....
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 13:25.
|
|
הייתי ממליץ לך לחכות לפחות לגיל 15
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מגיל 15 אחשלי ושום דבר חיצוני לא משנה! רק טיפוח צריך (לא להסריח, להראות שאתה משקיע בעצמך..)
בקיצור מגיל 15 תקרא את החומר ותבין
כמו שהאחרים אמרו לך כאן,
תתחיל מגיל 15 תילך תלמד דבר או שניים,
ותעוף לשטח וזהו...
בהצלחה
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 13:21.
תבין,
פיקאפ לא תלוי בכלל (אולי אם אתה נראה חננה אחושרמ**ה אז אולי כן) במראה שלך, זה השפת גוף, המילים והטון שאתה מדבר בו.
אני אישית מכיר חבר, אתיופי, שהולך לו לא רע בכלל בפיקאפ.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 13:22.
שום מזל אתיופים אחלה של עם חולה עליכם אין לך מה להתביייש!
המלצה חמה- תשכך מכל מה שקשור לפיק-אפ עד גיל 15. לך תהנה מהחיים שלך עכשיו בתור ילד.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
די לזיין תשכל ותנו לילד להתחיל להנות.
אני מכיר מישו שהתחיל לעבור שינוי כבר בגיל 14 וכיום הוא בן 15. תהיו בטוחים שהוא מזיין יותר ממכם ומכל החברים שלכם. (;
הוא גם אקס של האקסית האחרונה שלי שהיא בת 17 וחצי כיום (וזה הישג שלא יבייש אף פיקאפר). ככה שהבנאדם לא מחרטט - ראיתי תהצלחות שלו.
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 13:23.
ניראה כמו ספאם...
קודם כל אין לזה גיל,בכל מקרה יקח לך כמה שנים עד שתיהיה ממש אבל ממש טוב,אז כנראה שכמה שיותר מוקדם ככה יותר טוב.
בנוסף,יש בפיקאפ דברים שיעזרו לך בחיים ובעיקר בבצפר ,איך להגיב כשחברים צוחקים עליך כל הזמן ולצאת מזה בצורה טובה ,להכיר אנשים חדשים ובכללי ליהנות.
נכון,זה שאתה בן 11 מונע ממך כרגע 80% מכל הפיקאפ,אבל אם תתחיל עכשיו,כשתגדל זה יבוא לך כל כך בטבעיות שאתה תיהנה מהחיים הרבה יותר וכל החברים שלך יקנאו בך.
דבר שני,אלא אם כן הבחורה גזענית אני לא רואה איך העובדה שאתה אתיופי אמורה להפריע לך,ת'אמת שאני מכיר הרבה בחורות שאוהבות את זה.
נערך לאחרונה על ידי snopkin; 08-05-2010 בשעה 22:26.