בוקר מעולה,
אחרי הרבה התלבטויות ולחצים של חברים להתחיל לכתוב מאמרים על הסגנון חיים שלי ואיך אני עושה את זה.
(" בהתחלה הם ישאלו אותך ״למה אתה עושה את זה ?״ ובסוף הם ישאלו אותך ״איך אתה עושה את זה ?״ " - ציטוט מחשבון הפייסבוק שלי )

החלטתי נחרצות , להתחיל לרשום אשכולות ומדריכים , אמרתי לעצמי אם זה יעזור לאחרים.... מה שבדר"כ אני אוהב לעשות ולעזור לאחרים לא משנה עד כמה הם מפריעים לי בחיים , פשוט לזרוק הכל לצד ולעזור להם. איכשהו. מקסימום תמיד אפשר לבקש ממנהל שימחק את האשכול או פשוט לשמור הכל בתוך פנקס רשימות ולצנזר הכל.

אז ככה,
המטרות העיקריות שלכם אמורות להיות :
1. להבין ולקבל את העובדה (שאולי לא נעימה לחלקכם) , שבכל המשחק הזה שנקרא גברים - נשים . הגברים הם הקובעים את הקצב , הם המחזרים. הם אלו שמציעים את הנישואין בסוף כל התהליך עצמו.

2. המטרה השניה העיקרית איך לא.. ביטחון , כל התהליך הזו אמור רק לשפר ולהעלות לכם את הביטחון, וכמובן לא להוריד לכם אותו. לגרום לכמה שפחות פגיעות בכם ובביטחון שלכם , לגרום לכם להיות חזקי אופי , חזקים עד כדי כך שלא יצליחו לגרום לכם להתקפל , ולא... לא מדובר בקטע של שרירים או משהו בסגנון הזה.

שאלה: אז איך אני נהיה עם יותר ביטחון ?

תשובה: להראות שמחת חיים , הערכה עצמית גבוהה, אחד שלוקח את החיים בקלות , אדם עם שמחת חיים, המון תחומי התעניינות , אדם שבחיים לא משעמם לו עם עצמו , אדם שזקוק לאישה בדיוק באותה מידה שהיא זקוקה לו!

לא חסר אנשים שהכישרון הזה מגיע להם מילדות והם לא זקוקים ל"תהליך" הזה, חלקם יכולים לרשום מדריכים מפה ועד להודעה חדשה.. חלקם בכלל לא יודעים מה כל כך קשה לאחרים עם בנות, מה כלכך קשה..

אבל אסור לנו לשכוח שיש אנשים שלא הגיעו עם הכישרון הנולד הזה , זה סוג של כישרון שלא התפתח אצל חלק מאיתנו (וכן אני מכליל את עצמי בהם ) ,
ואנחנו רק צריכים לעבוד קשה על מנת לפתח אותו , בהתחלה זה קשה, אני אישית מודה. אבל אחרי שאתה מתקדם לאט לאט הלאה , בסוף אתה מגלה תוצאות ,

אפשר להשוות את כל התהליך הזה למצב של אדם ששותל זרעים של פירות מסוג כלשהו ( מתחיל ללמוד ) , כל יום משקה טיפה ועוד טיפה (תרגול ושוב תרגול) , בסוף שמגיע הרגע שהפירות בשלים מספיק הוא קוטף אותם ( סוף התהליך , יש לו מספיק "אופציות" לקטוף , הוא רק צריך לבחור באחת מהן ) .

כרגע אני צריך לזוז ולרוץ לעבוד ,
זה היה להיום , ההמשך יהיה בקרוב . יש למה לצפות ! (:
שלכם להיום , קילרסיטי.