קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מעבר ליער -Over the Hedge
    על ידי Haim בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 16-11-2008, 20:37
  2. מעבר ליער / Over The Hedg - תרגום עברי מובנה - איכות TC
    על ידי ElaDLeeV בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-07-2008, 23:52
  3. מעבר ליער על פאב מהיר
    על ידי מתיתיהו בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 28-07-2007, 22:04
  4. מעבר ליער / Over the Hedge
    על ידי מתיתיהו בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-07-2006, 06:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

פיקאפ מעבר לבחורות

ברירת מחדל פיקאפ מעבר לבחורות

איך אתם משתמשים או השתמשתם בפיקאפ בנושאים אחרים שהם לא בחורות? זאת אומרת עם אנשים וזה תנו דוגמאות זה יהיה טוב

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

פיקאפ זה הכל,זה משפיע לך על כל תחומי החיים,בדרך שבה אתה מדבר עם אנשים,בדרך שאנשים רואים אותך(אם אתה אלפא).
    למשל אני יודע שחבר שלי שהוא חזק בתחום,המפקדים בצבא אהבו אותו ונתנו לו אפטרים חופשי,כי הם ראו אותו כמישהו שצריך לתת לו כבוד,הוא היה מנהיג.
    גם בעבודה זה יכול לעזור לך בכך שמנהלים יאהבו אותך ויביאו לך משמרות טובות וכו.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

התחום שפיקאפ הכי מזכיר הוא מכירות (זו הסיבה הראשונית שעניין אותי התחום של תקשורת בין אישית), אבל יש לאנשים שמתעסקים בפיקאפ בסכ"ה דיי הרבה "הטבות" שלא קשורות לסקס נטו, להסתובב עם חבורה של בנות שנראות טוב פותח הרבה דלתות...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מקסים
    לייקים
    3
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    העץ נותן צל גם לאדם הבא לכרותו

זה עוזר לך גם במישור האישי. [התמודדות עם בעיות ואף בעיות נפשיות]

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

עבודה, סתם ברחוב, צבא, חנויות וכו'.
    לא חסר.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

קודם כל,בחורות סביבך,מעלה לך את הערך החברתי בכל מקום,אנשים חברים ואפילו בחורות אחרות תופסות ממך,אנשים מעריכים אותך,יש לך חברים,אתה יכול להחליט מה לעשות במצבים חברתיים.

דבר שני,ביטחון עצמי,אתה יכול לעשות הרבה מאוד דברים שלא הרשת לעצמך לעשות בעבר,אתה יכול לשכנע אנשים לגבי דברים,השיחה שלך עם כל אדם הרבה יותר מרתקת,אתה גורם להם להיפתח בפניך הרבה יותר ולאהוב אותך הרבה יותר,אתה מעניין ולכן הם ינסו לעניין אותך,והם יתעניינו בך.

אם אתה רוצה דוגמאות מחיי היום יום,למשל בצבא אם אתה רוצה להוריד פרופיל,אתה יותר משכנע
    אם אתה רוצה להוציא ג' ,הסיכוי שלך גדל פי 20
    אם אתה רוצה לשכנע את הבוס לתת לך העלה
    אם אתה נקלע למצב לחץ אתה תדע איך להתמודד
    אם אתה רוצה להתקבל לעבודה יותר קל לך בראיון

יש עוד אלפי דברים אבל זה כל מה שעולה לי לראש כרגע.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אם אתה רוצה דוגמאות מחיי היום יום,למשל בצבא אם אתה רוצה להוריד פרופיל,אתה יותר משכנע
    אם אתה רוצה להוציא ג' ,הסיכוי שלך גדל פי 20
    אם אתה רוצה לשכנע את הבוס לתת לך העלה
    אם אתה נקלע למצב לחץ אתה תדע איך להתמודד
    אם אתה רוצה להתקבל לעבודה יותר קל לך בראיון
    אני מקבל את כל שאר הדברים שאמרת, אבל אתם חיים בסרט חברים.

ביטחון עצמי ויכולות שכנוע לא נמצאים באותה הקטגוריה. זה שאתה מתחיל עם הרבה בנות לא הופך אותך לג'יימס בונד.

יש דברים שמי שיש לו יכולות שכנוע (איש מכירות מנוסה\מישהו מתעסק בNLP בצורה יומיומית\דמגוגים טבעיים) יכולים לקחת איתם לפיקאפ, אבל זה לא עובד ההפך. צדקת בהתחלה, עם כל השאר קצת הגזמתם.

פיקאפ לוקח קצת מהכל, יש פה אנשים שנהיו מאוד מוצלחים בלהתחיל עם בנות ולא יודעים אפילו טיפה על מכירות ושכנוע...

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אני מקבל את כל שאר הדברים שאמרת, אבל אתם חיים בסרט חברים.

ביטחון עצמי ויכולות שכנוע לא נמצאים באותה הקטגוריה. זה שאתה מתחיל עם הרבה בנות לא הופך אותך לג'יימס בונד.

יש דברים שמי שיש לו יכולות שכנוע (איש מכירות מנוסה\מישהו מתעסק בNLP בצורה יומיומית\דמגוגים טבעיים) יכולים לקחת איתם לפיקאפ, אבל זה לא עובד ההפך. צדקת בהתחלה, עם כל השאר קצת הגזמתם.

פיקאפ לוקח קצת מהכל, יש פה אנשים שנהיו מאוד מוצלחים בלהתחיל עם בנות ולא יודעים אפילו טיפה על מכירות ושכנוע...

NLP זה חלק גדול מפיקאפ,גם כן יכולת שכנוע (לשכנע אותה להתנשק\לבוא איתך ולעזוב את חברה שלה\לשכב איתך) אתה מבין איך לעשות את הדברים האלו ומי שרוצה להתקדם יותר יכול לקרוא בנושא וללמוד את כל הכלים ,פיקאפ זה עולם רחב.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

א'- NLP זה לא חלק גדול מפיקאפ, פיקאפ לוקח חלק מאוד קטן מNLP ומנצל אותו. לצורך העניין מיסטרי לא נוגע בתחום כמעט בכלל בשיטה שלו.
    ב'- יצרים מיניים הם חלק מהמערכת הביולגית שלנו, בפיקאפ בונים על העובדה שהרגשות שלנו בנויים כדי שכן נשכב בסופו של דבר (בגלל זה קינו נכון יגרום לבחורה להרטיב, וקשר עין יבנה מתח מיני, ו"משיכה זו לא בחירה"). תכלס? אין שום חלק מהמערכת שלך שאומר שאם תהיה "אלפא" הרופא ייתן לך יותר גימלים, או שמישהו ירצה לקנות ממך יותר.

כישורים אחרים. עקרונות דומים, אבל הכישורים אחרים הם אחרים.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ואוא למה כל דבר שאנשים אומרים אז תמיד מישהו יתווכח או יתקן אתם סתם מבלבלים תבנאדם
    מה שתמיד יהיה טוב גם אצל בנות זה שבGAME שלך תמיד תהיה כאילו מנוסה בתחום אם זה בנות או משהו אחר זה נראה טוב ויסמכו עליך יותר עם תשחק אותה מנוסה בתחום ולא תגיד דברים טיפשיים שאתה לא יודע

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

א'- NLP זה לא חלק גדול מפיקאפ, פיקאפ לוקח חלק מאוד קטן מNLP ומנצל אותו. לצורך העניין מיסטרי לא נוגע בתחום כמעט בכלל בשיטה שלו.
    ב'- יצרים מיניים הם חלק מהמערכת הביולגית שלנו, בפיקאפ בונים על העובדה שהרגשות שלנו בנויים כדי שכן נשכב בסופו של דבר (בגלל זה קינו נכון יגרום לבחורה להרטיב, וקשר עין יבנה מתח מיני, ו"משיכה זו לא בחירה"). תכלס? אין שום חלק מהמערכת שלך שאומר שאם תהיה "אלפא" הרופא ייתן לך יותר גימלים, או שמישהו ירצה לקנות ממך יותר.

כישורים אחרים. עקרונות דומים, אבל הכישורים אחרים הם אחרים.
    אתה מדבר על פיקאפ כאילו זה תחום מוגדר עם גבולות ברורים..וזה לא !
    אם אני רוצה ללמוד עכשיו שנתיים NLP ולהיות תותח ולהשליך את זה על פיקאפ אני יכול,NLP זה בערך מה שנמרוד הראל עושה,גורם לאנשים לחשוב ולהתנהג כמו שהוא רוצה שהם יתנהגו ויחשבו,נכון ? הוא גם קוסם.

קח לדוגמא את מיסטרי,הוא גם קוסם...ואתה יכול לראות שהרבה מהחומר שלו קשור לעובדה שהוא קוסם...הוא מכניס את זה לסיפורים,הוא משתמש בזה כפתיח,הוא משתמש בטריקים של קוסמים כדי להתקדם משם לקינו...בקיצור מה שאני מנסה לומר זה שאתה היחידי שקובע איפה הגבולות של הפיקאפ ולאן אתה רוצה לקחת את זה...
    מיסטרי רצה לקחת את הקסם ולהכניס את זה למשיכה בפיקאפ,אני רוצה לעשות אותו דבר אבל עם הרבה יותר תחומים,זה הכול.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אתה טועה. אם אתה יודע NLP (או רוצה ללמוד NLP) אתה מוסיף לזה את הפיקאפ. לא ההפך.
    פיקאפ הוא נושא קטן מאוד, ומאוד מוגבל (עפ"י הגדרה "אומנות הפיתוי" - הוא מלמד אותך להצליח עם נשים).

כמה עובדות סתם בשביל ידע כללי:
    1- ברוב המקרים בקסמים של נמרוד הראל לא מופעל NLP, כמו גם אצל מיסטרי ודרן בראון בכבודו ובעצמו. הם בעצמם הודו שיש הרבה יותר "טריק" בקסמים שלהם מNLP. ושכל הנושא של הפסיכולוגיה נועד להגביר מכירות ולעשות שואו (מה לעשות פחות ופחות אנשים קונים את זה שיש לאנשים אחרים כוחות קסמים). אבל לא נכנס לזה.

2- הקסמים של מיסטרי הם רוטינות כמו כל דבר אחר, Love systems פעם לימדו רק להשתמש ברוטינות וטכניקות מ NLP בשביל לגרום לבחורות להרגיש קשר יותר עמוק אליהם. זה לא אומר שהבוגרים של Love systems ידעו NLP, הם פשוט ידעו כמה טכניקות מNLP שהם יכלו להכניס לפיקאפ.

3- הדבר הראשון שמלמדים אותך בNLP זה שאתה לא יכול לגרום למישהו לעשות משהו שהוא לא רוצה, מה שמוביל אותי שוב לנקודה שאומרת...

אתם חיים בסרט.
    הפיקאפ לא יהפוך אותך למכונת שכנוע או ייתן לך יכולת על לשלוט על החיים שלך. יהפוך אותך לבן אדם יותר חברותי (ומשם בלי ספק ליותר הצלחה עם אנשים בכלליות), אבל ממש לא לאחד שאומר משהו וכולם אומרים אמן. אני מכיר מספיק חבר'ה שיודעים להתחיל עם בנות והם לא יכולים לעשות כלום עם החיים שלהם.

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אתה טועה. אם אתה יודע NLP (או רוצה ללמוד NLP) אתה מוסיף לזה את הפיקאפ. לא ההפך.
    פיקאפ הוא נושא קטן מאוד, ומאוד מוגבל (עפ"י הגדרה "אומנות הפיתוי" - הוא מלמד אותך להצליח עם נשים).

כמה עובדות סתם בשביל ידע כללי:
    1- ברוב המקרים בקסמים של נמרוד הראל לא מופעל NLP, כמו גם אצל מיסטרי ודרן בראון בכבודו ובעצמו. הם בעצמם הודו שיש הרבה יותר "טריק" בקסמים שלהם מNLP. ושכל הנושא של הפסיכולוגיה נועד להגביר מכירות ולעשות שואו (מה לעשות פחות ופחות אנשים קונים את זה שיש לאנשים אחרים כוחות קסמים). אבל לא נכנס לזה.

2- הקסמים של מיסטרי הם רוטינות כמו כל דבר אחר, Love systems פעם לימדו רק להשתמש ברוטינות וטכניקות מ NLP בשביל לגרום לבחורות להרגיש קשר יותר עמוק אליהם. זה לא אומר שהבוגרים של Love systems ידעו NLP, הם פשוט ידעו כמה טכניקות מNLP שהם יכלו להכניס לפיקאפ.

3- הדבר הראשון שמלמדים אותך בNLP זה שאתה לא יכול לגרום למישהו לעשות משהו שהוא לא רוצה, מה שמוביל אותי שוב לנקודה שאומרת...

אתם חיים בסרט.
    הפיקאפ לא יהפוך אותך למכונת שכנוע או ייתן לך יכולת על לשלוט על החיים שלך. יהפוך אותך לבן אדם יותר חברותי (ומשם בלי ספק ליותר הצלחה עם אנשים בכלליות), אבל ממש לא לאחד שאומר משהו וכולם אומרים אמן. אני מכיר מספיק חבר'ה שיודעים להתחיל עם בנות והם לא יכולים לעשות כלום עם החיים שלהם.
    שוב ,הבעיה היא שאתה מדבר פה בעובדות,אני מבין בדיוק מה אתה מנסה לומר,שיש דברים ב NLP שלא קשורים בכלל לפיקאפ.
    אבל אם תיהיה יצירתי ותשמש במה שאתה לומד ומה שאתה אוהב ותשליך את זה על פיקאפ,זה ישפר לך את הגיים בכמה רמות.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

נו, אמרת את זה בעצמך עכשיו, אתה משליך את זה על הפיקאפ, הפיקאפ עצמו לא נותן לך את הכלים האלה.
    אם אני אוהב לצייר ויש לי רוטינה של ציור דיוקן של הבחורה בצורה מצחיקה זה כי אני אוהב את זה, אבל הפיקאפ לא יילמד אותי לצייר אם זה לא משהו שלמדתי בלי קשר.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect