Iphone 4G
אפל, בואו נודה בזה תמיד הייתה קידמת העיצוב הטנולוגי בעולם אם לא בשנותיה הראשונות אז קצת מאוחר יותר. כן מוצריה יקרים, נישתיים משהו, לא מתאימים לכל אחד, מצד שני כל אחד היה רוצה איזה MAC Pro אצלו בבית להשוויץ בו. ואז בשנת 2007 היא כובשת את עולם הסלולר עם האייפון שהפך לחלוץ המכשירים עם מסכי המגע. היום קשה מאוד להתחרות עם ההצלחה שלו - מחקר חדש של חברת Game Developers Research קובע כי פלטפורמת האייפון הינה הפופולרית ביותר בקרב המפתחים, יותר מאשר זו של נינטנדו או סוני. הביקוש לאייפון יצר מצב שבו כ-19% מכלל המפתחים בעולם, מפתחים אפליקציות לאייפון ולאייפוד טאץ'. זהו מספר כפול ממספר המפתחים לכל אחת מהפלטפורמות האחרות.
אבל לא על זה באתי לדבר איתכם, באתי לדבר איתכם על המכשיר המדהים שהולך לצאת באביב, כלומר עוד חודשיים ועל התכונות העיקריות לדעתי הולכות להופיע באייפון החדש ואף לדון בזה איתכם כדי לשמוע מה אתם חושבים.
חומרה:
מסך - 4 אינצ' ומעלה
מעבד - SnapDragon 1GHz
מעבד גרפי - ישאר אותו דבר לדעתי, יכול שלא אבל לא שמעתי על משהו אחר.
ראם ורום - תמיד יש מקום לשיפור אבל אני לא בטוח לגבי מה שאפל הולכים לעשות לגבי זה, בכל מקרה עם המעבד הגרפי הנוכחי לא צריך להוסיף עוד ראם.
מצלמה קידמית לשיחות ווידאו.
פלאש למצלמה ואולי מצלמת 5 מגה פיקסל.
תוכנה:
תמיכה בפלאש ומולטי-טאסקינג שחייבים להכלל במכשיר!
אני מקווה שתיהיה מערכת הפעלה יותר מתוחכמת, שתיהיה יותר ידידותית, יותר יעילה. לדוג' אפשר לשפר את מסך הנעילה ולהוסיף לו קיצורים להודעות חדשות, שיחות שלא נענו, אימיילים וכד' כמו שעשו HTC בווינדוס מוביל ואנדרויד.
עיצוב:
בעניין הזה הייתי רוצה לראות שינוי בסוג החומרים שמהם עשוי ההחלק האחורי באייפון. הרבה אנשים אמרו שהוא מרגיש "פלסטיקי" יחסית לדורות 1G ו-2G שאצלם היה חלק אחורי מתכתי עם טקסטורת נברשת ברזל מה שנתן לאייפון תחושה מאוד איכותית כשאוחזים את המכשיר ביד. יהיה מאוד נחמד עם יהיה משהו דומה בדור החדש, (אולי כמו של ה-iPad).
כמובן יותר דק יותר נחמד
למי שיש משהו להוסיף או שאולי הוא חושב על תכונה שונה על שהולכת להיות במכשיר, מוזמן לכתוב אותה פה. לבסוף אני יסכם את הדעות של המגיבים לכדי רעיון אחד כללי, ויהיה נחמד עם הנושא ישאר נעוץ עד לזמן ההשקה עצמה. יהיה מאוד מעניין לראות עד כמה ההיינו קרובים לחיזוי המכשיר!
בהצלחה!
אני רוצה להדגיש שזה הוכן ונכתב ע"י
DXvision
קרדיט ענק לבחור !

ציטוט ההודעה