מחר אני הולך לקנות אייפוד , איזה סוג כדאי לי לקנות ? [ אני רוצה סוג שכשאני מכבה ת'מכשיר הפריצה לא תתבטל לי .
מחר אני הולך לקנות אייפוד , איזה סוג כדאי לי לקנות ? [ אני רוצה סוג שכשאני מכבה ת'מכשיר הפריצה לא תתבטל לי .
|
|
ככה אם אתה רוצה שאתה מכבה תמכשיר הפריצה לא תתבטל אתה חייב לקנות אייפוד טאץ דור 2 שהוא לא גירסה MC מה שדי חבל לקנות מהחנות כאילו חדש.. באמת חבל אחי עדיף שתיקנה את ה 3G בתקווה שהוא לא גירסה 3.1.3 למרות שאני כמעט בטוח שהוא לא ופשוט שתמכבה המכשיר ללחוץ על תוכנה פשוט מאוד זה לוקח 3 דקות והמכשיר חוזר לחיים ללא בעיות.
מה לא הבנת! אם אתה רוצה שהפריצה לא תתקע תמכשיר שאתה מכבה אותו קנה דור שני ומטה במודם MB. אבל אני לא ממליץ לקנות דור שני כבר זה ישן קנה את הדור השלישי ופשוט שהוא ניכבה אתה מחבר למחשב לוחץ על תוכנה וזה מסתר לך. אז אני ממליץ ללכת על דור שלישי! הבנת?
בקיצור הכי זה לא מתכבה מקסימום עם נגמרה לך הסוללה אז הוא מתחיל להגיד באיזה עשר אחוז שאין עוד הרבה סוללה ואז אתה מכבה אותו כיבוי עדין , ועם הוא נכבה לך אתה פשוט מכניס אותו למחשב לוחץ על כפתור אחד פשוט של הבלאק ריין על הכפתור רשום " Make it mine " אתה לוחץ מופיע התמונה של הגיי הזה ( Geohot ) מחכה חצי דקה ואתה נהנה מהאייפוד פרוץ מחדש עם כל מה שהיה לך לפני זה הכול .
יש עוד שאלות ? אפשר לנעול את האשכול ?
מוכר הזמנות לטורנט לייץ'
קונה משתמש/גיפט למשחק sanctum
תיקנה אייפוד טאץ דור 3
היום זה הדגמים של ה 32 גיגה וה64 גיגה
אל תקשיב למוכרים שיגידו לך שה8 גיגה זה דור 3 כי זה לא
ובקרוב מאוד תצא פריצה לאייפוד 3G שלא תמחק שמכבים את האייפוד ויש כבר סרטונים שההאקרים הוציאו שהם מוכיחים שיש להם את הפריצה הם רק צריכים לשחרר אותה
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C