אני חושב שהשנה הקרב הולך להיות מדהים,במיוחד 3 היי פליירים מעולים שנמצאים בקרב השנה. וגם סטיילס נותן לנו היי ריסק מטורף מידי שנה בקרב!
אני מטורף על הקרב הזה! זה קרב שיחשב בעתיד למיוחד מאוד!
-אני מעדיף שהשנה ישנו את הסיום של הקרב שבמקום להכניס את החגורה,להוציא אותה,כי במילא מוציאים אותה אחרי זה (בטוח הוגאן ישנה חח). וכמובן אם אותה מתכונת רגילה.
-לבנתיים,עדיין לא עשו משהו משפיע לגבי תוצאת הקרב שמתאבק נכנס לתא,ואני כמובן יצפה לאיזה "רגע" שיגמר שמשהו קורה בעסק של התאי טלפון!
לדוגמא:
דזמונד וולף גורם לג'ף הארדי להכנע (וג'ף נכנס לתא),ובאותו הזמן סטיילס מבצע קפיצת התאבדות על סטינג שנמצא בחוץ.
רוב ואן דאם נשאר עם דזמונד וולף והם מתאבקים,רוב ואן דאם מבצע על וולף 5 סטאר וגורם לו להכנס לתא,באותו שניה ג'ף מבצע SB על RVD לאחר שיצא מהתא,וג'ף לוקח!
(זה כמובן רק דוגמא,אבל אם TNA יהיו חכמים,הם יעשו את זה יותר טוב ממה שנדמיין).
אני כבר לא יכול לדמיין איזה רגע נדיר כל אחד מהמתאבקים יתן..
איזה קפיצה תהיה ומאיפה חח ? סוואנטון בומב? פרוג ספלאש? סטיילס קלאש מהתא על השולחן? סקרופיון דד לוק בתוך התא שהרגליים של היריב בתוך הסורג?
זה ממש טוב שלאירוע יש את "הרגעים שלו" ובעתיד נראה את כל מה שקרה בעבר באירוע כקלאסיקה!
אחחח הרגע בין סמואה ג'ו לאנגל שנה שעברה...היה מוזר ומפתיע מאוד,ובמיוחד נקבע רגע גדול בהיסטוריה של האירוע!
(ואני ממש רוצה שהאירוע רק יקבל תאוצה,ויחשב לדעת כולם לאירוע מיוחד וגדול).
קצת מידע והסבר על הקרב (לאלה שלא מכירים):
-קרב "מלך ההר".
בקרב הזה משתתפים 5 מתאבקים, זה דומה לקרב סולם רגיל אבל יש פה קץ', אם מתאבק מצמיד או מכניע מתאבק אחר אז המתאבק שהוצמד או הוכנע הולך לתא טלפון אדום שליד הזירה והוא חייב להיות בתא הזה 2 דקות ואז הוא ייצא ויחזור להשתתף בקרב, המתאבק שהצמיד או הכניע יכול לקחת את החגורת האליפות ולנסות לנצח בכך שהוא יעלה על הסולם לחבל שקשור למעלה ואם הוא שם את חגורת האליפות וקושר אותה לחבל אז הוא מנצח בקרב.
שימו לב רק מתאבק שהצמיד או הכניע מתאבק אחר יוכל לקחת את האליפות ולנסות לקשור אותה לחבל שלמעלה בעזרת הסולם, הקרב הוא ללא פסילות וללא ספירות חוץ, מותר להשתמש בסולם כנשק או בכול דבר כנשק.
הקרב הזה מתקיים בדרך כלל בPPV סלמיוורסרי שבחודש יוני, כמאיין אוונט על אליפות העולם במשקל כבד של TNA.
היסטוריית הקרבות של קרב מלך ההר בTNA:
-קרב על אליפות העולם במשקל כבד של NWA:ג'ף ג'ארט ניצח את רון קילינגס(א),AJ סטיילס,רייבן וכריס האריס כדי לזכות באליפות.
הקרב התקיים בPPV השבועי של TNA ב2 ביוני, 2004. *בגלל שג'ף ג'ארט היה הראשון לנצח בקרב מלך ההר אז הודבק לו הכינוי "מלך ההר".
-קרב על אליפות העולם במשקל כבד של NWA:רייבן ניצח את AJ סטיילס(א),מונטי בראון,אבייס ושון וולטמן כדי לזכות באליפות.
הקרב התקיים בPPV סלמיוורסרי ב19 ביוני,2005.
-קרב על אליפות העולם במשקל כבד של NWA:ג'ף ג'ארט ניצח את כריסטיאן קייג'(א),אבייס,רון קילינגס וסטינג כדי לזכות באליפות.
הקרב התקיים בPPV סלמיוורסרי ב18 ביוני, 2006.
-קרב על אליפות העולם במשקל כבד של TNA:קורט אנגל ניצח את סמואה ג'ו,כריסטיאן קייג',AJ סטיילס וכריס האריס כדי לזכות באליפות. הקרב התקיים בPPV סלמיוורסרי ב17 ביוני, 2007. *קורט אנגל הפך לאלוף העולם במשקל כבד של TNA הראשון בעולם.
-קרב על ה1# לאליפות העולם במשקל כבד של TNA:קאז ניצח את כריס סביין,קורי מן,ג'ימי רייב וג'וני דווין כדי להיות ה1# לאליפות העולם. הקרב התקיים בתוכנית TNA אימפקט ב5 ביוני, 2008. *זה היה הקרב מלך ההר X דיוויז'ן הראשון בעולם.
-קרב על אליפות העולם במשקל כבד של TNA:סמואה ג'ו(א) ניצח את רוברט רוד,בוקר T,כריסטיאן קייג' וריינו כדי לשמור על האליפות. הקרב התקיים בPPV סלמיוורסרי ב8 ביוני, 2008. *סמואה ג'ו היה האדם הראשון ששמר על אליפות העולם בקרב מלך ההר.
-קרב על אליפות ה-X דיווי'זן של TNA: סואסייד(א) ניצח את כריס סייבן,אלכס שלי,קריד,ג'יי ליטל כדי לשמור על האליפות.
הקרב התקיים בPPV סלמיוורסרי ב17 ביוני, 2009
-קרב על אליפות העולם במשקל כבד של TNA: קורט אנגל ניצח את AJ סטיילס,מייק פולי(א) סטינג,ג'ף ג'ארט כדי לזכות באליפות. הקרב התקיים בPPV סלמיוורסרי ב17 ביוני, 2009
אז הכנתי שאלות לגבי האירוע הבא:
1.מהי רמת הציפיות שלכם מהאירוע?
2.מהי רמת הציפיות שלכם מקרב "מלך ההר"?
3.מי הייתם מחליפים מהמתאבקים שנקבעו ל"מלך ההר" לאחר?
4.האם אתם חושבים שבעתיד תהיה לאירוע חשיבות גדולה (למרות שיש לו גם עכשיו)?
5.האם לדעתכם מתאים לסלאמוורסרי להחליף את BFG מבחינת גודלו (האירוע ממוספר בדיוק כמו שיש ל"רסלמניה",וגם בהאירוע יש סטיפולציה מיוחדת,מה שאין ב-BFG)?
6.איזה מהלכים מטורפים הייתם רוצים לראות בקרב שכזה (נפילה מהקופסא על השולחן?,אלבו מהקופסא לזירה?)?
7.כמה קרבות בקארד של אירוע כמו סלאמוורסרי תרצו לראות (שיהיה זמן יותר ל"מלך ההר")?
8.האם אתם חושבים שבמידה ורוב ואן דאם ינצח את AJ סטיילס בסקראפייס וישאר האלוף,הוא יהיה האיש השני בהיסטוריה ששמר על אליפות העולם ב-KOTM?
קרדיט לפורום מתחרה.

ציטוט ההודעה