קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון תדמית] שייטת 13
    על ידי Haviv בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-07-2007, 14:45
  2. סרט תדמית על אז"מ כל ה שרצית לדעת על אז"מ
    על ידי Jason בפורום תעופה אזרחית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-06-2007, 09:43
  3. סרטון תדמית לישראל שהכנתי..
    על ידי nissanel בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-08-2006, 21:01
  4. תדמית
    על ידי ACM בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28-03-2006, 01:01
  5. בעיה- שינוי תדמית
    על ידי Woody Boy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 25-03-2006, 14:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

תדמית..

ברירת מחדל תדמית..

ככה אני כרגע מוצא את עצמי בדילמה איזה תדמית כדאי לי לאמץ..

יש לי שתי סוגים של תדמיות :

- הבחור השקט והציני מאוד.. יודע לצחוק ולהצחיק, אבל רוב היום לא מחייך ונראה רציני.. כל מילה שניה שלי לא תהיה ברצינות, למרות שאני נראה ככה.. בדיעבד האישיות הזאת מאוד מצחיקה, מבלבלת ולהסתובב איתה זאת חוויה אחושרמוטה, היא מקרינה ביטחון עצמי אבל מי שלא מכיר אותי יכול לחשוב שאני אנטיפט..

- הבחור הצוחק והנלהב.. כשאני כזה אני נוטה יותר להתחבר עם אנשים חדשים.. גם במקרה הזה אני טיפוס מצחיק אבל לא בציניות שלי אלא בהתלהבות..מי שלא מכיר אותי ירצה להכיר אותי, אבל זה לא יהיה מפתיע כמו באישיות הקודמת, וזה עלול להמאס ולחפור לחלק מהאנשים..

השאלה איזה מהדמויות כדאי לי לאמץ, בהנחה שזה על מנת למשוך נשים..
    איזה דמות יותר מושכת?
    בסופו של דבר ממה שקורה בשטח עד עכשיו, בנות יותר צוחקות ומתרשמות מהבחור הרציני, אבל זה לא ממש עוזר לי להכיר בנות חדשות..

וואלה תשמעו שמבט אחורה אפשר לקחת אותי לאברבנל על כזאת הודעה באמאשלי נאי נשמע כמו סכיזופרן..
    אבל אני באמת שואל חח
    " ארדוף אויבי ואשיגם, ולא אשוב עד כלותם"

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לפי הגישה שלך, אתה רוצה למשוך בחורות לפי משהו שאתה לא.
    אז האפשרויות הן:
    א. הבחורה תבין שאתה זיוף ותתרחק ממך
    ב. הבחורה תאהב את הזיוף שלך, תהיה איתך בקשר, אחרי תקופה מסויימת תגלה שזה זיוף ותנתק איתך קשר(תמיד בסוף מגלים את האמת על הבנאדם)

זה מה שאתה רוצה שיקרה?
    כי אם לא, אני מציע שתהיה הכי אמיתי וכנה.
    בוגר קורס "אומנות הפיתוי".
    מסנג'ר darke1@windowslive.com

את הנקודה שלך אני מבין, ומסכים איתה..

אבל שתי התדמיות זה בעצם אני.. זה לא משהו שאימצתי מאחרים.. זה שתי תדמיות שהמצבי רוח שלי המציאו..
    נערך לאחרונה על ידי Xgev; 30-05-2010 בשעה 00:50.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מהבחינה הזאת תמיד עדיף להיות החברותי, השמח, וזה שעושה את הרעש.
    בוגר קורס "אומנות הפיתוי".
    מסנג'ר darke1@windowslive.com

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

תלוי, דווקא כשמדובר בפיקאפ, הבחור החברותי זה הטיפוס שיכול לפתוח סטים, לחבר בין סטים שונים, להסתובב במקום ולגרום לכולם לחייך כשהוא ניגש אליהם. הבחור הרציני יותר הוא בדיוק אותו הבחור, רק שהוא כבר בנה משיכה ברמה מסויימת, הציג ערך חברתי ובודד את הבחורה, ועכשיו הוא מראה פן אחר שלו, שהוא יותר רציני, מפתיע, עמוק.

אין פה בעיה לפי דעתי, תהיה מי שאתה, ועם קצת סטייט קונטרול אתה תיהיה בסדר גמור...

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

תודה שפתחת את האשכול.

אתה יודע מה אני מציע? תפתח תדמית חדשה. את התדמית ה"משולבת". עזוב את כל הדברים הללו ותתחיל לפתח אישיות שתאהב. לחפור? בעיה של אחרים לא מתאים להם שלא ידברו איתך.
    תבחר את ההתנהגות שלך בכל סיטואציה. אל תפחד להיות משהו שאנשים כביכול לא יאהבו. אנשים נמשכים לכוח ועוצמה. אם תהיה אתה תפגין כוח ועוצמה(בהנחה שזה מה שאתה רוצה..כי לא כולם ככה).

בוא ואספר לך כמה דברים עליי.
    היתה תקופה שחשבתי שלהיות קשוח, קר לב זה מגניב. טעיתי. למה? אמנם נשים נמשכו אליי אבל זה לא קידם אותי לשום מקום..אני הרי קשוח ואסור לי להתחבר יותר מידי לאנשים.
    היתה תקופה שכל הזמן הייתי עסוק בלצבור SP שבדיעבד, אני יודע שהתנהגתי כמו מפגר וילד בן 10(וכל זה למרות שידעתי שזה לא אני). גם זה, מצחיק וחברותי(ומזויף) אבל בתכלס זה לא עובד.

מה עכשיו? אני. אם יש לי משהו על הלב. אני אומר אותו(כזה אני, פרובוקטיבי). ובתכלס, מיום ליום אני הופך להיות האדם שאני רוצה להיות.
    עדיין יש לי חילוקי דעות עם עצמי אבל זה חלק מהתהליך.

מקווה שעזרתי
    המשך לימוד נעים ולילה טוב!
    נערך לאחרונה על ידי Novice; 30-05-2010 בשעה 02:42.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תדמית אחת לכל מקום זה כזה מעפן.

אין כמו גיוון.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

קודם כל אתה לא צריך לזייף את מי שאתה...אלא להציב לך מטרה לשנות את האופי שלך לסוג האדם שאתה רוצה להיות ועם הזמן להפוך לכזה.

דבר שני,האדם המתלהב והחברותי הוא סוג האדם שמתחיל יותר עם בחורות,אבל בסופו של דבר (בדרך כלל) הופך לידיד...בניגוד לכך,האדם הציני הוא זה שמשיג את הבחורה,אבל האופי שלו מונע ממנו לגשת אליהן.

מה שזה אומר,שצריך לדעת לתמרן בין סוג ההתנהגות שלך...ולאו דווקא רק בין שני האישיות האלו,אלא להתאים את עצמך למצב שבו אתה נמצא.
    אתה צריך ללמוד להיות חברותי,ללמוד להיות אדיש גם כשאתה לא רוצה ואתה מתלהב מהבחורה...ובנוסף ללמוד להיות כל הדברים האלו שמושכים את הבחורה,אבל אני מזכיר שוב,ללמוד להיות כזה,לא לזייף את זה.

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    קודם כל אתה לא צריך לזייף את מי שאתה...אלא להציב לך מטרה לשנות את האופי שלך לסוג האדם שאתה רוצה להיות ועם הזמן להפוך לכזה.

דבר שני,האדם המתלהב והחברותי הוא סוג האדם שמתחיל יותר עם בחורות,אבל בסופו של דבר (בדרך כלל) הופך לידיד...בניגוד לכך,האדם הציני הוא זה שמשיג את הבחורה,אבל האופי שלו מונע ממנו לגשת אליהן.

מה שזה אומר,שצריך לדעת לתמרן בין סוג ההתנהגות שלך...ולאו דווקא רק בין שני האישיות האלו,אלא להתאים את עצמך למצב שבו אתה נמצא.
    אתה צריך ללמוד להיות חברותי,ללמוד להיות אדיש גם כשאתה לא רוצה ואתה מתלהב מהבחורה...ובנוסף ללמוד להיות כל הדברים האלו שמושכים את הבחורה,אבל אני מזכיר שוב,ללמוד להיות כזה,לא לזייף את זה.
    לא יודע אם קראת את מה שכתבתי לבחור הקודם, אבל זה לא דברים שאימצתי מאחרים.. אלה שתי דפוסי התנהגות שלאט לאט נוצרו אצלי בהתאם למצבי רוח..

עכשיו הבעיה שלי כמו שאמרת, שהאישיות הצינית באמת מושכת יותר, אבל זה מונע ממני לגשת לבנות..
    האישיות החברותית פותחת לי הרבה אופציות, אבל באמת בסופו של דבר אני נהפך להיות ידיד..

עכשיו לא לגמרי הבנתי מה אתה מתכוון שאתה אומר לתמרן..
    להיות חברותי בשלבי ההיכרות, ואח"כ להיות אדיש?

זה יוצר בעיה, כי בד"כ יוצא שגם לחברים שלי אני אדיש וציני מתוך דרך התנהגות.. ככה אני.. ההתנהגות הזאת מקרינה גם על כל השאר ורואים שאני אדיש, ובגלל זה אם אני יפנה לדבר עם בנות שכבר יודעות שאני פחות או יותר בנאדם כזה, והן פתאום יראו בנאדם חברותי?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect