוציא אותה מהרחבה.
והכי חשוב ת-ה-נ-ה!!!!!!!
אלה כל הטיפים שאתה צריך גיסנו !
בהצלחה !
היה אל הפנים הלכתי ל10 בחורות ומי כולם קיבלתי תחיה על הפנים אין שם באמת מקום לעסות פקאפ כי אתה לא יכול לדבר מרוב הרעש קיצר לא נורא יש פעם הבא
אבל אני מחזיק מעצמי למרות שקיבלתי 9 דחיות הלכתי וניסיתי שוב
ככה לומדים סחתיין גבר
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
אני ילמד יותר פקאפ אני קורא את הספר של מיסטרי אני ילמד אותו ויצא שוב
נערך לאחרונה על ידי ssaa; 28-02-2010 בשעה 13:58.
*דחיה
ואל תתייאש בחור , גם אני יצאתי אתמול ולא היה משהו
צריך פשוט לא לשים יותר מדי זין אחי