כותרת.
כותרת.
|
|
לא. גם מסקס בכוס אתה נחשב לא בתול.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אחי לא כתוב לך בתעודת זהות בתול.
אני לא מאמין שגבר אי פעם נחשב בתול,כי אין פה שום אינדיקטור.
בחורה יכולה להיות בתולה כי יש לה מה שנקרא "קרום בתולין" שנקרע בזמן חדירה ואז אפשר לדעת אם היא בתולה או לא.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
כן אבל עדיין יש את האחוז הקטן הזה
בתול= אחד שלא קיים יחסי מין
בתולה = אחת שלא קיימה יחסי מין
יש הגדרה יותר ברורה?
עכשיו, כל אחד מגדיר לעצמו אם X נחשב ליחסי מין ואם Y נחשב ליחסי מין, אבל זו ההגדרה.
את האמת ?! אין כזה דבר בתול!!
בתורה רשום "בתולה" אך ורק זה, פתאום ניהיה גם בתול .
ולפי התורה לא קיים , לא נברא, המוסג שגבר נקרא "בתול"
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
theidan הכל רשום בתורה בצורה מרומזת או גלויה תלוי רק איפה אתה מסתכל אבל כל מה שיש היום וכל מה שיהיה רשום בתורה ובתורה שבעל פה...
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
רשום הכל תחפש בגוגל אתרים שעוסקים בזה באטרף לא תמצא כלום כולם פה ילדים
אלברט איינשטיין
יש מפורש ויש מרומז כמו שאמרתי וכמובן שלא תמצא את המילה קונדום אתה תמצא אותה בצורה מרומזת או אפילו בצורה נסתרת, אולי בקטע שבו מדברים על ניאוף, קיום יחסי מין עם אמצעי מניעה נקרא ניאוף, הבנת?
בתול זה אחד שלא קיים יחסי מין .