לאחר שנשמע הצלצול לסוף ההפסקה , צעדתי יחד עם שלי לכיוון הכיתה , בעוד היא מקפצת ושרה שירי פורים . שלי תמיד הייתה ילדה קופצנית , היפראקטיבית כמו שאומרים . עיניה הירוקות תמיד נצצו במין שמחת חיים , וצחוקה היה ארוך ומתגלגל , כזה שמושך אחריו עוד אנשים צוחקים . אני ושלי היינו ההפך הגמור , היא הייתה כזאת שמחה ואופטימית , ואני הייתי יותר דיכאונית ופסימית . כזאת שמתרחקת מהחברה , קשה לי להיות עם הרבה אנשים ביחד , לא כל כך משתלבת .
"חן יא שמן !" שלי צעקה אל אחד מחבריה מתנועת הנוער , כמובן שאני לא הייתי חלק מהתנועה , הרי אני לא מתחברת לאנשים במהירות .
חגי נפנף אל שלי והיא רצה במהירות אל הכיתה וקראה לליאור , "חן פה ! " היא צעקה .
המורה הסתכלה על שלי בבוז , נגעלת מההתפרצות של שלי .
"המורה אני .. שניה .. " ליאור בקושי סיימה את המשפט בעוד היא יוצאת במהירות מהכיתה .
ליאור , אחת האנשים היותר קרובים אלי , אני מספרת לה הכול , וכך גם היא . יצא לי כמה פעמים לבכות בחיקה . אנחנו רוב הזמן ביחד , כשיוצא . בבית הספר , או בבית שלי .
נכנסתי אל הכיתה , אין לי מה לעשות עם החן הזה , אני לא מכירה אותו .
התיישבתי מאחור הבטתי על ילדי הכיתה , לכל אחד אוזניים שונות . לחושן היו אוזני חתול על ראשה , לרועי היו אוזני עכבר על ראשו , למאי היו אוזניים של מיקי מאוס , לקארין היו אוזניים של נמר וכך הלאה . אווירת החג הייתה באוויר כל השבוע . אתמול כולם לבשו פיג'מות , שלשום היה יום הכובעים המצחיקים , לפניו כל אחד היה עם משקפיים צבעוניות והיום היה יום אוזני חיות . מחר כבר יגיע פורים , אני עדיין בהחלטה קשה למה להתחפש . לא שיש לי הרבה אופציות .
הפורים הזה ממש גיבש את הכיתה , אנחנו שרים בשיעור , שירי פורים , כך שחצי מהשיעור לא לומדים , ובחצי השני מנסים לשיר אבל המורה מאיימת שהיא תקרא למנהלת .

ציטוט ההודעה
F.c Maccabi Haifa