השאלה שלי זה אם אני פותח סט בפתיח ישיר ואני אומר לה וואי את חמודה אני רוצה להכיר אותך , אתה לא בעצם נותן לה את השליטה כי בעצם הראתה שאתה מעוניין בה לפני שהיא בך ...
השאלה שלי זה אם אני פותח סט בפתיח ישיר ואני אומר לה וואי את חמודה אני רוצה להכיר אותך , אתה לא בעצם נותן לה את השליטה כי בעצם הראתה שאתה מעוניין בה לפני שהיא בך ...
|
|
מה שאמרת לא קשור בכלל לפתיח ישיר.
מספיק "היי", לא צריך להרעיף עליה שבחים ומחמאות.
נכון, זה כל הרעיון, אם הפתיח עובד אתה חוסך מלא זמן, כי שני הצדדים מעוניינים, מצד שני הוא הפתיח עם הסיכון ההכי גבוהה, כי היא צריכה לשפוט אותך לפי הרושם הראשוני שלה (שפת גוף, צורת לבוש, יופי, וכדומה)
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
במקום לעשות דבר מורכב - פשט אותו!!!!!!
דווקא פתיח ישיר יכול להיות הרבה יותר פשוט, אין לך משיכה ואין לך qualification
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אני אתן לך, לפתוח האשכול ולכולם עצה. יותר נכון מטלה.
בלי לחץ, כשתהיו במקום אחר בארץ, רחוק מהבית שלכם, תנסו לפתוח ב -"היי, איך קוראים לך?"
אתה מוזמן לעשות את זה עם תחתונים ועגיל בקרחת, ועדיין תקבל תשובה חיובית, בכ-ל המקרים.
אתה מאוד תופתע לדעת כמה בחורות ימשיכו ללכת..
(רמז:-יותר מדי עם מדובר בHB'S8-10)
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
לא חושב שהן ימשיכו ללכת, אתה יכול "לעצור" אותן בשפת הגוף שלך, ברגע שמישהי הולכת ותגיד לה תוך כדי הליכה, "היי איך קוראים לך?" יש סבירות גדולה שהיא תמשיך ללכת.
אבל אם תבוא למישהו תוך כדי הליכה, מולה, ותגיד "היי" ** שניה וחצי המתנה - קיבלת את תשומת הלב שלה** ואז תגיד לה "אני רוצה לשאול אותך שאלה קטנה" (לא "אפשר?", אלא רוצה) ומשם תמשיך, קיבלת תשומת לב ויצרת סקרנות.
תיפטר מהאמונה המגבילה הזאת...אם פתיח ישיר לא עבד לך כמה פעמים לא אומר שהוא לא עובד,פתיח ישיר הוא פתיח מעולה,אבל בעיקר למתקדמים יותר שיודעים איך להפעיל את שפת הגוף,טון הדיבור,המגע והאנרגיות בשביל שהבחורה כן תרצה להמשיך בשיחה ולהכיר אותך.
דבר שני,בחורות שהן 9-10 HB בדרך כלל יוחמאו מאוד,בחורים מפחדים לגשת לבחורות כאלו ולומר להן מה הם מרגישים באמת ,כי בדיוק כמוך,הם חושבים שהבחורה תנפנף אותם...אז מה הם עושים ? פותחים עקיף (אם בכלל) ולבחורה כבר נמאס מזה אז היא מנפנפת הרבה יותר מהר ככה.
כמובן ששיטה יותר בטוחה לפתוח HB10 היא עם נג חריף וישיר ,אבל שוב,זה לא חובה.
יש בנות שאתה פשוט יכול לראות שרוצות אותך.
אתה מתסכל עליהן, הן מסתכלות עליך ו\או מחייכות ו\או צוחקות ו\או נוגעות בשיער, בקיצור
כשבחורה נותנת לך IOI בלי שאמרת כלום, היא רוצה אותך וחבל שתבלבל את המוח. תהיה נחמד לסט, תגיד שלום לכולם, ותהיה ישיר עם הבחורה...
אם אתה לא מקבל IOI לפני שניגשת ברוב הפעמים גישה ישירה לא תעבוד אלא אם אתה בטוח בעצמך בקטע פסיכי.
אם תעשה את זה, גם משהו בסגנון של
"היי, מה את עושה אחר"כ?"
"לא יודעת..."
"רוצה לבוא איתי הביתה?"
הפסקה עד שהיא תתחיל לדבר בלי לשבור קשר עין או לצחוק.
(מוכר גם כ"פתיח אפוקליפסה") יעבוד.