שלום לכל מי שקורא את המדריך. בגלל שהמשחק בקושי עובד ואם הוא עובד יש מלא לאגים החלטתי להכין מדריך.
אז קודם כל הינה תמונה שמראה את כל המקשים במשחק:
עכשיו להסברים:
תזוזת העכבר- תזוזת הכוונת. כשמזזים את העכבר הכוונת זזה לאותו כיוון.
דוגמא: הזזתי את העכבר ימינה, הכוונת תזוז ימינה.
הכפתור השמאלי בעכבר- כשלוחצים על הכפתור השמאלי בעכבר הנשק יורה.
W - הליכה קדימה.
S - הליכה אחורה.
A - הליכה שמאלה.
D - הליכה ימינה.
Space (מקש הרווח) - קפיצה.
Shift (שיפט) - ריצה.
Cntrl (קטנטרול) - התכופפות.
1 - כלוחצים על אחד השחקן שם את הרובה. לחיצה שנייה על 1 תביא להחלפת הרובה לרובה אחר. (במידה ושמתם אחד).
2 - כשלוחצים על שתיים השחקן שם את האקדח. לחיצה שנייה על 2 תביא להחלפת האקדח לאקדח אחר. (במידה ושמתם אחד).
3 - כשלוחצים על שלוש השחקן שם את הסכין. לחיצה שנייה על 3 תביא להחלפת הסכין בסכין אחר. (במידה ושמתם אחד).
4 - כשלוחצים על ארבע השחקן שם את הרימון או כל דבר אחר מקטגוריית ה- Support . לחיצה שנייה על 3 תביא להחלפת הרימון בחלק Support אחר.
5 - כשלוחצים על חמש השחקן שם את הנשק המיוחד. (במידה שקנית Viper , Scorpion או Hawk).
6 - כשלוחצים על שש השחקן ישים נשק של משימה.
Q - כלוחצים על Q השחקן מחליף לנשק האחרון שהשתמשתם בו. לדוגמא:
התחלתי עם M16. החלפתי ל-M9. אני לוחץ על Q והשחקן שם את ה-M16 שוב.
F - שינוי מצב הנשק. לדוגמא:
אני משחק עם Fames ולוחץ F זה ישנה את מצב הנשק מאוטומטי ללא אוטומטי. כלומר שהנשק יירה 3 כדורים בכל לחיצה על הכפתור השמאלי בעכבר.
E - החלפת הנשק שלך בנשק אחר על הרצפה. לדוגמא:
אני עם M16 במפה Junk Flew . אני רואה על הרצפה PP-19 . שם את הכוונת עליו ולוחץ E. ה-PP-19 יהיה אצלי ביד וה-M16 יהיה ייזרק על הרצפה.
R - טעינה. לדוגמא:
נשארו לי 5 כדורים ואני לוחץ R . הנשק יטען ושוב תהיה לי מחסנית מלאה.
M - מפה. במפה אתה רואה את המיקום האנשים שאיתך. צריך ללחוץ על האות M לחיצה ארוכה כדי לראות את המפה. כשתעזבו את הלחיצה המפה תיעלם.
Tab - כשלוחצים על Tab רואים את הטבלה של הניקוד. כמה הרגת וכמה הרגו אותך. במודים כמו S&D או CTF אתה תראה כמה פעמים שמת פצצה שהתפוצצה או ניטרלת פצצה או כמה פעמים החזרת את הדגל או גנבת את הדגל והבאת אותו לבסיס.
Enter - כלוחצים על Enter הצ'אט נפתח. אתה מקליד את המילים שאתה רוצה ולוחץ שוב Enter וההודעה תופיע בצד ימין למטה.
F1 - רשימת מקשים.
F2 - כשאתה לוחץ F2 נפתח חלון צ'אט. אתה מקליד מה שאתה רוצה ולוחץ Enter. כולם יכולים לראות מה שכתבת.
F3 - כשאתה לוחץ F3 נפתח חלון צ'אט. אתה מקליד שם מה שאתה רוצה ולוחץ Enter. רק הקבוצה שלך יכולה לראות את מה שכתבת.
F4 - כשאתה לוחץ F4 נפתח צ'אט. אתה מקליד שם מה שאתה רוצה לכתוב ולוחץ Enter. רק הקלאן שלך יכול לראות מה כתבת. במידה ויש לך Clan.
F5 - כשאתה לוחץ F5 עולה לך רשימת השחקנים בקבוצה שלך. אתה בוחר אחד מהם לפי מספרים. את האיש שאתה בוחר אתה בעצם רוצה להעיף מהמשחק. ההסבר המלא כאן: http://www.***.co.il/showthread.php?t=5832458 *קרדיט ל-MyNameIsAviv.
F8 - כשאתה לוחץ F8 אתה בוחר אם אתה רוצה לדבר או לא. בינתיים בגרסאת Eu כשתלחץ F8 זה לא יעשה כלום. אולי בהמשך Nexon יאפשרו לדבר. כמובן שצריך מקרופון.
V - כשלוחצים V תעלה לכם רשימה של משפטים בצד ימין של המסך. אם תבחרו אחד מהם כולם ישמעו אותו.
B - כשלוחצים B תעלה לכ רשימה של משפטים בצד ימין של המסך. אם תבחרו אחד מהם כולם ישמעו אותו.
N - כשלוחצים N תעלה לכם רשימה של משפטים בצד ימין של המסך. אם תבחרו אחד מהם כולם ישמעו אותו.
] - שליטה ברגישות העכבר.
[ - שליטה ברגישות העכבר.
קרדיט לפורום אחר, תהנו!

ציטוט ההודעה