קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-01-2012, 18:45
  2. [דיון] מלך פרס מחריב את העולם כולו
    על ידי kfir4u2 בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-03-2010, 14:22
  3. [כתבה] פרס: גרעין אירני הוא איום על העולם כולו
    על ידי DarkDevil בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-01-2010, 23:15
  4. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 11-01-2006, 23:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

"העולם כולו זה משחק"

משתמש ותיק האוואטר של Funy
    שם פרטי
    איציק
    לייקים
    10
    נקודות
    119
    משפט מחץ
    לא איציק , אי'זו

ברירת מחדל "העולם כולו זה משחק"

"העולם כולו זה משחק"

יצאנו לשוחח עם עידו הרטוגזון, שניסה לפתח "משחק מחשב קיומי", חושב שמשחקים הם חלק מהאבולוציה ורואה את תפקידו של הגיימר כמשיח טכנולוגי

"אוהב טכנולוגיה, שונא טכנולוגיה". הרטוגזון
    צילום : גוני ריסקין

אם העולם הוא משחק מחשב אחד גדול, בעוד אלוהים הוא מעין מתכנת-על, אז עידו הרטוגזון הוא כנראה הגרסה המודרנית של משה רבינו. מצד אחד מדובר בחוקר טכנולוגיה רציני, בתוכנית למדע, טכנולוגיה וחברה באוניברסיטת בר אילן, ומצד שני, הוא עומד מאחורי מספר פרויקטים פסיכדליים ברשת, שניסו להביא את הגאולה. אם אתם מחפשים קורס יוטיוב ל"מאסטרים אינטרגלקטים" או מעוניינים ב"מפלגה להרחבת התודעה הישראלית", מצאתם את האדם הנכון.

הרטוגזון עוסק בחיבורים בין טכנולוגיה ומיסטיקה, עליהם ניתן לקרוא בספרו 'טכנומיסטיקה'. בספר תמצאו בין השאר פרקים על קונג-פו טכנומיסטי, שומרי מסך מקודשים ומשחקי מחשב ואבולוציה. זה הזמן לשמוע מה הוא חושב על מבחר נושאים, שאמנם לא עומדים על סדר היום הציבורי, אך בהחלט מעסיקים את האישיות הכי רוחנית בנוף הטכנולוגי של ישראל.

פרסום

בידור אינטראקטיבי

"מדיה שמעבירה את הצרכן מעמדה של צרכנות פסיבית של מידע, למקום שמשלב יצרנות וצרכנות תוכן, מה שחלק קוראים לו פרוסומר או קונדיוסר (יצרכן). במקום להשען אחורה מול טלוויזיה, אנחנו מתחילים לרכון קדימה ולשלוט ביקום הוירטואלי."

טכנומיסטיקה

"אמנות השימוש בטכנולוגיה, המבוססת על הרעיון שהטכנולוגיה מעצבת את התודעה שלנו. הטכנומיסטיקה מלמדת להבין את האופנים שטכנולוגיה מעצבת אותנו, להפסיק להגיב לאירועים טכנולוגיים בצורה אוטומטית וללמוד לשלוט בתודעה שלנו כמו באקולייזר, בעזרת שימוש מודע בטכנולוגיה."

Spore

"אחד המשחקים השאפתניים אי פעם. משחק בעל מימדים קוסמיים, שחושף את שלל התגלגלויותיה של התודעה בזמן האבולוציה, מרמת התא ועד הציביליזציה הגלקטית. קניתי אותו, שיחקתי בו והרגשתי על בשרי שאני יצור שהולך ומתפתח לאורך האבולוציה, ושאני עדיין אותו יסוד חיים אחד, לא משנה דרך איזה צורות חיים אני עובר בדרך. לצערי לא הספקתי להגיע לרמות המתקדמות משום שצריך זמן בשביל לשחק, וזה לצערי אחד מהדברים שאין לי."

האינטרנט

"המכונה האחת, הכינוס המוחלט כל הטכנולוגיות והתודעות על פני הכוכב. תינוק בעל ממדים פלנטריים שכולנו מגדלים ומטפחים אותו, שכל גאדג'ט שמחובר אליו מהכיס שלנו הוא נוירון במוח שלו ושלאף אחד עדיין אין מושג מה הוא יעשה כשהוא יהיה גדול."

הגיימר כמשיח

"חזון רוחני על המקום שהגיימריות מובילה אותנו. הגיימר/האקר, שבילה את החיים שלו בעולמות וירטואלים, שהבין שהעולם כולו זה משחק, ושהיקום כולו הוא קוד שניתן לעצב אותו איך שרוצים, מפסיק לקבל את המציאות כדבר נתון ומתחיל להתעסק בקוד הבסיס של העולם. זה שהקבלה מדברת עליו. זה מה שקורה לניאו במטריקס."

מפלגת הגאולה

"מפלגה הרחבת תודעה לאומית שרצה במקביל לבחירות 2009 ב"בחירות הפנימיות", שזה הבחירות שאנחנו עושים בתוך התודעה שלנו בכל רגע ורגע, ובעצם הבחירות החשובות באמת."

אי הקופים

"תמיד הייתי גרוע בקווסטים אבל הם גם תמיד הקסימו אותי. סדרת 'אי הקופים' הייתה האהובה עלי בתור ילד, בין השאר בגלל שהיא לא הלחיצה, כמו סדרות המשחקים של סיירה, שם היית עלול למות כל רגע וגם בגלל ההומור והצבעוניות. אי הקופים היה עולם מתוק והוא נתן לי יותר מכל משחק אחר את החוויה רבת העוצמה הזו של כניסה לתוך עולם אחר. בתור ילד הוא אפשר לי להרגיש שאני פיראט וזה אחד הזכרונות המתוקים ביותר שיש לי מהילדות."

הרחבת התודעה

"לימוד נמשך ואינסופי של ראיה: להעשיר כל הזמן את התודעה שלנו כך שתכיל בתפיסתה עוד ועוד מימדים של היקום חסר הקץ הזה (ותמיד יש עוד) בהתאם לאמירתו של ג.ב.ס. האלדיין. 'היקום לא רק מוזר יותר משאנחנו מדמיינים לעצמנו. היקום מוזר יותר משאנחנו מסוגלים לדמיין לעצמנו'."

2010

"השנה להתחיל לחיות באמת. שוב!"

גיימר

"אתר שתומך בקהילת המשחקים והשחקנים הישראלית ושמפרנס עיתונאים כמוך שמוכנים להסתכל על משחקים כמשהו שיש לו גם משמעויות תרבותיות, פסיכולוגיות ואפילו פילוסופיות. כן יירבו."

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    למה? לא,למה אתה חושב שזה מעניין אותי?

אחלה תמונות דיון טוב!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,917 | הודעות: 8,150,499 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect