קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

מרחק לגיטימי לקשר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מרחק לגיטימי לקשר

בדיוק חוזר ממועדון נחמד דרומית לרחובות, בדרך כלל שאני במקומות כאלה (מרחק של 40 דקות נסיעה) אני לא טורח יותר מידי להתחיל וליזום, מה גם שיומולדת לחבר, אז היינו מלא חברה ובעיקר בכוונה להנות.

אבל מבטי הצטלבו עם בחורה נחמדה, HB9, חייכה לי, חייכתי לה, ובזה זה נגמר, לא רציתי להתחיל ליזום שם, גם לא נעים, מול איזה 5 חברים וכל החברות שלהם.

בדרך החוצה פגשתי אותה שוב, עוד פעם מבטים רצח, קיצר לא רציתי לצאת עם הרגשה של הומו מהערב, אז פתחתי וסגרתי מספר.

אבל הבעיה -

היא גרה במרחק של שעה נסיעה + - ממני, למרות שיש לי רכב, ובסופי שבוע יש לי אפילו רכב של ההורים, עם דלק חינם, אבל זה לגיטימי?
    הבחורה HB9, וממש סבבה בנוסף להיותה כוסית (לפחות משיחה ראשונית).

היא עדיין בצבא, ככה שזה קשר לסופי שבוע בלבד לפחות עד שהיא משתחררת (כמה חודשים ככה), האם זה לגיטימי לנסות להתחיל קשר כזה?

גם ככה הנסיעות הארוכות שמות אותך במצב לא נעים, בעיקר בהתחלה, שאתה נוסע אליה, שריפת שעתיים מהיום רק על הלוך חזור.

אני מצפה לתגובות עד אחר הצהריים שאני מתעורר צריך לתכנן את מוצ"ש...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חמי
    לייקים
    4
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Train Hard Go PRO!!

אז תסגרו על מקום באמצע!!!11 מה הבעיה תסגרו על מקום שהוא חצי שעה דרך וזהו  

יש יתרונות לקשר רחוק.
    אחרי שעובר קצת זמן , כבר אין טעם לנהוג הביתה שאחרי שאתה אצלה עד 4 בבוקר. ( או להפך)
    תבין בעצמך.

ציטוט נכתב במקור על ידי Armageddon2 צפיה בהודעה
    אז תסגרו על מקום באמצע!!!11 מה הבעיה תסגרו על מקום שהוא חצי שעה דרך וזהו  
    אי אפשר את כל הקשר לנהל באמצע ..

לדעתי אחי אם אתה חושב שהיא שווה את זה תן לזה ניסיון כמו שאמרו פה לקשר רחוק יש יתרונות ויש חסרונות כמו בכל דבר אחר

בקיצור אחי זה תלוי בך אני הייתי אמור זרום איזה פעם פעמיים לשם תראה איך הולכים העניינים ואז תחליט אל תפסול מראש.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

אם אתה חושב שכדאי אז תיסע תראה מה הולך אל תלך במיוחד בשבילה תמצא איזה מקום לבלות ליתר בטחון או שתלך עם חברים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כל האקסיות שלי כמעט+הבחורה שאני כרגע רוצה+ יותר מחצי מהאנשים שאני מכיר היו רחוקים ממני.

זה לא הרג אותי. :]

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

קצת לא קשור לפיקאפ, אבל בתור מישהו עם קצת יותר נסיון במערכות יחסים תן לי להגיד לך שקשר של יותר מ20 דקות נסיעה באוטו זה קשר רע. בעיקר לפני שיש לשני הצדדים רשיונות ורכבים זמינים.

קשרים מרחוק נוטים להפוך להרגל שבו אתה לא מכיר באמת את הבת זוג והיא לא מכירה באמת אותך, על כל ההרגלים והשטויות. אי אפשר להכיר אחד את השני מסופ"ש פה סופ"ש שם...

גם חבל על הכסף של הנסיעות.
    תמצא מישהי קרובה אליך, תשכב עם מי שאתה רוצה, אבל קשר רק עם מישהי שקרובה אליך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    קצת לא קשור לפיקאפ, אבל בתור מישהו עם קצת יותר נסיון במערכות יחסים תן לי להגיד לך שקשר של יותר מ20 דקות נסיעה באוטו זה קשר רע. בעיקר לפני שיש לשני הצדדים רשיונות ורכבים זמינים.

קשרים מרחוק נוטים להפוך להרגל שבו אתה לא מכיר באמת את הבת זוג והיא לא מכירה באמת אותך, על כל ההרגלים והשטויות. אי אפשר להכיר אחד את השני מסופ"ש פה סופ"ש שם...

גם חבל על הכסף של הנסיעות.
    תמצא מישהי קרובה אליך, תשכב עם מי שאתה רוצה, אבל קשר רק עם מישהי שקרובה אליך.
    בתור מישהוא שעבר כבר מספר מערכות יחסים עם בנות רחוקות, אני יודע שזה סרט, אבל מרחק כזה עוד לא היה לי (יש לי בית בצפון ובמרכז, לא בדרום), למרות ששום מערכת יחסים לא נהרגה בגלל זה, אף אחת לא הייתה בריאה יותר מידי, למרות שכל עוד זה מרחק בר נסיעה, זה אפשרי לפי דעתי, רק חבל על הכסף, למרות שרכב זמין יש, ופיאט פונטו זה חסכוני רצח, זה עדיין 30 שקל כל כיוון.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מערכות יחסים מרחוק נוטות להמשיך הרבה יותר זמן ממה שהן שוות (במערכת יחסים של חודש התראתם אולי 4-8 ימים?) וגם הריבים הרבה פחות רציניים ואמיתיים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect