הקבוצה של אלי רבי השלימה מהפך אדיר בסדרה ורשמה ניצחון שלישי רצוף עם 81:86 שהשאיר אותה בליגה. רבע אחרון אדיר של ג'סטין דנטמון מחק יום קליעות משוגע של ג'ון שארפר ושלח את החבורה של יניב בורגר ללאומית. רבי: "זה יותר מתוק מאליפויות וגביעים"
תמיד צריך להאמין. דברים ברוח זו, בוודאי, אמר אלי רבי לשחקני הפועל עפולה אחרי ההפסד במשחק השני בסדרת הפלייאוף התחתון של ליגת ווינר שקבע 0:2 לעירוני ר"ג.
השחקנים שמעו והפנימו. הערב (א') הם השלימו ניצחון שלישי רצוף, הפעם 81:86, שקבע 2:3 אדיר לעפולה בסדרה והישרדות מדהימה בליגת העל. על הדרך, רשמה הקבוצה של רבי היסטוריה וחזרו, לראשונה בישראל, מפיגור 2:0. ר"ג, שרשמה עונה נוראית, יורדת לליגה הלאומית, במידה כמובן ושתי העולות מליגת המשנה יחליטו להצטרף לליגה הבכירה בסופו של דבר.
הרבה מתח, כדורסל מהיר ומשוגע והמון הקרבה ראינו היום באולם בעפולה. הקבוצה המקומית פתחה מצוין, כשהיא מציגה את סטפון ברדפורד במיטבו, אבל החבורה של יניב בורגר חזרו לתמונה הרבה בזכות יום קליעה אדיר של ג'ון שארפר וברנדון יואינג מעבר לקשת. אלא שבדיוק כשנראה היה שהאורחים משלימים מהפך שיציל אותם מירידה, הצליח ג'סטין דנטמון לסחוט עוד קצת אנרגיה ועם רבע אחרון ענק השאיר את עפולה בליגת ווינר.
"אני עשרים שנה בכדורסל ולהישאר בליגה זה יותר מתוק מאליפויות וגביעים", אמר בסיום אלי רבי, מאמן עפולה. "זה אחד ההישגים היותר גדולים שלי. עברה שנה קשה ואני המאושר באדם. אני לא יודע מה יהיה מחר. רציתי להשאיר את הקבוצה ואני סותם את הפה כל העונה. הייתה עונה מסיוט ועד למטה מזה, אבל החבר'ה הראו אופי. לשמחתי לא הרמנו ידיים".
קרדיט ל NRG
![]()

ציטוט ההודעה