איך אני יכול לבקש אישור לגדל זקן בסדיר?
סיימתי היום טירונות ואין לי זקן כרגע, ובסדיר אני רוצה להתחיל לגדל. אני לא דתי ואין לי בעיות רפואיות. מה אני יכול לעשות בקשר לזה? שמעתי שאפשר פשוט לבקש אישור זקן.. זה עד כדי כך פשוט?
איך אני יכול לבקש אישור לגדל זקן בסדיר?
סיימתי היום טירונות ואין לי זקן כרגע, ובסדיר אני רוצה להתחיל לגדל. אני לא דתי ואין לי בעיות רפואיות. מה אני יכול לעשות בקשר לזה? שמעתי שאפשר פשוט לבקש אישור זקן.. זה עד כדי כך פשוט?
|
|
איפה אתה משרת?
בתור לוחם, טיפה בעייתי כי אתה צריך אישור של סא"ל (או רנ"ג בתפקיד רס"ר), והמג"דים לא חותמים על כל שטות.
בתור ג'ובניק, פשוט תלך למי שאחראי על המשמעת אצלכם ותבקש, הוא יחתום...
בכל מקום צריך אישור של סא"ל, וזה הכל תלוי ביחידה אם מאשרים בקלות או לא.
אצלי מאשרים בקלות ולדוגמא, ומצד שני אני מכיר אנשים בבסיסים פתוחים שבלי אישור מרופא\רב צבאי לא יקבלו פטור.
בעקרון זה לא כזה בעיה להוציא פטור זקן.. אני הלכתי לרב הוא חתם לי ואז המג"ד שלי חתם לי.
אתה יכול ללכת לרב היחידה עם כיפה ולנסות להוציא חתימה ממנו או פשוט ללכת לרופא ולהגיד לו פשוט שאתה מתגלח זה שורף לך בעור או לחתוך את עצמך מעט וברגע שהוא יראה הוא יתן לך פטור.. היותר בעייתי במקרה הזה שהפטורים הרפואים הם זמניים מחודש וגג עד שלושה חודשים.
ישנם יחידות שנותנים רצון חופשי וישנם יחידות שלא נותנים, אצלנו נכון לעכשיו לא נותנים על רצון חופשי.. ככה החליט המג"ד וככה יהיה.
לא פשוט אבל אפשרי...
לי התמזל המזל והייתי בגימלים 10 ימים בזמן הטירונות וסופחתי לרם 2
כשהלכתי לרופא בצריפין, אזרח עובד צה"ל ביקשתי ממנו בלי קשר פטור זקן.
הוא לא ידע אפילו איך כותבים את זה וכתב לי פטור מגילוח קבוע
משטרה צבאית עצרה אותי הראתי לה והיא אישרה וגם הרופא והרסר בבסיס.
הדרך הקלה ביותר להוציא גימלים זה כאבים בשן בינה, היה לי אחד שהוציא כל שבועיים גימלים לשלושה ימים
אבל זה לא מספיק כדי להיות מסופח לרם 2
בכל מקרה בהצלחה עם זה, וגם עם לא תצליח תמיד יש את ספירת העומר
ממ אני לא חושב שאתה יכל כבר היית צריך להצהיר על זה כבר מתי שהתגייסת לפי דעתי
להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638
"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)
לא רואה סיבה להקפיץ!!