ברוכית הבאים לתגובת הפירסום של שרת האיון הראשון מסוגו בישראל. כמו שהרבה פה רואים, יש הרבה פירסומים על שרתים ישראלים בין היתר גם השרת שלנו פורסם מספר פעמיים כגירסאת בטה ועכשיו אנחנו פותחים את השרת לגמרי בפרסום רשמי זה .
לכן, כמה מהמוחות החזקים של יוצרי השרתים הישראליים של איון ישבו והחליטו שבשביל
שלא יהיה כמה שרתים של איון שכל שרת קיים בו 5 עד 10 שחקנים, נעשה שרת אחד ישראלי אמיתי עם כל האופציות, בלי באגים, כל המשימות, בלי בעיות, חזק חסר פינגים ויציב, שפעיל 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע
שיהיה פשוט שרת לכל דבר, ישראלי, כיפי והכי חשוב פעיל ומלא שחקנים שבסך הכל רוצים קצת להנות מהזמן חופש שיש להם בבית.
______________________________________________________________________ ________________
השרת פעיל כבר לא מעט זמן ואנחנו תמיד עובדים ומשפרים אותו, ביחד עם שאר השחקנים שנותנים טיפים, אנחנו המנהלים מקבלים כל עצה ומקשיבים לכל שחקן ושחקן על מנת ליעל את השרת כמה שאפשר ולדאוג לכם השחקנים
לחווית משחק הרבה יותר טובה מאשר כל שרת אחר שיציעו לכם. ולכן אנחנו ממליצים בחום להצטרף עוד היום לשרת שלנו ולהנות.
______________________________________________________________________ ________________
אז מה יש לנו בשרת ? :
• גרסא 1.5.1.10 - מסונכרנת
• Legion System - מחודשת!
• Abyss - פעיל
• Crafting - פעיל
• פאץ עברית למשחק - פעיל
• יותר מ 50 Campign Quests !
• יותר מ 400 Game Quests !
• בוסים בכל האיזורים
• הרבה הרבה איוונטים נוסעי פרסים שמתקיים כמה פעמים בשבוע על ידי מנהלי המשחק
כמו בכל שרת פרטי, רייטים (RATES) של השרת משתנים, ובאיון ישראל. בשביל שיהיה קהילה מעניינת ומאתגרת יותר משאר השרתים, החלטנו כמעט ולא להעלות או להוריד בכלל את הרייטים ולתת לכם רצף ארוך ומהנה של השרת :
• 3X Quests Exp
• 4X Single Exp
• 2X Party Exp
• 2X Item Drops Rate
• 2X Crafting / Gathering Rate
• 2X Kinah Rate
• 4X Abyss Points
אז למה כן איון ישראל ולא כל שרת ישראלי אחר?
כי אני חושב שאיאפשר למצוא שרת יותר טוב מהשרת הזה, ומי שקרא את כל הפרסום ולא הסכים איתי עדיין, כנראה לא מבין כל כך את מהות המשחק הזה. הקדימו והרשמו כבר היום! אותי תוכלו למצוא במשחק על השם Dapanji \ Majastic
וליצור קשר איתנו דרך כל האתרים \ שרתים הבאים :
• אתר האיון דרך הפייסבוק שלנו שמה אפשר להגיב להציע ולהתעניין :
http://www.facebook.com/pages/Aion-I...687725?ref=ts/
• וונטרילו גירסא 2.1 : 212.143.230.135 : 1212
• ערוץ במירק של קוויקנט : #AION.il
• עידכונים שותפים בטוויטר : http://twitter.com/AionIL
• וכמובן באתר שלנו www.aion-il.co.il
למי שקשה להוריד \ להתחבר יש מערכת פורומים עם תשובות והכל, ודרך הכי קלה להתחבר היא לעקוב אחרי ההוראות בלשונית ה CONNECT שנמצאת באמצע האתר למעלה.
משחק מהנה שיהיה. צוות Aion - Israel
אני לא אדמיין!! אבל מי שישחק ישלח לי הודעה ואני יביא לכם קצת כסף ויצרף אותכם לגילד שלי!
הניק שלי: Homeless
כרגע מקום ראשון בשרת רמה 3X