כך נשמע חלוץ ברזיל מודל 2010. על ליונל מסי: "בנבחרת זה לא אותו שחקן מברצלונה. הוא לא ממש מפחיד אותי"
אם חיפשתם עוד הוכחה לסגנון שצפוי דונגה לשחק במונדיאל הקרוב, אז עכשיו גם השחקן הכי התקפי שלו בסגל מבין שהמטרה מקדשת את האמצעים. "אם צריך לשחק מכוער כדי לזכות אז נעשה את זה, אנחנו רוצים גביע עולם שישי", אמר לואיס פביאנו, חלוץ ברזיל, שיפתח את הטורניר ב-15 ביוני מול צפון קוריאה.
בראיון שקיים עם העיתונאים במחנה האימונים של ברזיל בדרום אפריקה, פביאנו סיפר גם על החלום שלו להכניס את שמו להיכל התהילה של הכדורגל הברזילאי לצד שמות כמו רונאלדו וגרינצ'ה: "אני מוכן ללבוש את חולצה מס' 9 של הנבחרת שהגדולים ביותר לפניי לבשו אותה ויודע גם מה מצופה ממני - להבקיע שערים ועוד שערים. כמה שערים אבקיע? לפחות שישה. אל תשכחו שהייתי גם מלך השערים במוקדמות".
פביאנו, שהבקיע במדים הלאומיים 25 שערים ב-36 הופעות, הוסיף כי לדעתו וויין רוני מאנגליה ודויד וייה הספרדי הם מועמדים רציניים להיות מלכי השערים בטורניר, אך לא סתם חלוץ הסלסאו לא הזכיר את שמו של ליונל מסי. "הוא מאוד דומיננטי בברצלונה, אבל בנבחרת ארגנטינה הרבה פחות. אני ממש לא חושש ממנו", הצהיר.
לסיום הראיון חשף פביאנו כי מאוד ישמח לעזוב את סביליה ולעבור למילאן אחרי גביע העולם. כזכור כבר בשנה שעברה החלו שיחות בין שני המועדונים אך הסכום שדרשה סביליה היה גדול מדי לכיס של ברלוסקוני. "לשתף פעולה עם רונאלדיניו ופאטו זה חלום, הם שני אלופים גדולים וחברים טובים", סיכם.
ספורט 5
כמו שזה נירא,ניבחרת ברזיל מתכוונת לעשות הכול כדי ליזכות במונדיאל הזה,ולדעתי מסי לא ממש יכול לעצור אותם.

ציטוט ההודעה