אני אוהב את שניהם באותה מידה.
מה איתכם ?
אני אוהב את שניהם באותה מידה.
מה איתכם ?
-מנהל מוזיקה כללית,אלקטרונית ואנימה ומנגה לשעבר.-
|
|
רוק שולט!!!!
רוק זה סגנון מאוד מאוד מגוון שאני אוהב כמעט את כל הרבדים שלו חוץ מכמה ג'אנרים חדשים כמו פאנק רוק והסגנון הזה כמו של הקילרס שאין לי מושג איך קוראים לו.
מזרחית אני לא אוהב את השירה אין לי בעיה עם נעימות מזרחיות כמו ההתחלה של "סטטיסטיקה" של הדג נחש או כמו הפתיח של עספור, אבל אני לא אוהב 99% בערך ממה שנקרא מזרחית.
נערך לאחרונה על ידי subwave; 25-04-2010 בשעה 18:26.
רוק ומטאל.
בשביל מה דיכאון כל היום לבכות..חחח
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
מזרחית
אני מצטער שאני מגיב שוב אבל זה דיון אז אני חושב שמותר אבל כל אלה שאמרו פה מזרחית לא כל כך מבינים במוזיקה אני בטוח שהם כולם ערסים צעצוע או (צעצועים) לא יודע איך להגיד את זה....
לא צריך להגיב דברים כאלה יאיר !
זה יכול לגרום רק לריב.:\
אני לא רוצה ריבים בפורום,מה כ"כ קשה לשתף את מה שאתם חושבים(לא להגיד במובן הרע)..במקום להגיד דברים לא במקום,תזרקו מילה נחמדה או משהו..
זה שאתה\אתם "שונאים" מזרחית לא אומר שמי ששומע מזרחית הוא ערס צעצוע..
זה מאוד מעליב,ויאיר לא ציפתי את זה ממך.![]()
אצלי בכללי ראפ והיפ הופ. אבל בין זה לזה אולי רוק כי מזרחית חוזר על עצמו בכל שיר.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
אדיר צודק אני מצטער (בימיוחד אם פגעתי בך אישית) זה למה אני אוהב אותך כבן אדם משקיע לא דופק חשבון לאף אחד! תמשיך כך אלוואי הייתי כמוך! וסטורמי אתה מכיר אותי שאתה מדבר? זה שמידי פעם אני מגיב בפורום את דעתי במוזיקה לא אומר הרבה... ואם ממידע כל כך "דל" אתה מסיק את המסקנות שלך אז פשוט חבל לבזבז זמן על וויכוח איתך....
חח שטויות יאיר וחברים לא לריב לי פה אה ?
יאיר תחבר לאייסי !
נערך לאחרונה על ידי iCrazy; 26-04-2010 בשעה 22:19.