אני חייב לומר לפני שאני אתחיל לדווח, ציפיתי ליותר מיום האהבה שאני אצליח להשיג אבל תאמת שלא התעסקתי בזה יותר מידי אז אלא ביותר להנות מהאירוע עם הבנות שאני מכיר וגם עם החברים טוב אז ככה.
היינו כמה חברים באירוע של הקוקה קולה והיה מטורף לאאלה, רקדתי עם בנות היה מצחיק הבנות אהבו את האנרגיות שלי ושל חברים שלי והאמתי שכולנו היינו די סתומים אבל אנחנו אנשים שיודעים לזוז טוב בריקודים.
חבר שלי א' - הוא טוב בפיק אפ והוא עשה שטיות בנות צחקו והוא די זה שהוביל אותנו והכרנו הרבה בנות אבל לא סגרנו כלום אחרי כמה זמן אני הצעתי לעשות קעקוע ותאמת שלא ידעתי שז ימשוך תשומת לב ככה. בנות באו אלי פתאום והוזיזו לי את החולצה (עשיתי בוב מארלי על החזה)
ואמרו לי וואי אני אוהב אותו וזה וזה היה נושא שיחה שאחת מהם סגרנו מספרים רק שיצאתי בקטע הזה די מפגר כי המשכתי את הפיק אפ יותר מידי ואמרתי לה בצחוק שאני מסרב להביא לה את הפלא שלי והיא די נעלבה מיזה. לא נורא אבל בשורה התחתונה יש לנו פייסובקים ופלאפונים וכל היום הזה היה ממש טוב והכרנו הרבה בנות ועכשיו התחלתי יותר להבין כמה חשוב זה השיטה הטווסית שמושכת את צומת הלב.

דבר אחרון- הבנתי שהי מהפורום עוד אנשים מפורום ואני חושב שאולי כדי שנעשה סימן הכיר שנדע שאנחנו מפה. כמו שמסתרי אמר לעשות קעקוע של לב בשורש כף היד אז בואו אנחנו נעשה ציור של לב בשורש כף היד מה אתם אומרים?