וואי אף פעם לא הייתי כזה שמח!
טוב יאללה נתחיל
הלכנו 4 חברים לטיילת לאחד מהם יש אחלה אוטו אבל זה לא משנה,סתם הוא חנה את האוטו ויצאנו
השעה הייתה 11 ככה ותקף אותי רעב משהו אחושרמוטה
קיצר רצתי כל הטיילת חיפשתי משהו בשרי אבל בסוף הלכתי על הפיצה
נכנסים מתיישבים אני לוקח כסף והולך לבד לקופה ובאה אליי המוכרת משהו פצצה (אין לי כח להתעסק עם HB האלה אני ירשום סתם בנות אוקיי?)
קיצר שואלת אותי מה להזמין,אני אומר לה ככה וככה היא אומרת לי בסדר,לוקחת את הכסף ...
ופה הכל מתחיל
ברגע הסיבוב שלה אני אומר לה "היי תגידי יש לכם כזה מקרר ענק במחסן ששם תלויות פיצות? " (כאילו בסרטי אימה המחסן עם הבשרים)
היא צוחקת ואומרת לי כן בטח,בוא אני יראה לך
אני אומר סבבה והיא זרמה!
קיצר נכנסים למחסן בחנות וואלה אני אומר "נו לזמבר אותך חזק? או חלש?"
היא צוחקת ואני בינתיים תוקע אותה,מזמבר אותה מפרק אותה אחושרמוטה!!!! היא גונחת ואז פתאום היא צעקה כאילו הורגים אותה...
לא הבנתי מה זה אז נבהלתי ופשוט אמרתי לה זהו מספיק,אל תצעקי...
היא לא ענתה לא יודע למה ובוא נגיד פשוט זרקתי אותה שמה על הרצפה וזהו... טוב לא נורא נכון
אחר כך באה המנהלת שהיא גם פצצת על ושאלה מה קרה?מה זה הצעקות האלה? אני אומר לה"וואלה לא יודע,אבל מה זה בא לי לזמבר אותך ולפרק לך את הצורה! " קיצר זה עבד,מאמינים עבד!! והלכתי איתה למחסן וזימברתי אותה שמה כמו שור ובסוף נפטרתי ממנה(אתם יודעים שלא יהיה התחייבויות כי נראה לי גמרתי לתוכה...)
קיצר אחר כך באו שתי המוכרות ופה אותו סיפור ! הן שאלו איפה המנהלת,אז הלכתי איתן למחסן.ברגע שנכנסנו הם ראו את המוכרת על הרצפה ואת המנהלת.פתאום התחילו לשלוח לי מבטים,אבל מה זה מבטים כאילו שעוד מעט העיניים שלהן יצאו. וואלה לקחתי א תשתיהן סגרתי את המחסן וזימברתי אותן אששש ואז השארתי אותן שם לנוח במחסן,לא יודע הן לא אמרו כלום,פשוט שתקו אז השארתי אותן שם(נראה כאילו הן לא נשמו LOL )
חוץ מזה כולן השאירו לי כרטיס כזה עם מספר טלפון שלהן(נכון זה מגניב)
כזה כרטיס חמוד עם ציור של פיצה
קיצר יצאתי מאחורי החנות,ישבתי עם חברים 5 דקות אבל כבר לא היה לי כח לאכול והלכנו משם (חייב לציין שלקחתי את הכסף בחזרה מהקופה-לבד כי הם כבר הכירו אותי מספיק טוב)
זהו מה אתם אומרים? שווה אה?