תפוחים אפויים בבצק פילו
מצרכים:
6 תפוחים קלופים ללא הליבה
6 דפי פילו חתוכים לריבועים של כ-20 ס"מ
שליש כוס שקדים טחונים
שליש כוס סוכר
מעט קינמון
ספריי חמאה
לסירופ:
4 כוסות מים
כוס וחצי סוכר
מיץ וקליפה מלימון אחד
אופן הכנה:
- מבשלים את התפוחים בסירופ כ-10-12 דקות, מסננים ומקררים
- שמים ארבעה ריבועי פילו אלה על גבי אלה כשבניהם מפזרים תערובת שקדים וסוכר קינמון
- מניחים עוד ריבוע בצק פילו
- מניחים במרכז כל ריבוע בצק תפוח כשגם הוא מכוסה בסוכר וקינמון, מכסים ומקפלים
- מניחים בתבנית עם התפר כלפי מטה
- אופים בחום של 180 מעלות כעשרים דקות
- מגישים עם גלית וניל
כשר
קרדיט לנענע





ציטוט ההודעה

