פורסם ראיון נוסף עם המפיק בריאן פיטרסון:
השבוע חוזר מטאלו, שעם כל הדברים שקרו לאחרונה, זה נחשב דבר טוב. איזה תפקיד יש לו במסע של קלארק?
הוא חוזר בצורה שונה, למעשה אולי תגלו שאתם בעדו בסוף הפרק. כשקלארק מושפע מקריפטונייט אדום ויוצר בריתות לא טובות, רק אדם אחד יכול להחזיר אותו למצב הרגיל- מטאלו.
זה עיתוי מסקרן לערב שוב את הקריפטונייט האדום.
אכן, במיוחד כשחבריו של קלארק לא כנים איתו.
זו אחת העלילות הכי מסובכות שהיו בסדרה. האם זו הייתה תמיד התכנית שלכם להכניס את "שח-מט" לסיפור של קלארק והקנדורים?
החלטנו על כך כשהכנסנו אותם ב"צדק מוחלט". לאמנדה וולר ו"שח-מט" יש מטרה ברורה, והם היחידים שגורמים לקלארק לפתח נאמנות כלפי הקנדורים, כיוון שהוא רוצה להגן על אנשיו מהסוכנות הממשלתית שצדה אותם. מבחינתי, היה נהדר להכנסי אותם לתכנית בזמן הזה.
אני תוהה האם קלארק יחבור עם זוד נגד "שח-מט", או יעזור ל"שח-מט" עם הקנדורים.
זו השאלה שרצינו להעלות. הפרקים שבהם באמת רואים את זה הם "שדרוג" ו"קורבן".
משהו שתפס את תשומת לבי בפרק שעבר היה שאמנדה ביקשה מאחד משומריה לבדוק את התיקים הרפואיים של טס. זה משהו שאנחנו צריכים לשים לב אליו?
אה-הא! מדהים שעלית על זה. זה נחשף ב"קורבן".
רגע, יש תינוק של זוד וטס שמתקרב?
אני לא אענה על זה, אבל יש משהו, קטן, שיוצא מזה (סצינה עם וולר)
חוץ ממה שברור, מה החשיבות של כך שקלואי מגלה על הכוחות של זוד בפרק של שבוע הבא? האם זו העובדה שקלארק לא סיפר לה?
האמון בין קלואי וקלארק היה נושא עיקרי העונה, וזה גם מגיע לשיא במהלך הפרקים האחרונים.
בפעם האחרונה שדיברנו, ציינת הפתעות שיהיו לקלארק ולויס. יש היום מעריצים שחושבים שפרידה היא אחת מהן.
טוב, לאחר הסוף של "בריחה", כשלויס נשבעה אמונים ל"טשטוש", אליו הייתה כה מסורה...העובדה שהיא מסתירה את עבודתה איתו מקלארק פוגעת במערכת היחסים שלהם.
בנוגע לרומנטיקה, האם שקלתם את היתורונות והחסרונות של זיווגם של אוליבר וקלואי?
לא ממש שקלנו חסרונות, כי מבחינתנו קלואי עברה הרבה מבחינה רגשית עם האנשים שאהבה, ובאמת הרגיש שמישהו במצבה ירצה חבר שכיף להיות איתו, ללא קשר מחייב, בלי כל הקטע של רומנטיקה. אבל כשאין התחיבויות, העניינים תמיד מסתבכים, ויהיו תגליות מעניינות על מערכת היחסים הזאת..
האם נפגוש מישהו לראשונה בפרקים הקרובים?
נפגוש את מקסוול לורד, שמגלם את המלך השחור של "שח-מט", ניגוד למלכה הלבנה של וולר והמלכה האדומה המסתורית, שראינו קצת ממנה בסוף של הפרק "שח-מט".
באחד הפרומואים נראה שקלואי מרדימה את לויס. אני לא יודע איך היא תוכל לצאת מזה. האם נארה את זה כמוצדק?
מה שאני אוהב בסדרה שלנו זה שהתנהגות של כל דמות מוצדקת אם מסתכלים מנקודת המבט שלה. מבחינתי, הפעולות של קלואי מאוד מוצדקות, אך עדיין יהיו להם תוצאות. הדמויות שלנו ישלמו על המעשים שלהם-לא משנה כמה טובות היו הכוונת שלהם- בסוף העונה.
קלארק יודע על המטרות של "שח-מט", והשבוע הוא מגלה על הכוחות של זוד. האם זו הכנה לעימות מרובה-משתתפים בסוף העונה?
למעשה אנחנו סוגרים חלק מהקצוות בפרק 21. בכל אחד מהפרקים הקרובים ניסינו לפתור חלק מהדילמה שצצה בחייו של קלארק, כך שפרק הסיום הוא לא רק רגעי שיא, אלא גם יש רגע לנשום.
יש שמועה שקלארק מקבל חבילה מסתורית בסוף העונה. יש לך משהו לומר על זה?
אני יכול רק לאשר את השמועה הזאת.
אם עונה 10 אכן תהיה האחרונה, האם ה CW תכריז על כך, כך שהיא תקודם בהתאם?
אנחנו עובדים מאוד צמוד עם ה CW ו WB, כך שזו תהיה החלטה שנקבל ביחד. אם זה יהיה המקרה, לדעתי בהחלט נפעל בהתאם. אבל היינו יכולים להכריז על כך לפני שנים, ותראה איפה אנחנו, עונה 10..

ציטוט ההודעה