חשבתם שלא נחזור אההה??
אז זהו שחזרנו ובגדול !
מהיוצרים של HollyMs [רצינו v.82 הבנו ש62 הכי טוב]
חשוב לציין כי כאשר נפרסם את השרת נעלה את הלוגואים שעשינו !
פרטים על השרת :
שם השרת : FinlandiaMs
גירסא : v.62
ריפאק : מבוסס Vitality Sours עם המון המון עריכות !
מאוחסן : מאוחסן על חוות שרתים בשם Corbit אשר מבטיחה כי לא יהיו נפילות ולאגגים, בנוסף העניקו לנו מהירות ענקיתתתת של 3GH
לכן השרת פתוח 7\24
הרשמה : מהאתר !
אתר : יש, ניתן בעת פירסום השרת.
פורום : יש, ניתן בעת פירסום השרת.
רייטים :
EXP-70
Mesos-15
Drop-3
כמובן שניתן להגדיל בעת הצורך .
תמונות :
חנות של כל נשקי המייפל במחירים ממוצעים [אני הכנתי]:
תמונה זו הוקטנה. לחץ כאן על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודלה המקורי של התמונה הוא 800x600.
איך אפשר בלי לומר שלום לקהילה שלנו =]
תמונה זו הוקטנה. לחץ כאן על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודלה המקורי של התמונה הוא 800x600.
הNPC שכולל את כל הPQ [כולל carnival ואחד שלנו] והוא כולל עוד מספר דברים שתיראו בתמונה או בשרת עצמו !
חנות של כמה אייטמים חדשים מגירסא אחרת .
מכירת NX בעד maple coin שמשיגים בPQ carnival .
מכירת שיקויים\סמגות\soummon rock\ ועוד ...
נעלי קריסמס [חג מולד] וגם נשק מיוחד שאני אישית לא ראיתי בשום שרת =]
שימו לב לנשק שאני מחזיק !
חלק מהחנות של הWinner .
חלק נוסף מהחנות של הWinner [אני מזכיר רק הוא יכול לעשות ליראות אותה לא יעזור אם תילכו לNPC tommy שאתם רואים שמוכר אותה הוא ביכלל מוחר דברים אחרים בFM.
חשוב לציין כי לחנות של הWinner מתווספים דברים חדשים על יום [בנתיים יש שם בסביבות ה50 חפצים מיוחדים ומוזלים, כמו מגילות של GM ודברים סוסים אחרים].
מערכת החלפות מושקעת ובנוייה [את הדברים שצריך למערכת החלפות ניתן להשיג מהדרופים שיוצאים ממפלצות שערכנו בRooms.
עוד מהמערכת החלפה. [כמובן שיש עוד חפצים שם פשוט לא יכולתי לצלם הכל].
מערכת החלפות חדשה שהכנו היום !
משימה מיוחדת שהכנו לשרת.
המשך המשימה.
כאשר יהיו לך 250 ממה שהיא רוצה היא תביא לכם 1.5 מיל MESOS ו500K של EXP
המשך המשימה,
ניפתח NPC שרושם לך כמה EXP וMESOS קיבלתה + מתנה,
לאחר שתילחץ אוקיי זה יחזיר אותך לFM.
![]()
יש לה עוד המשך ערוך אך לא נוכל לתת תמונות לכל,
אפרסם תמונות באשכול של דברים ומשימות חדשות שהעלנו.
אני כבר יכול לומר לכם על כמה כמו :
משימת חג המולד,
שנלחמים במפלצות של חג המולד ובסוף מקבלים נעליים של חג מולד + דברים נדירים שלא ניתן להשיג בשום צורה אחרת.
משימת המתקדמים,
שמלחמים במיפלצות חזקות ומקבלים המון EXP וMESOS ודברים נדירים.
חשוב לציין כי המשימות הרבה יותר מורכבות ממה שאנ ירושם כאן ויש להם תוכן ערוך ומושקע.
כל הדברים בשרת !
1.המון המון חפצים מגלובל וממייפל סיי כמו NX וITEMS וChairs וברגעים אלו אנחנו מנסים להכניס מפות מגלובל ומפלצות.
2.השרת מאוחסן היטב בחוות שרתים, לא יהיו לאגגים ונפילות בנוסף הוא פתוח 7\24.
3.אין All In One Shop מכיוון שזה שרת קשה, אך יש משימות ומערכות החלפה שמהם ניתן להשיג דברים טובים ונדירים.
4.יש סקילים של איבאן ואראן וכל החר* הזה .. [קרדיט לHMS].
5.ישנו עדיין הלבל GM חדש שניקרא Winner אותו ניתן לקבל ליום שלם מאבנטים.
לwinner יש חנות ערוכה היטב משלו ששם יש המון דברים שאין במקום אחר בזול !
בנוסף הכתב שלו יהי באיזה צבע שיבחר [חוץ מלבן].
6.ישנן מערכות החלפה של שקי זימון ודברים נדירים ושווים.
7.יש נעליים של Chrismas [חג מולד].
8.יש PQ שאנחנו בנינו שהוא כמו PQ DOJO מקבלים בוא נקודות ואיתם ניתן לקנות דברים אצל Perry [יש אופציה כזאת שם].
9.ישנם דרופים שערכנו ממפלצות שנימצאות בFM ויוצא מהם שוריקנים ודברים [אך ברמת סבירות קשה].
אני יפרט על כל מפלצת מה היא מביא ואיפה היא נמצאת בעת פירסום השרת.
תודה,
FInlandiaMs
את ההצצה הקודמת פשוט נעלו.

ספוילר: