הירוקים עדיין לא השיבו להצעה. דקל קינן סירב להצעת אומוניה ניקוסיה וכרגע אין לו הצעות אחרות. ייפגש עם הירוקים וצפוי לפתוח איתם את האימונים
גנט וסטנדרד ליאז' הבלגיות מתעניינות בשלומי ארבייטמן, ואף הגישו למכבי חיפה הצעה בסך חצי מיליון יור. השתיים יצרו קשר עם ראשי הירוקים, שכבר הודיעו שלא יעמדו בדרכו של החלוץ במידה שתגיע הצעה ראויה, וכרגע בחיפה שוקלים האם לקבל את ההצעה או לדרוש סכום כסף גדול יותר.
סוכנו של ארבייטמן, דודו דהאן אמר לאתר ערוץ הספורט: "בשלב זה אני לא מעוניין להגיב". יש לציין שגם בבלגיה דיווחו על ההצעות.
בנושא אחר, דקל קינן החליט שלא לעבור לשורות אומוניה ניקוסיה הקפריסאית. למרות שהוצע לבלם חיפה שכר נאה בהחלט (כ-450 אלף יורו לעונה), הוא החליט להמתין להצעה טובה יותר ולפי שעה לשוב לאימונים בחיפה. כרגע אין לקינן הצעות אחרות, ובימים הקרובים הוא עשוי גם להיפגש עם אנשי חיפה למטרת מו"מ.








ציטוט ההודעה

